Već 3 nedelje me nervira plej koji ne dobija skil.
Iskoristio sam dokolicu, pa sam sračunao zbir njegovih skilova i dobio brojku 92. Taj broj mi nije ništa rekao, pa sam odradio još jednu stvar. Koristeći se logikom sa HTa, gde su početni skilovi ustvari 0, posmatrao sam da je skil "Nepostojeći" takođe 0, što je značilo da sve skilove treba da umanjima za 1, a ukupan zbir skilova za 12 (jer iskustvo nije skil koji se trenira, već raste vremenom).
I onda sam dobio sledeći odnos: igrač sa potencijalom 6 značajno usporava trening sa zbirom ocena 80 (a taj broj 80 se dobija kad se stvarnom zbiru skilova oduzme 12).
Zaključak, limit igrača je dat formulom: Potencijal * 10 + 20 = Zbir ocena - 12.
Što znači:
Potencijal 4 - limit je 60 (plus 12)
Potencijal 5 - limit je 70 (plus 12)
Potencijal 6 - limit je 80 (plus 12)
Potencijal 7 - limit je 90 (plus 12)
Potencijal 8 - limit je 100 (plus 12)
Potencijal 9 - limit je 110 (plus 12)
Potencijal 10 - limit je 120 (plus 12)
Potencijal 10+ - limit je 130 (plus 12)
Ovakav zaključak je PRETPOSTAVKA. Moguće da postoji drugačija formula da igrač sa potencijalom 6 dostiže zbir skilova 80 (ili 92).
Da bi se proverila ova tvrdnja, bilo pi poželjno da se jave ostali koji su imali iskustva da im igrač potpuno uspori sa treningom.
Potrebno je da samo da napišu potencijal igrača, sračunaju njegov zbir ocena i od toga oduzmu 12. Pa, ajde, koga ne mrzi, nek napiše :)