BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: matocc
This Post:
00
169182.3 in reply to 169182.1
Date: 1/11/2011 6:27:46 PM
Overall Posts Rated:
1414
na draftu sem dobil dobrega slovenskega centra ,ki je sicer star 19 let ampak z potencialom vecno slaven

Tit Volčajnšek

Tedenska plača: $ 4 059
Vloga: vleče plačo
(BuzzerBeta)

DMI: 0
Starost: 19
Višina: 6'11" / 211 cm
Potencial: večno slaven
Pripravljenost: zadovoljiv
Met iz skoka: obupen Razdalja meta: povprečen
Zunanja obr.: nezadosten Vodenje žoge: slab
Prodiranje: zadovoljiv Podajanje: obupen
Met pod košem: sprejemljiv Obr. pod košem: povprečen
Skok: zadovoljiv Blokade: sprejemljiv
Vzdržljivost: grozljiv Prosti meti: grozljiv

Izkušenost: grozljiv

ce bi kdo rad treniral slovenca je na tras listi za 30000,ker jaz ga ne morem trenirat zato ker ze treniram playmaker pozicijo

This Post:
00
169182.5 in reply to 169182.4
Date: 1/13/2011 12:00:34 PM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Pozdravljeni!
Ker sem opazil, da letos ni zanimanja za selektorja in ker imam čas sem se odločil da kandidiram.
Rezultatov vam ne morem obljubiti, bom pa se potrudil po najboljših močeh, da bomo osvojili čim več zmag. Sprejel bom tudi vsako pomoč oz. nasvet glede igralcev oz. taktike na takmah, seveda bo pa dokončna odločitev moja.
Študiram, da bi k sodelovanju povabil 5 managerjev s katerimi se bomo probali čim boljše pripravti na nasprotnike. Skratka poskušal bom uvesti neki novi sistem, o tem pa potem če bom izvoljen. Pripravljen pa sem tudi intenzivno pomagati pri projektu "Slovenija svetovni prvak", ki ga je predlagal peter37...
No, da povem še kaj o sebi:
Igrati sem začel v 8 sezoni BB v IV. ligi, od 11 sezone sem v II. ligi in seveda v naslednjih dveh sezonah mi je clij napredovati v I.ligo, no bomo vidli kako se bo odvijalo...
3 leta sem tudi intenzivno sodeloval s U-21 selektorjem in iskal mlade slo.talente in managerjem pomagal pri treniranju, večinoma C in KC, saj tudi sam treniram te igralce. Kot lahko vidite, sem sam uspel kar dobro natrenirati dva slovenska KC, čeprav sta letos dobivala 2pozicijski trening, ker drugače več nebi bil sposoben plačevat plač.
Skratka, če še ima kdo kako vprašanje naj le vpraša...
Lep dan še naprej in čim več zmag v novi sezoni!

From: ElanNM
This Post:
11
169182.6 in reply to 169182.5
Date: 1/13/2011 7:24:40 PM
NK AFRICA
II.2
Overall Posts Rated:
176176
živjo!
tko je BB igram že od samega začetka!! začel sem na dnu v 4 ligi, samo sem eden redkih ki sem uspel(prišel v SKL), zato mislm da bi bil primeren za selektorja! imam IZKUŠNJE, ZNANJE, ČAS! to mislm d je to kar rabi dober selektor! intenzivno sodelujem z reprezentanco že več sezon! no uglavnem poslušal bom predloge, in pa seveda zmagoval z reprezentanco! popolnoma podpiram projekt "Slovenija svetovni prvak" ker mislim da je to možno izpeljati seveda z mnogo truda.
za vse vprašanja sem dosegljiv tako na forumu kot tudi prek ZS.
GLASUJTE ZA SLOVENIJO GLASUJTE ZAME!

Message deleted