Pozdravljeni!
Ker sem opazil, da letos ni zanimanja za selektorja in ker imam čas sem se odločil da kandidiram.
Rezultatov vam ne morem obljubiti, bom pa se potrudil po najboljših močeh, da bomo osvojili čim več zmag. Sprejel bom tudi vsako pomoč oz. nasvet glede igralcev oz. taktike na takmah, seveda bo pa dokončna odločitev moja.
Študiram, da bi k sodelovanju povabil 5 managerjev s katerimi se bomo probali čim boljše pripravti na nasprotnike. Skratka poskušal bom uvesti neki novi sistem, o tem pa potem če bom izvoljen. Pripravljen pa sem tudi intenzivno pomagati pri projektu "Slovenija svetovni prvak", ki ga je predlagal peter37...
No, da povem še kaj o sebi:
Igrati sem začel v 8 sezoni BB v IV. ligi, od 11 sezone sem v II. ligi in seveda v naslednjih dveh sezonah mi je clij napredovati v I.ligo, no bomo vidli kako se bo odvijalo...
3 leta sem tudi intenzivno sodeloval s U-21 selektorjem in iskal mlade slo.talente in managerjem pomagal pri treniranju, večinoma C in KC, saj tudi sam treniram te igralce. Kot lahko vidite, sem sam uspel kar dobro natrenirati dva slovenska KC, čeprav sta letos dobivala 2pozicijski trening, ker drugače več nebi bil sposoben plačevat plač.
Skratka, če še ima kdo kako vprašanje naj le vpraša...
Lep dan še naprej in čim več zmag v novi sezoni!