Sie ma Panowie.
Wpadłem odwiedzić starą miejscówkę. Hehe, O.gs - stary, w III lidze są jeszcze "gorsi" od ciebie:). Reprezentanci Polski nawet (spadkowicz z II ligi ma właśnie takiego, a jego pensja wynosi 184 tys. baksów; gdzież, w głowie się kręci).
Jakimś cudem mam tam bilans 5-1 i prowadzę w swojej konferencji (nieźle się tam dziwią, hehe; zresztą, szczerze to ja też się zdziwiłem już nieraz), ale jakbym zagrał z O.gs-em to bym pewnie wtopił jak nic:). I to bez ironii. ThugLife Amare Shakur:), masz drużynę, która mi po prostu wybitnie nie leży. I aż nie chce mi się wierzyć, że masz 3-3. Nie sprawdzałem, ale to pewnie przez puchar. Jaki bój był to z tobą o pierwsze miejsce do ostatniej kolejki.
*Poznań Lakers - nie wiem co się dzieje u ciebie. Cóż to za szaleńczy plan? Też mi trudno uwierzyć, że masz taki bilans.
*Panie Dawidzie z Milky Bulls - gramy w pucharze - to ci dopiero spotkanie:). Rewanż za pierwszą rundę. Byłem w niezłych opałach.
*Gamblerrr, zgadzam się z tobą, że trzecia liga to inny, mniej beztroski świat (5 supporterów, astronomiczne pensje itd.) i myślałem, że będę ciułał baraże, a może nawet spadnę z pierwszym numerem draftu w ramach rekompensaty. Na szczęście tragedii nie ma na razie, nie wiadomo jak będzie dalej. Pewnie ciut pechowo wtedy trafiłeś, mimo wszystko.
Pozdro Panowie.
Last edited by Bolesław III Krzywousty at 2/4/2011 6:22:31 AM
1. Wszystko jest trudne, dopóki nie stanie się proste. 2. Sens jest dokładnie tam, gdzie go szukasz. 3. Granice naszego języka są granicami naszego świata.