BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
158876.3 in reply to 158876.2
Date: 10/7/2010 4:51:13 PM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Pozdravljeni!
Odločil sem se, da tudi sam kandidiram za selektorja U-21, čeprav na začetku nisem mislil. Ob posvetovanju s dosedanjim selektorjem (kateri se je odločil da več ne bo kandidiral) in ob ugotovitvi, da ni pravega zanimanja za selektorja sem se odločil za kandidaturo.
Izkušnje mislim da imam dovolj velike, saj sem bil kar nekaj sezon pomočnik selektorja U-21, tudi prejšnjega selektorja (matjaza 70) in s tem sem kar veliko managerjem svetoval glede treninga igralcev.
Sistem selekcioniranja igralcev s nabora katerega je uvedel matjaz 70 in potem nadaljeval Pero21 mislim nadaljevati, ker se mi zdi da je že dobro vpeljan. Mogoče bi bilo dobro, da bi se več novih managerjev vključilo v delo.

Moja edina novost bi bila ta, da bi uvedel še 5 pomočnikov, s katerimi bi temeljito pregledali nasprotnika in potem določili najboljšo taktiko, seveda moja odločitev bi bila zadnja. Ti pomočniki bi bili objavljeni na Forumu in bi sprejemali (skupaj s mano) tudi nasvete od drugih managerjev, mi pa se bi o taktiki pogovarjali prek pošte, ker forum lahko berejo tudi tuji managerji... No o tem sistemu več če bo izvoljen.
Drugače bi se mogoče lahko uvedle še kake male spremembe, kot je ta da si pomočniki v upr. imenom dodajo neko oznako npr. (NT scout), kot je to v tujini. No, to bi seveda bilo če bi se pomočniki s tem strinjali.

Lahko še povem, da kandidiram drugič, prvič sem pred dvema sezonama in tedaj izgubil za 4 glasove...
No drugače pa če vas še kaj zanima, se dosegliv prek pošte in redno tudi berem forume, na katerih tudi sodelujem.

Lep pozdrav vsem in čim uspešnejšo sezono!

This Post:
33
158876.4 in reply to 158876.1
Date: 10/8/2010 4:20:43 AM
Overall Posts Rated:
335335
Pozdravljeni!

Po nekaj uspešnih sezonah vodenja svoje ekipe ter dejstva da dosedanji selektor zaradi obveznosti to sezono nebo kandidiral za nov mandat, sem se odločil, da kandidiram za selektorja naše mlade reprezentance.

Sam sicer ne spadam med tiste najbolj izkušene »managerje« saj so za menoj komaj 4 celotne sezone, vendar pa so bile vse dosedanje sezone zelo uspešne, z izjemo prve sezone, kjer smo zelo nesrečno ostali brez napredovanja smo v vseh naslednjih sezonah praktično presegli svoje zmožnosti. Moj največji uspeh do sedaj je uvrstitev v II. Ligo in to v prvi sezoni med tretjo ligaši, kjer smo v hudi konkurenci postali prvaki z vsega dvema porazoma, kar je zagotovo velik dosežek za novinca v ligi. To sezono smo se borili za obstanek v izjemno močni II. Ligi, in to nam je tudi uspelo, kar pa ni bilo lahko saj je polovica igralcev v moji ekipi po sposobnostih na ravni IV. Lige, kar je slaba stran našega ekspresnega napredovanja, zato je bilo potrebno veliko taktiziranja, na koncu nam je brez kakšnih večjih težav uspelo, bo pa še potrebno nekaj sezon da bomo konkurenčni najboljšim ekipam v II. Ligi in se s tem borili tudi za napredovanje.

To je bila kratka zgodovina vodenja moje ekipe, ki sem jo moral omeniti saj me mnogi še ne poznate, ker sem eden tistih iz novejšega vala igralcev, vendar pa moji pretekli rezultati in ljubezen do igre, katero sem v tem dobrem letu igranja zelo vzljubil, dokazujeta da lahko uspešno vodim tudi našo mlado reprezentanco. Tudi sam imam »treniranca« v moji ekipi, ki bi sicer lahko bil še boljši, če nebi tako kmalu postal ključen igralec ekipe zaradi pomanjkanja konkurence na tem položaju.

Kot selektor bi si prizadeval, da bi vse več naših mladih talentov bilo treniranih, ter da bi s tem naši reprezentanci postali še močnejši. Sedanji selektor je zelo dobro opravil svoje delo, sam pa se bom, v primeru da mi izkažete zaupanje, potrudil da dosedanje dosežke še izboljšamo. Želje in motivacije, da našo reprezentanco v prihodnosti še dvignemo mi ne manjka, ne glede na rezultat volitev pa sem vedno pripravljen pomagati na takšen ali drugačen način.

Kot novinec med najboljšimi sem že vajen tekem v katerih sem »outsider« in prav na takšnih tekmah igra veliko vlogo motivacija za delo in taktična priprava, v kateri zelo uživam, saj ni lepšega ko z navidez slabšo ekipo premagati favorita.Seveda pa bi mi pri reprezentanci ob boku stali tudi ožji pomočniki s katerimi bi si s skupnimi močmi prizadevali, da se kar se da dobro pripravimo za vsako tekmo, ter da dosežemo dobre in odmevne rezultate.

Igro zares obožujem, kar dokazuje tudi to da sem naročnik in podpiram avtorje, ki so nam ustvarili to čudovito igro. Za vsak glas in podporo, ki mi ju boste namenili vam bom zelo hvaležen, ter se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem!

Lep pozdrav,

Klemen (Clementino)

From: braco
This Post:
00
158876.5 in reply to 158876.4
Date: 10/8/2010 8:29:10 PM
Overall Posts Rated:
3434
Pozdravljeni!

Sem braco in kandidiram za selektorja U-21. Danes sem se dokončno odločil da bom resno kandidirau za selektorja in sem pripravil svojo biografijo ter cilje.

Začel sem igrati BB z prvo slovensko sezono oz. 3.sezono in sem v dveh sezoni prišel iz 3.lige v SKL. Nakar sem dobil svojega dream igrauca Jasmina Smerduja in sem se samo na njega osredotočiu, posledica tega je bil izpad iz SKL lige. Vse do letošnje sezone sem ostal v II.ligi, letos mi je pa uspeu ponoven preboj med elito. Bil sem pa tudi že selektor državne reprezentance, 5.sezon nazaj, torej pred začetkom goverjevega dvojnega mandata.

Lahko se pohvalim z najbolšim igralcem slovenije vseh časov najverjetneje, saj je v reprezentanci od njegovega 20.ga leta in je od takrat v začetni postavi. V 13.sezoni je imel povprečno oceno 18.0, kar ga po moji oceni uvrša med top10 na svetu, saj je imel prvi 18.5 povprečno oceno. Tako visoko oceno je pa imel tudi zaradi neprestane visoke pripravljenosti, katero bom tudi zahteval od vseh igralcev ki bodo v repki.

Moji cilji so preprosti, poseči po prvih dveh mestih, z prilagajanjem na nasprotnikovo taktiko ter na skille svojih igralcev. Nekaj časa sem si dopisoval tudi z selektorjem Švicarske reprezentance sunmanom, od katerega sem se tudi nekaj stvari naučiu in upam da bodo pripomogle k najbolšemu uspehu.

Upam da ste dobili zaupanje vame, če ga niste imeli že pred tem in da boste glasovali zame.

Lep pozdrav, braco_30

This Post:
00
158876.6 in reply to 158876.5
Date: 10/9/2010 3:46:48 PM
Overall Posts Rated:
66
Če že kandidirate vsaj ne spamajte z maili !