BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Golub
This Post:
11
158765.2 in reply to 158765.1
Date: 10/06/2010 05:27:15
Overall Posts Rated:
427427
evo kao sto sam i obecao ja sam se kandidovao, nisam napravio program zato sto je to sada suvisno...otkud mogu da znam sta ce se desiti nisam baba vanga...jesam pre 3 sezone reko da me je bas briga za reprezentaciju na buzzeru zato sto i jeste...ako izgubimo niko nece ostati na ulici...ovo je samo igra...zato sam to i rekao, bio sam uvek uz kotoora i dalje sam uz njega iako sam protiv onoga sto je uradio 13 sezone, ali ako se seti neko 12 samo nas je kos razlika delila od plasmana dalje...sada zbog njegovih postupaka krecemo sa nize lestvice...ali ako hocemo da budemo sampioni moramo i da dobijemo sampione, necu nikog da pljuljem i molim GM-a i ostale da se ne mesaju u izbore da me ne pljuju neka stvari idu svojim tokom...jesam se mnogima zamerao i ne zalim zbog toga....za reprezentaciju ne obecavam nista...nikada nisam bio selektor tako da mi taj deo iskustva fali...al za to bih se vec nasao neko ko bi mi pomogao...pomoc bih trazio od sirka i flavijusa zato sto su mozda najbolji menadzeri u srbiji iako je ovaj drugi malko nervozan ali uvek mi je pomagao ne vidim zasto ne bi i sada...toliko od mene...pozdrav.. bicu zadovoljan i sa jednim glasom samo da ne bude nula :D

This Post:
11
158765.3 in reply to 158765.2
Date: 10/06/2010 10:52:20
Overall Posts Rated:
872872
Evo da se i ja jednom kandidujem. Pa navalite sa glasanjem...

This Post:
00
158765.4 in reply to 158765.3
Date: 10/06/2010 12:55:40
Overall Posts Rated:
3838
A evo i mene ... ja mogu samo da vam obecavam da cemo dati sve od sebe na svakoj utakmici .... Znaci nema ono obecavam finale itd. kao svake godine sto se obecava visok plasman a dobija nas neki Novi Zeland

This Post:
44
158765.5 in reply to 158765.4
Date: 10/07/2010 14:42:59
Overall Posts Rated:
7676
Pošto sam dobio određeni broj mejlova sa željama da uđem u selektorsku trku, a shvativši da sam izgleda mazohista kada je u pitanju Srbija, odlučih da se kandidujem i vratim nas iz ovog bunara tamo gde smo bili pre dve sezone. Za to će biti potrebno mnogo truda i rada, ali tih stvari se kako u životu, tako i ovde, nikada nisam plašio.

Ukoliko me izaberete delovao bih samostalno, ali i ostavio otvorena vrata svima koji žele da pomognu, bez obzira u kojoj ligi igraju i koliko su sezona proveli na BB-u. Samo je potrebno da budu spremni na gore pomenuti rad, a različite filozofije i načini razmišljanja ne da nisu poželjni, nego su i dobrodošli, dok god su konstruktivni, jer se iz njih mnogo dobrog može izroditi.

Vratio bih mnogo korisnih stvari koje su ranije postojale, počevši od postavljanja na forum spiska svih igrača na koje se računa, kako bi imali uvid u ono čime raspolažemo, do najava koje sam pisao pred tekme i oživljavao naše virtuelne igrače. Sam trening mladih bi bio planiran unapred, sa projektovanim skilovima koje određeni igrač mora da ispuni, a sve u cilju njihove momentalne upotrebljivosti čim stupe kod Sirkovih seniora. Toga smo se danas dotakli u razgovoru, ali sve bi bilo precizirano nakon izbora. S obzirom na grupu koju smo izvukli, akcenat bi u naredne dve sezone bio na treningu, ali se rezultata ne odričem i uložiću 100% sebe u svaku utakmicu, pa ćemo videti gde će nas to odvesti, a u poslednjoj sezoni Flaviusovog mandata su nas moje taktike odvele do finala utešnog turnira, šta mislite, je li to malo?

Ključne stvari u mojoj kandidaturi su da ne želim da probam ili pokušam, nego znam i mogu, jer da je u pitanju ovo prvo ne bih se ni kandidovao. Nikada nisam radio polovično neki posao, pa neću ni ovaj, a budući da sam picajzla po prirodi, neću biti miran dok sve ne bude funkcionisalo perfektno i dok ne zaplovimo u suprotnom smeru od onog kojim jedrimo u poslednje dve sezone. Ne priznajem izgovore i opravdanja, pa to nećete moći da čujete od mene, takođe ne obećavam ni kule i gradove, ali obećavam njihove temelje.

Uz skil heart-legendary, kako kaže Sirko, i moj moto da hrabri mogu sve, dajte da podesimo svi zajedno pravi kurs ovom brodu bez kapetana, a sa gomilom gusara!