BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Playoff

Playoff

Set priority
Show messages by
This Post:
11
157401.1
Date: 9/19/2010 3:58:43 PM
Overall Posts Rated:
4646
Došla je i završnica 13 sezone a u playoffu se sastaju sljedeci klubovi:

1.MULJAVCI -AJAX JAZZ
Šta reći za ovaj duel,svakako najzanimljivija utakmica u playoffu ...prednost domaceg trenera jazzera dajem im uloga favorita a tu je i centar koji je doveden prije par dana sa platom od 385 K ,najjaca karika ispod koša svakako.....s druge strane menadzer Muljito je izjavio" kako smo osvojili kup nece bit problema ni 13 sezonu,igramo u gostima ali to ne predstavlja nikakav problem za nas ako ubodemo pravu formaciju velike su nam šanse za pobjedu"izjavio je ambiciozni trener Muljavaca :))

2.VITEZOVI-BRZOLET PAOCA
A selimo se i u arenu Brzolet paoce gdje ce se igrat druga cetvrtfinalna utakmica playoffa na Istoku.Trener Dea izjavljuje "Zadovoljan sam timskim duhom,kao i ponašanjem igraca na parketu a najviše svojim izjednacenim igrackim kadrom i uz pomoc domaceg terena nadamo se prolazu " s druge strane Alisani izjavljuje .... " Bit ce to zanimljiva utakmica,ma da imamo finu tradiciju protiv ekipe Brzolet Paoce i to nas ohrabljuje,kao što i imamo iskusnije igrace na parketu od Mladolikih igraca Brzoleta tako da prednost domaceg terena ne znaci apsolutno ništa "

3.ZENICA VODO-GARAVCI
A Idemo i na zapad ,prošlogodisnji finalista nada se novom uspjehu u sezoni 13 ma da njihovi igraci nisu bili na razini kao i prošle sezone.Izjava Trenera Zenice "Imali smo par kikseva sredinom sezone zbog loše forme ali krajem sezone to smo sve popravili i zauzeli cetvrtu poziciju koja vodi u play off a imamo veoma jak igracki kadar tako da cemo u match protiv garavaca uci hladne glave", s druge strane Garavci "Ove sezone išli smo na osvajanje sezone,zauzeli smo prvu poziciju na Istoku ,igraci su veoma motivirani a najvise nade polazem u Faruk Cerkeza i Bacevica jer ako ta dvojica prorade Zenica može slobodno pripremat kofere"

4.MINESOTA TIMBERWOLFS-PUNOGLAVCI ČITLUK
A Evo i zadnjeg para u playoffu šta rec za Punoglavce prava Nocna mora Vukovima i ujedno najveci rivali u konferenciji.
Izjava Punoglavaca "Vjerujem u svoje momke ,takodjer imam dobar omjer u playoffu protiv Vukova tako da ocekujem cvrstu i neizvjesnu utakmicu kao što je to i dosad bilo a ne bih me ni iznenadili produžeci koji znaju cesto da budu protiv Vuka"
S druge strane Vuk "Imam veliko poštovanje prema Bevzilu,smatram ga Dobrim takticarom i ocekujem utakmicu sa mnogo preokreta i taktickih nadmudrivanja ali prije 2 sezone rekao sam da ce doci i vladavina vukova a to bi mogla bit upravo 13 sezona za neke je broj 13 nesretan ali Vukovi su velike novce investirali u ovu sezonu i ocekuju Finale "

From: Bevzil

This Post:
22
157401.2 in reply to 157401.1
Date: 9/19/2010 4:13:32 PM
Overall Posts Rated:
7474
Miško Tuponja, veteran i sedma violina Punoglavaca izjavljuje prije meča:

'Ma da su bar ovi j...i centri domaći momci, pa da znam što govore, puno bi lakše bilo... Srećom je tu još uvijek Miljan Tulić, pa imam s kime pričati, a i Giuseppe je dosad naučio reći 'Dobar dan' i 'Prekrasna vam je ta vesta'... Julio Maria Regueiro je u posljednje vrijeme u nekom svom svijetu i po cijele dane gleda 'Fifi i cvjetno društvo'... Kaže da se tako priprema za Play-Off i uči nove taktičke trikove... Ja se dovodim u formu, smanjio sam pušenje i sad sam na tri kutije dnevno... Osim nedjeljom, naravno, kad si priuštim 5 kutija... Jednom tjedno se čovjek mora opustiti, zar ne?'

Tommi Väli, centar Punoglavaca, biranim je riječima pričao o protivniku:

'Olen erittäin iloinen, että voin pelata koripalloa ... Suomessa, jääkiekosta, ja olen oppinut paljon ja olen kiinni liian lyhyt ... Elämä Čitluk on ihana, olen elävä ja isoisä hänen suojaan joka yö ja liput ... Minnesota on kaunis kaupunki Bosnia ja voi tuskin odottaa vierailla siellä ... Lopulta olemme kuitenkin pelata ...'

Berkant Tüzluk se na to samo nasmijao, i dobacio:

'Tommi biraz çılgınca bir şey dinlemek yok ... Sadece Fince hikayesi ve tüm olmalı ...'

From: ...

This Post:
00
157401.3 in reply to 157401.2
Date: 9/20/2010 9:16:10 AM
Overall Posts Rated:
104104
Ajde sam prevod....

From: Bevzil

To: ...
This Post:
00
157401.4 in reply to 157401.3
Date: 9/20/2010 10:32:06 AM
Overall Posts Rated:
7474
Ubaci u Google translate, tako sam i ja ovo preveo :) Doduše, dobit ćeš puno rečenica bez smisla, ali su zabavne :)

Prvo je na finskom, drugo na turskom...

From: Brato-MO

This Post:
00
157401.5 in reply to 157401.4
Date: 9/20/2010 12:35:13 PM
Overall Posts Rated:
4646
Dobro si ovo sastavio hahahah,duhovito :)))

This Post:
00
157401.6 in reply to 157401.2
Date: 9/20/2010 4:09:23 PM
Overall Posts Rated:
876876
Miško Tuponja, veteran i sedma violina Punoglavaca izjavljuje prije meča:

'Ma da su bar ovi j...i centri domaći momci, pa da znam što govore, puno bi lakše bilo... Srećom je tu još uvijek Miljan Tulić, pa imam s kime pričati, a i Giuseppe je dosad naučio reći 'Dobar dan' i 'Prekrasna vam je ta vesta'... Julio Maria Regueiro je u posljednje vrijeme u nekom svom svijetu i po cijele dane gleda 'Fifi i cvjetno društvo'... Kaže da se tako priprema za Play-Off i uči nove taktičke trikove... Ja se dovodim u formu, smanjio sam pušenje i sad sam na tri kutije dnevno... Osim nedjeljom, naravno, kad si priuštim 5 kutija... Jednom tjedno se čovjek mora opustiti, zar ne?'

Tommi Väli, centar Punoglavaca, biranim je riječima pričao o protivniku:

'Olen erittäin iloinen, että voin pelata koripalloa ... Suomessa, jääkiekosta, ja olen oppinut paljon ja olen kiinni liian lyhyt ... Elämä Čitluk on ihana, olen elävä ja isoisä hänen suojaan joka yö ja liput ... Minnesota on kaunis kaupunki Bosnia ja voi tuskin odottaa vierailla siellä ... Lopulta olemme kuitenkin pelata ...'

Berkant Tüzluk se na to samo nasmijao, i dobacio:

'Tommi biraz çılgınca bir şey dinlemek yok ... Sadece Fince hikayesi ve tüm olmalı ...'

Odlično. Za Vujaklije...

From: LaCross
This Post:
00
157401.7 in reply to 157401.6
Date: 9/21/2010 11:29:00 AM
Overall Posts Rated:
176176
Zatišje pred početak :)

From: Brato-MO

This Post:
00
157401.8 in reply to 157401.7
Date: 9/21/2010 2:48:16 PM
Overall Posts Rated:
4646
Cestitke drug,dobra partija ...na kraju vukovi padaju od domaceg trenera :))

This Post:
00
157401.9 in reply to 157401.8
Date: 9/21/2010 3:06:24 PM
K.K MILLENIUM
II.1
Overall Posts Rated:
617617
Second Team:
K.K MILLENIUM II
moj nastup ove sezone zavrsen........zadovoljan sezonom ostao sam u trecoj ligi i jos igrao play off.......i ako sam u play offu ostao bez jednog od najboljih igraca zbog povrede cestitam pobjedniku :) :)

This Post:
00
157401.10 in reply to 157401.9
Date: 9/21/2010 4:24:01 PM
Overall Posts Rated:
12781278
Za mene sezona zavrsena...ubio me ovaj poraz da ne znam vise ni da li da igram ovu igru.....domaci teren,pogodjena formacija,bolja forma igraca ali to je uredu jer nisam toliko bolji od njega(mada sam u gostima ga pobijedio sa TIE a on NOR u pretproslom kolu) i sada sam igrao NOR a on CT...i to jre sve uredu...ali da nemam srece to me najvise razocaralo,nakon 30-ak sek. povredimi se startni centar,pa nakon toga play zaradi 6 licnih(to je uredu desava se) ali da umjesto njega na playu igraju krilo,pa malo krilni centar e to ne mogu da shvatim..a stavio sam da trener striktno prati moju listu...i na sve to pogodi njihov KC trojku za produzetak i normalno u produzetku sam igrao bez 2 vec pomenuta startera i logicno nisam imao nikakvu sansu.....nije da ne znam da prihvatim poraz ali ne mogu da vjerujem da bas u ovom mecu i to odmah na pocetku izgubim jednog od glavnih igraca.

Last edited by Владимир Владимирович Путин at 9/22/2010 6:30:56 AM

From: LaCross
This Post:
00
157401.11 in reply to 157401.1
Date: 9/21/2010 4:41:41 PM
Overall Posts Rated:
176176
Entuzijazam u doigravanju ne opada kada se igra Crunch Time? Opada jedino vremenom, a diže se Normalom?