Miško Tuponja, veteran i sedma violina Punoglavaca izjavljuje prije meča:
'Ma da su bar ovi j...i centri domaći momci, pa da znam što govore, puno bi lakše bilo... Srećom je tu još uvijek Miljan Tulić, pa imam s kime pričati, a i Giuseppe je dosad naučio reći 'Dobar dan' i 'Prekrasna vam je ta vesta'... Julio Maria Regueiro je u posljednje vrijeme u nekom svom svijetu i po cijele dane gleda 'Fifi i cvjetno društvo'... Kaže da se tako priprema za Play-Off i uči nove taktičke trikove... Ja se dovodim u formu, smanjio sam pušenje i sad sam na tri kutije dnevno... Osim nedjeljom, naravno, kad si priuštim 5 kutija... Jednom tjedno se čovjek mora opustiti, zar ne?'
Tommi Väli, centar Punoglavaca, biranim je riječima pričao o protivniku:
'Olen erittäin iloinen, että voin pelata koripalloa ... Suomessa, jääkiekosta, ja olen oppinut paljon ja olen kiinni liian lyhyt ... Elämä Čitluk on ihana, olen elävä ja isoisä hänen suojaan joka yö ja liput ... Minnesota on kaunis kaupunki Bosnia ja voi tuskin odottaa vierailla siellä ... Lopulta olemme kuitenkin pelata ...'
Berkant Tüzluk se na to samo nasmijao, i dobacio:
'Tommi biraz çılgınca bir şey dinlemek yok ... Sadece Fince hikayesi ve tüm olmalı ...'