BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LuKyzZz
This Post:
00
148566.2 in reply to 148566.1
Date: 6/28/2010 3:27:58 PM
Overall Posts Rated:
3939
Sveiki, esu Lukas (labiau žinomas, kaip LuKyzZz), nusprendžiau kandidatuoti ir šį kartą. 12-ajį sezoną stebėjau, domėjausiu bei visada buvau su rinktine.
Apie mane
BuzzerBeater žaidimą žaidžiu nuo 3 sezono, tačiau du sezonus "šūdą voliojau", o trečiąjį susiėmiau ir kopiau aukštyn. Per du sezonus iš III lygos patekau į LBBL’ą. Jau po sezono iškovojau Lietuvos taurę. Paskutinius du sezonus laimėjau auksčiausią Lietuvos BuzzerBeater lygą (LBBL), tapau čempionu ir Baltijos šalių pirmenybėse (BBBL).
Pavadinčiau save “senu vilku” šiame žaidime, laimėjau visus iššūkius Lietuvoje, tad dabar mano tikslas- NT trenerio pareigos.
Manau, jog esu pakankamai “subrendęs” šiam postui, tad save laikau pačiu tinkamiausiu kandidatu. Tarp savųjų “pliusų” įvardinčiau ir tai, jog Buzzeriui praleidžiu daug laiko, gilinuos į kiekvieną naujovę, nuolat bandau išanalizuoti taktikų pliusus ir minusus, žaidžiu aukščiausiame lygyje, visada siekiu tik pergalės ir čempiono vardo. Atėjo laikas Jus įtikint, kad ir Lietuva gali būti viršūnėje. Nebijau prisiimti atsakomybės, nebijau kritikos, tačiau turiu savo griežtą nuomonę man rūpimais klausimais.
Mėgstu aktyvumą forume, tad stengsiuos pagyvinti Lietuvos Nt forumo temą (kuri yra mirus paskutinius du sezonus), paaktyvinti rinktinės susidomėjimą.
Jei norite gerų rezultatų, pergalių bei maksimalių tikslų balsuokite už mane.
Laukiu klausimų debatų temoje.
Su Pagarba, LuKyzZz

This Post:
00
148566.4 in reply to 148566.3
Date: 7/1/2010 4:31:44 AM
Overall Posts Rated:
00
Labas, aš Vadia. Esu vienas iš labiausiai nežinomų menedžerių, nes užsiregistravau tik šiandien ir nemėgstu vatos.

Apie savo komandą: SENIEJI LIETUVIAI - TAI V.10 lygos senbuvė, jau 1 dieną praleidau šioje lygoje. Ir nors pradėjau žaisti jau nuo 13 sezono, aktyviai prakiauti pradėjau tik šiandien (tai matosi iš maximos čekių mano piniginėje). Kad patekčiau į šią lyga man reikėjo laimėti prieš savo nematomą draugą. Žaidėjų neleidau, žaidė tik personalas. Atakuojačią taktiką pasirinkau bėk pas mamą, o gynybinę 1vs.1 - kova iki mirties. Finale, labai atkakliame mače, apsigyniau nuo sirgalių mestų pomidorų ir su LKL prieš NBA laimėjau 100 taškų persvara.

Apie save plačiau: Mėgtu nerišlią kalbą, analizuoju išgertus alaus butelius ir jų statistiką, teikiu pasiūlimus pačiam auksčiausiam. Manau, kad šiame žaidime viskas įmanoma, jei tik turi daug pinigų ir pažysti šio žaidimo kūrėjus. Tai įrodžiau sukurdamas savo komandą pasinaudodamas tokiomis BB suptilybėmis kaip: registracija, prisijungimas, slaptažodžio pakeitimas.
Esu vienas iš LBBL įkūrėjų (dalis teisių priklauso mano nematomui draugui) ir vystikluotojų. Žinau, kad LT bus tik tada stipri, kai valdžioje turėsime turtingą ir įtakingą atstovą. Todėl žinau, kad geriausias mano indelis būtų prisidėti prie rinktines papirkinėjant žmones. Garantuoti išsamūs papirktų žmonių sarašai, sumos ir priežastys. Tereikia mane padaryti... treneriu. Šią teisę turi tik tu, ir dar mano pinigai. Būk aktyvus ir balsuok už mane, nes kitaip aš tave priversiu, kad balsuotum.

Visada jūsų už 10 000lt (atskaičius PVM)

Vadia(The-Piderator)

Last edited by The-Piderator at 7/1/2010 4:34:38 AM

This Post:
00
148566.5 in reply to 148566.4
Date: 7/1/2010 12:40:27 PM
Overall Posts Rated:
3030
Halo,
esu vienas netradiciskiausiu zmoniu tiek bb, tiek gyvenime. Trumpai, zaidziu nuo 4 sezono, Pauliaus V mokinys, turbut daugiau ar maziau daugelis apie mane sugebetu pasakyt bent pora zodziu ;] Praita sezona gan nesunkiai antra kart laimeta III lyga, taurej pasiekta top 8, manau rezultatai kalba patys apie save ;] visada laikaus pozicijos, jog kol macas neivyko, tol yra galimybiu pasiekt pergale ;] Megstu parukyt, myliu alu ir priesininko boingo tupdyma ju pilotams per daug aukstai iskelus galvas ;D manau tiek ;]

Good luck 2 all,

Your favorite,

Mister,

Heroino

Peace \/

From: Melagis
This Post:
00
148566.6 in reply to 148566.5
Date: 7/2/2010 4:47:33 PM
Overall Posts Rated:
2929
Labas,

Visi mane zinot, visi esat daugiau maziau paglostyti mano "gero" zodzio. Zaidziu senai, kam idomu pasitikrins ;) Kalbant apie pasiekimus BB tai tauriu tikrai nera, gali but kad ir nebus :))) II lygoj dabar esu nusiteikes pasisedet, juolab kad tikrai nematau reikalo verztis i LBBL :) Zaidziu, galima sakyti savo malonumui. Kadaise teko lost su tokiais grandais kaip Moliugai, Zalia, Taranai(grandas?) vienoj grupej - veikiausiai tokiu galima rast ir daugiau.

Kaip ir kiekvienas veikejas cia, neisvengiau ir pridariau daug klaidu - bet dabar tai vertinu kaip savo viena is stipriuju pusiu. Aisku dauguma niuansu rinktinej visiskai nebutu aktualus (pvz. arena). Artimiau su manim bendraujantys menedzeriai tikrai zino kiek visokiausiu "kliurku" esu turejes Buzzery, ne kiek savo klaidu, kiek susilaukdavau ir randomo ir varikliuko nemalones :))

Jei kam kiltu klausimas kodel i rinkimus einu - tiesiog norisi pasitikrint, pakeist musu nevykusia tradicija ir galbut kazka pagaliau laimet Lietuvai? ;) Per visa "karjera" cia i rinktines atvedziau dvieju uzsienio saliu jaunius (tiesa, tai buvo gana seniai), paskutinius sezonus auginiu pakankamai pigius lietuviskus "talentus", neretai aukodamas komandos rezultatus (as gi zaidziu tik del malonumo), galiausiai prieinu prie to jog galbut vienas is nupiepusiu jauniu pades ir U-21 rinktinei (nors gal ir nepades >:D).

Pabaigai, kai jau beveik pasiekiau standartini legendinio Pauliaus V komentaro dydi, palinkesiu visiems graziu ir ramiu rinkimu, galiausiai kad ir ka issirinksim vistiek bus surinkti geriausi zaidejai, bus zaidziama (reikia manyt) tomis taktikomis kurios suteikia sansa laimet ir galbut sansas pagaliau bus isnaudotas ;)

As su Jumis.