Sveiki, esu Lukas (labiau žinomas, kaip LuKyzZz), nusprendžiau kandidatuoti ir šį kartą. 12-ajį sezoną stebėjau, domėjausiu bei visada buvau su rinktine.
Apie mane
BuzzerBeater žaidimą žaidžiu nuo 3 sezono, tačiau du sezonus "šūdą voliojau", o trečiąjį susiėmiau ir kopiau aukštyn. Per du sezonus iš III lygos patekau į LBBL’ą. Jau po sezono iškovojau Lietuvos taurę. Paskutinius du sezonus laimėjau auksčiausią Lietuvos BuzzerBeater lygą (LBBL), tapau čempionu ir Baltijos šalių pirmenybėse (BBBL).
Pavadinčiau save “senu vilku” šiame žaidime, laimėjau visus iššūkius Lietuvoje, tad dabar mano tikslas- NT trenerio pareigos.
Manau, jog esu pakankamai “subrendęs” šiam postui, tad save laikau pačiu tinkamiausiu kandidatu. Tarp savųjų “pliusų” įvardinčiau ir tai, jog Buzzeriui praleidžiu daug laiko, gilinuos į kiekvieną naujovę, nuolat bandau išanalizuoti taktikų pliusus ir minusus, žaidžiu aukščiausiame lygyje, visada siekiu tik pergalės ir čempiono vardo. Atėjo laikas Jus įtikint, kad ir Lietuva gali būti viršūnėje. Nebijau prisiimti atsakomybės, nebijau kritikos, tačiau turiu savo griežtą nuomonę man rūpimais klausimais.
Mėgstu aktyvumą forume, tad stengsiuos pagyvinti Lietuvos Nt forumo temą (kuri yra mirus paskutinius du sezonus), paaktyvinti rinktinės susidomėjimą.
Jei norite gerų rezultatų, pergalių bei maksimalių tikslų balsuokite už mane.
Laukiu klausimų debatų temoje.
Su Pagarba, LuKyzZz