Μετά τη μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου διαγωνισμού και μερικά πολύ ωραία σχέδια που είδα, με δεδομένο πώς και η δίκη μου βιτρίνα θέλει μια αλλαγή, αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα διαγωνισμό. Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:
Έπαθλα
Αν διαλέξω διαφορετικό λόγκο και μπάνερ από διαφορετικούς χρήστες, θα δώσω από μια τρίμηνη συνδρομή στον καθένα.
Αν είναι από τον ίδιο χρήστη, ο οποίος δεν είναι ήδη συνδρομητής, θα του δώσω 6 μήνες για να τον ενθαρρύνω.
Αν είναι από τον ίδιο χρήστη, υπάρχον συνδρομητή θα δώσω τρίμηνη.
Αν δεν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή και δεν βρω κάποιο να μου αρέσει λυπάμαι αλλά δε θα δώσω κάτι. Δεν είμαι τόσο πράξενος όμως :Ρ
Θέμα
Το Βασικό θέμα είναι οι Iron Maiden ίσως και γενικότερα η μέταλ μουσική. Δευτερεύον θέμα ο Παναθηναϊκός, προτιμώ να έχει και τα 2 στοιχεία. Κάτι σχετικό με Ντόναλντ ίσως θα μπορούσε να προστεθεί. Αν θέλετε ιδιαίτερες παρατηρήσεις στα σχέδια σας και μου έρθει κάποια ίδεα θα σας πω, αν και δεν έχω καμία έφεση στις καλλιτεχνικές δημιουργίες. Επίσης να πω ότι μου άρεσαν πολύ τα μπανεράκια που είδα και είχαν κίνηση. Επίσης στο μπάνερ μάλλον θα προτιμούσα μαύρο φόντο με Κόκκινα γράμματα Iron maiden, κάτι που είναι το κλασικό τους. Αλλά είμαι πολύ ανοιχτός για όλες τις ιδέες σας.
Διάρκεια
Η διάρκεια θα είναι 1ο μέρες. Αν δω μεγάλη συμμετοχή και αρκετά σχέδια προς τις τελευταίες μέρες, θα δώσω παράταση 5 ημερών για νέα σχέδια και βελτιώσεις.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά ΌΛΟΥΣ για τον κόπο σας. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις θα είμαι στη διάθεση σας.
υ.γ. Προσοχή παρακαλώ στις διαστάσεις!
Last edited by Donald13 at 4/9/2010 9:56:46 AM
Life is too short to cry, Long enough to try