BuzzerBeater Forums

BB Eesti > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136253.3 in reply to 136253.2
Date: 3/23/2010 12:55:50 PM
Overall Posts Rated:
168168
Tere kõigile!

Olen klubi BC Trail’i manager ™ tim ja otsustasin kandideerida Eesti U21 koondise juhendajaks.
Kõigepealt natuke enda tegemistest siin Buzzerbeateris. Mänguga liitusin hooajal 7. Buzzerbeater oli minu esimeseks ja on siiani ainus internetipõhine mäng, mida mängin.
Senised saavutused: IV.liiga meister (7.hooaeg), III.liiga meister (9.hooaeg), II. liiga finalist (11.hooaeg). Parim tulemus karikasarjas on 1/16 finaal (10.hooaeg).

Ülesanded, mida pean vajalikuks U21 koondise juhendajana

Noortetöö ja õige treening
* suhtlemine noorte ja potentsiaalikate mängijate manageridega. Nende suunamine ja abistamine parima ja efektiivseima treeningu saamiseks.
* jätkata parimate noormängijate otsimist draftist (födes. Eestimeelsed)

Koosseis ja taktika
* mängija koondisesse kaasamisel arvestan kindlasti tema oskusi (skille), potentsiaali, omaniku plaane treeningu jätkamise osas, mängija omaniku mõistvat suhtumist mängija mänguvormi
* koondis peab olema mitmekülgne st. võimalikult palju mitmekülgseid mängijaid, et oleks võimalik kasutada erinevaid kaitse kui ka ründe formatsioone.

Koostöö Rahvuskoondisega
Kinldasti on väga tähtis koostöö U21 ja Rahvuskoondise vahel. U21 on ju sisuliselt Rahvuskoondise vundamendiks. Koostöö kahe koondise vahel on tulevikku silmas pidades hädavajalik kui mitte öelda kohustuslik. See soodustab hetkel „Suures” koondises puudujäävate mängijate kasvatamist juba noorest peale, et hiljem ei oleks vaja 22-23.a lootusetult ümber treenima hakata.

Kogemus
Olen püüdnud olla kursis kõigi olulisega, mis seda mängu puudutab. Usun et oma viie hooajaga olen suutnud nii mõndagi kõrvataha panna. Samuti sain juba eelnevas koondisetsüklis kogemust nö. abitreenerina, kui praeguse RK juhendaja Kossuhunt'i ettepanekul sai tehtud koostööd vastaste analüüsimisel ja taktika osas. Oma suureks plussiks pean kindlasti aktiivsust ja analüüsivõimet.

Oman ka mõningast ülevaadet Eesti mängijatest, kuid suurim andmebaas on kindlasti Villemil, kes on draftist otsitud parimad/andekamad noored omakorda välja selekteerinud. Sooviksin kindlasti et Villem seda tänamatut tööd noormängijatega jätkaks ja seda infot minu valituks osutumisel ka minuga jagaks :). Samuti olen kahe käega poolt jätkata Eestimeelsetes tööd uute ja andekate mängijate otsimisel/leidmisel, milles plaanin ka ise hooajase pausi järel taas osaleda.
Kindlasti ei saa mööda minna projektist Kuldne U21 ja sealses projektis osalevatest manageridest, kelle hoolealustest peaksid eesolevates tsüklites tulema noortekoondise ühed võtmemängijad.

Otsus kandideerida U21 koondise etteotsa ei tulnud niiöelda üleöö, vaid mitme hooaja lõikes, sh ka erinevate manageridega konsulteerides. Usun, et suudan U21 koondisele midagi juurde anda ja seoses sellega parandada noortekoondise taset ja kvaliteeti.

Tänan!