BuzzerBeater Forums

BB Israel > המאבק על ליגת העל- סקירת רמה 2

המאבק על ליגת העל- סקירת רמה 2

Set priority
Show messages by
From: ranic
This Post:
00
120187.1
Date: 11/29/2009 10:26:28 AM
Overall Posts Rated:
1717
טוב, החלטתי להמשיך את המסורת ולעשות ניתוח מקדמי של המתמודדות בכל ליגה שנייה על העליה לליגת העל. אתם מוזמנים להגיב, להעיר ולהוסיף הערכות משלכם.

ליגה 1

נראה שדווקא בליגה הזו יש לנו מתמודדת שאמורה לעשות את זה די בהליכה וללא הפסדים. אני מתכוון לילדים של אלדוקו שהראו שיפור נהדר השנה והם מועמדים די ודאיים לעלייה. בצד של אלדוקו יש את האריות ואת הפייטונים שיקרעו זה את זה במאבק בחצי הגמר של הבית ויגיעו נטולי כוחות למשחק אצל אלדוקו. הפאוור של האריות נפצע במשחק חסר חשיבות נגד קבוצת רובוט במשחק האחרון ואין ספק שהשאיר חור גדול שכנראה יעלה לקבוצה גם בעלייה לגמר הבית.
בצד השני גרים ריפרס ותל חי מועמדים לעלות לסדרת הגמר נגד אלדוקו אבל לא נראה לי שאחד מהם יצליח להפתיע בסדרה את הקבוצה העמוקה יותר שמחזיקה ביתרון הביתיות.
צפי גמר - אלדוקו נגד גרים ריפרס. ייגמר בשני משחקים לדעתי לטובת אלדוקו.
סוס שחור אפשרי - הייתי מהמר על האריות אם לא הפציעה של הבחור ממקסיקו. אלך על תל חי ונסטור שבאים עם הרבה ניסיון ועם רכז כמו גואיקוצ'אה שהוא ברמת עלית.

ליגה 2

אחת הליגות שהגמר בהם צפוי ויהיה תאווה לעיניים. בצד אחד עמית יונייטד, פינאליסטית הגמר גביע האחרון, צפויים לעשות את הדרך עד לגמר די בקלות עם יתרון הביתיות. רד ג'רוזלם יכולים לעשות לו צרות לא מעטות בגמר הבית אבל לדעתי זה ייגמר לטובת הקבוצה הביתית.
בצד השני מכבי נירמן השיגה את יתרון הביתיות לאורך כל הפלייאוף וזה יהיה לגמרי מפתיע אם לא יעלו למאבק נגד היונייטד. עומר קומפני יכולים לעשות צרות כמו בכל עונה אבל הסגל של הנימרנים פשוט טוב יותר וגם זה צפוי להישאר עם הביתיות.
צפי גמר - יונייטד נגד נירמן. ילך לשלושה משחקים לטובת הנירמנים.
סוס שחור - עומר קומפני כבר הראו שהם יכולים להגיע לגמר גם מהמקום הרביעי.

ליגה 3

דווקא בליגה הזו יש כמה וכמה קבוצות שיכולות לעשות את כל הדרך עד לגמר.
בבית א' נאמבר 1 עשו פשוט עונה מדהימה והשיגו את יתרון הביתיות לאורך כל הפלייאוף. עדיין בי.סי דנה של גל יכולים לעשות הפתעה בגמר הבית ולהדיח את הנאמברים כנקמה על ההדחה בעונה הקודמת, אבל לאחר שני הפסדים די ברורים בעונה הסדירה התחושה שלי אומרת שזה לא ייקרה.
בצד השני יש לנו את חבורת הכחול לבן של ערן שאומנם לא הצליחו להשיג את יתרון הביתיות אבל לבטח מחזיקים את הסגל הרחב והטוב בליגה. אני לא רואה מישהו שיסכן אותם בדרך למאבק נגד הנאמברים.
צפי גמר - נאמבר 1 נגד הכוח ישראל. ילך לשלושה משחקים לטובת הכוח.
סוס שחור - בי.סי דנה של גל יכולים להגיע עד הגמר אבל לא יותר לדעתי.

ליגה 4

הליגה שאולי פתוחה יותר מכל ליגה אחרת ברמה הזו. בבית א' הדאקס השיגו את יתרון הביתיות לאורך כל הפלייאוף וזו תהיה הפתעה די גדולה אם לא יגיעו עד לגמר הליגה. סקסס, רואד ראנר ופנדה ינסו לחולל הפתעה גדולה אבל לדעתי לא יצליחו במשימה.
בצד השני אלו הקרנפונים שהשיגו יתרון ביתיות בבית ולדעתי יצליחו לממש אותו עד לגמר מול הדאקס. המאסטרים, הדגדגנים וזופול ינסו לתת קרב גדול במאבק אבל זה בהחלט יהיה מפתיע אם אחת מהן תגיע לסדרת הגמר.
צפי גמר - הדאקס נגד הקרנפים. בשלושה משחקים לטובת הדאקס.
סוס שחור - אני הולך דווקא על מכבי פנדה שיודעים להפתיע בגדול גם מהמקום הרביעי.

עד כאן תחזית. כמו ששמתם לב אני צופה שיתרון הביתיות שהושג לאורך העונה הסידרה יהיה משמעותי, אבל מן הסתם כמו בכל עונה בטח אחת או שתיים מהמובילות ייפלו. יהיה מעניין זה בטוח.

From: LA-Nir

This Post:
00
120187.2 in reply to 120187.1
Date: 11/29/2009 1:59:13 PM
Overall Posts Rated:
343343
רני אין עליך רציתי לעשות אחד כזה אבל לקחתי את הזמן שלי והנה אני רואה שאתה עשית כל הכבוד יאללה נהפוך את זה להימורים? לדעתי כן

2.1

מצב אחד יש לנו את הילדים מול אנימל קרקר הילדים עשו העונה קפיצת מדרגה גדולה ושלטו בליגה שלהם ללא עוררין הקרקז פתחו את העונה חלש אבל לאט לאט השתפרו ונראה שדווקא לפני הפליאוף הם בכושר שיא אבל לדעתי זה לא יספיק מול הילדים

באותו בית אולי המשחק המעניין של הסיבוב הראשון הפיטונים מול האריות שסובלים מפציעה טורדנית שלדעתי גם תעלה להם במשחק הראשון בפליאוף

ולגמר לדעתי תגיע הקבוצה של הילדים

בבית הני יש את המשחק של גרים ריפרז של גק מול הקוצאר עוד קבוצה שהשתפרה העונה הקוצ'רס אבל האם זה יספיק מול החבורה החבולה של גק? לדעתי לא וגק עולה

המשחק השני מעניין לא פחות עם העולה המפתיעה של טרס פונטוס בבית של תל חי אבל לדעתי הסינדרלה של העונה לא ימשיכו הלאה ובגמר לדעתי הולכת להיות הפתעה קטנה בגלל הפציעות של גק תל חי מול הילדים ושם הילדים יעלו וימנעו נדנדה נוספת של תל חי

2.2

על פניו אכן כל העונה הזאת הולכת לשתי קבוצות בלבד בבית השני יש את דרור שרמס את הליגה ביחד עם גמר גביע שני ההפסדים שלו נבעו פעם אחת ממשחק אחרי קראנץ והשני מהפסד מכוון לפני גמר הגביע לשמירת כוחות של השחקנים הוא משחק מול אשדוד שסוף סוף אחרי 3 עונות במקו החמישי מגיעי לפליאוף לדעתי דרור לוקח

המשחק השני יש את ירושלים מול הקולדוגז שתי קבוצות שמתבססות פחות אות יותר על אותה טקטיקה רוב העונה ולדעתי פה הבית יקח וירושלים מול דרור בגמר הבית שם ינצח דרור על רגוע

בבית שלי אצלי גם שני הפסדים בלבד כאשר הראשון היה מול דרור והשני היה במחזור הסיום עם נגרים אחרי שיתרון הביתיות הובטח למשך כל הפליאוף כי אחרי סדרת פציעות שאחת מהם של חודש כבר לא ממש רציתי לסכן אף אחד אני משחק מול הזה ועל פניו אני אמור לעבור את המשחק בלי יותר מדי בעיות אבל נראה מה יהיה

המשחק השני זה עומר מול העונה החדשה נפטה שחזרו לליגה אחרי עונה אחת של מנוחה בליגה השלישית משחק טוב וצמוד ולדעתי עומר יקח אותו בדרך לגמר הבית אני אמנע מלהמר על המשחקים שלי אבל אני מקווה שאכן ההימור של נרי יתממש אני קונה גם 4 נצחונות בנקודה (רק בלי התקפי לב)י

2.3

ליגה מעניינת בכלל מצד אחד יש את המשחק של נאמבר וואן המפתיעה של הפליאוף בעונה שעברה והעונה עם המאזן הטוב בכל ליגות 2 מול ניו יורק סיטי יוניטד (ל נמעס לכם מכל היוניטדים האלה?) קבוצה סימפטית אבל לא מי שתהרוס לנאמבר את הפליאוף

המשחק הנוסף בבית הזה הוא בי סי דנה של גל מול שמשון תל אביב בליגה שימשון כבר הראה שהוא יכול לנצח את גל מה שכן לדעתי גל למד לא מעט מהפליאוף בעונה שעברה ולא יפסיד את המשחק הראשון

גמר בית גל מול נאמבר מנצח בהפתעה (יכול להיות שאני פשוט חושב שמגיע לו) גל

בבית השני אומנם הכוח נראים מרשימים ביותר וגם עונה שעברה נתנו עונה יפה בליגת העל אבל יש לא מעט קבוצות שיכולות לעשות צרות ועשו צרות בבית הלא פשוט הזה מולם יש את רדליונז עולה חדשה כמו בכל ליגה ומפתיעה שלא באו להיות רהיט וגם ניצחו את הכח בעבר אבל הפעם הכוח יבואו נחושים ורציניים ויקחו את המשחק

המשחק השני מול שתים מהקבוצות היותר מוכשרות עם יותר עתיד שיש קרמריה שפורחת העונה מול יניב טים שסיים שני עונה שעברה אבל לקח צעד אחורה העונה שתי קבוצות שביום טוב גם יכולות לעלות לגמר הליגה אני מאמין שקרמריה שבהחלט מגיע להם אחרי העונה הזאת יקחו את המשחק

בגמר הבית בכוח מול קרמריה סנסציה ושתי מובילות הליגה לא בגמר גל מול קרמריה וגל לוקח

2.4

את האמת ליגה שאני פחות מכיר אבל כל ליגה שעופר וגלעד יורדים מהמקום השמיני זו ליגה איכותית

הדאקס מול פנדה אכן מוקש כי הפנדה בעונה שעברה מהמקום הרביעי הגיעו למשחק שלישי בגמר הפליאוף אבל אני מאמין שהסינדרלה הניצחית לא תצליח הפעם

המשחק השני סקסס מול רואד ראנר שסקסס לא פתח טוב והמשיך בסערה את העונה לדעתי סקסס ממשיך עם העונה הטובה עד לגמר הבית ושם יפסיד לדאקס

בבית השני יורשה לי להגיד הלוזר הניצחי? או שיניב יתעצבן גונבים לו את התואר? עונה חמש גמר בית עונה שש גמר ליגה עם יתרון ביתיות אני לא חושב שמי שהיה בעונה 6 יכול לשכוח מה שהיה שם עונה 7 גמר ליגה הפסד חלק לדרור עונה 8 גמר בית מהמקום הרביעי חשבנו אולי משהו השתנה? לא עונה 9שוב גמר בית הפעם מול שוטם בדרכו לליגת העל שוב כמובן על רינו אני מדבר הוא משחק מול זופול הטובים ולדעתי יעלה

המשחק השני בבית הוא פיש פיש גארדן (הדגדגנים???) מול מסטרס אופ כאוס לדעתי העולה החדשה תנצח ובקרב מול רינו בגמר תפסי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: LA-Nir

This Post:
00
120187.3 in reply to 120187.2
Date: 12/1/2009 4:42:56 PM
Overall Posts Rated:
343343
איזה הענות מדהימה

אז אני אסקור קצת את מה הולך לנו היום

2.1

וואי... כבר שתי פיבוריטיות במשחקים שלהם הפסידו אחת יותר הפתעה אחת פחות נתחיל מהתחלה

הילדים מול החיות משחק בשליטה של הילדים שמראים שליטה בכל התחומים במגרש ניצחון ב28 הפרש

פיטונים מול האריות מיני הפתעה כמו שאמרתי שיהודה יעלה כך היה משחק שקול שנגמר 10 הפרש ליהודה שניצח בעיקר בזכות שליטה בריבאונד והלך המון לקו יחסית ליריבה 25 זריקות מוצלחות מתוך 30 נסיונות מול 6 זריקות מוצלחות מול 10 זריקות

בבית השני נתחיל מהמשחק של גק המרטש שמיבחינת ציונים ומבחינת סטטיסטיקה חוץ מאסיסטים וקצת באחוזי שדה לחלוטין במשחק אבל!!! הפסיד ב 5 לקואצרז שעושים את ההפתעה הגדולה של הפליאוף בנתיים

המשחק השני תל חי מול טרס פונטוס המפתיעה שליטה בלעדית של תל חי במשחק וגם בתוצאה נגמר 31 הפרש ונראה טוב

2.2

אומנם הליגה שלי אבל אני חייב להגיד איזה ציונים מטורפים בכל המשחקים אומנם לא היה הפתעות מיוחדות אבל כל אחת מ 4 הקבוצות יכולות להגיע לגמר בקלות במיוחד שכנראה כולם גם בהתלהבות זהה

דרור מול אשדוד פשוט חיסול של החברה מאשדוד שאחרי 4 עונות מצליחים להגיע סוף סוף לפליאוף רק כדי להירמס באכזריות על ידי דרור עם ציוני הגנה של 7-8 וציוני התקפה של פסע מ 924 הפרש כולל צמצום לקראת הסוף

המשחק השני ירושלים נראים מתחברים בזמן הנכון אומנם "רק" 15 הפרש אבל ציונים של 8 ב 3 קטגוריות ועוד 7 בהגנה השניה אי אפשר לזלזל בהם בכלל

בבית שלי המשחק שלי הלך קצת יותר מדי קשה ממה שחשבתי אומנם הבדלי גישה אבל בקושי היה גארבג ורג לקראת הסוף ברחתי ל20+ אומנם המשחק היה 10+ מהרבע הראשון אבל עדיין הצגה של ציונים מאוזנים כולל 8 בשתי ההגנות בינוני וגבוהה

עומר קומפני מול נפטה 32 הפרש ציונים יפים וקבוצה שאי אפשר לזלז בהם עומר קומפאני גם פסע מ 9 בהתקפה החיצונית ואחוזי שדה של מעל ל 50%

2.3

גם פה לא היה הפתעות וכל הפיבוריטיות עלו אבל לא לפני שגם גל וגם נאמבר עשו לנו התקפי לב

אז הנאמבר ניצחו במשחק לא קל את ניס יוניטד עם ציונים מדהימים של 7+ בהגנות ובשתי ההתקפות 17 הפרש נגמר בסוף בעיקר בזכות התפוצצות במחצית השניה

גל גם ניצח בסופו של דבר את שימשון תל אביב רק 9 שחלק לא קטן מהמשחק הוא די רדף אחרי שימשון בהבדלי גישה לגם על 9 בינוני בהגנה ו 8 בריבאונד נוט טו שאבי

בבית השני הכוח 14 הפרש על האריות האדומים עם ציוני הגנה של 9 בפנימית והתקפה מאוזנת

וקרמריה מול יניב במשחק של הגנות כמה הגנות? 68-51 לא לאחר שיניב גם פצע לקרמריה את אחד השחקנים שלהםגם קרמריה מציגים ציונים יפים של 3 קטגוריות על 7+ בציונים

2.4

לשם שינוי כרגע אין סינדרלות בליגה הזאת

הברוזים לא נתנו לפנדות לעבוד עליהם פעמיים וניצחו את המשחק עם התקפת חוץ רצחנית

סקסס עם משחק פנים מפחיד של 10 בהתקפה ו 9 בהגנה באישית ניצחו את הרואד ראנרד רק ב 6 הפרש אבל ניצחו

בבית השני ריינו ניצחו את זופול במשחק שנגמר בעיקר במחצית הראשונה

והמאסטרים של הבלאגן עם משחק ראן עצבני של 8 ניצחו את הדגיגים 6 הפרש אחרי קאמבק ברבע האחרון

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain