Pozdrav vsem
Moram priznati,da sem do sedaj zelo malo pisal po forumih in to je razlog ,da sem odprl novo nitko.V tej igri nastopam nekako od začetka in na mojo srečo sem nekako vedno v vrhu,ampak zanimanje za igro mislim ,da pri nekaterih upada ,to se vidi predvsem pri članski ekipi,kjer letos nismo imeli sreče,čeprav mislim ,da to ni krivda trenerja ampak je to krivda ,da so igralci postali stari in se ne trenirajo več,to je tudi razumljivo saj so v začetku vsi imeli potencial zvezdnik in jih naketeri ne trenirajo več-zato smo tudi v reprezentaci tako zaostali za drugim,poleg tega pa sem opazil ,da jih je večina imela blazno slabo formo-preprosto igrajo preveč v ekipah.
Zato sem se odločil,da bi bi probali več komunicirati med sabo odprli še kakšno nitko o treningih,draftu...,da bi dvignili zanimanje za to igro in s tem pomagali nekaterim pri treningih in vodenju.
Sam nekeko pomagam pri mladi reprezentaci zadolžen pa sem za mlade branilce in moram priznati in tudi pohvaliti ,da vsi odlično trenirajo in to je tudi jedro bodoče članske reprezentance,upam da so vsi nekako zadovoljni z mojo pomočjo in da ne bojo ubupali v naprej.
Rad bi ,da bi naslednjo sezono še kdo pomagal pri treniranju mladih igralcev in da bi še kdo dal kakšno mnenje,da skupaj dvignemo reprezentanco na mesta,ki nam pripadajo.
Upam na čim večji odziv na to nitko....
M.