BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.2 > u21

u21

Set priority
Show messages by
This Post:
11
294560.1
Date: 07/02/2018 17:20:15
Overall Posts Rated:
287287
Merhaba arkadaşlar genel olarak milli takımlarımız hakkında ne yapılması gerektiği konusunda bu yazıyı yazıyorum. Öncelikle bazı soruların cevabını vermeliyiz.

509 aktif kullanıcı Türkiye nasıl olurda 237 kullanıcı İsrail'in ,297 kullanıcılı Portekiz'in , 223 kullanıcılı Rusya'nın ,107 kullanıcılı Ukrayna'nın , 453 kullanıcı Almanya'nın gerisinde oluyor ? (u21 adına konustum)

Bu sorunun cevabını çözmek için çözüm yollarımız tabiki var.

1- Son sezonlarda türk kullanıcılarımızın genç oyuncu alırken yabancılardan çok aldığını gördüm baktıgımda . Güzel geliştireceğine inanan arkadaşlar lütfen sezon başı genç draftları bakarken önceliğimiz türk oyuncular olsun

2- antrenör ve doktorunuz minimum üst düzey seviyesinde olsun . doktor pansumancı olursa mactan sonra uzun sakatlık da yaşatmadığı için çok faydası oluyor . Personeller eksik olmadan oyuncu yetiştirmeye başlamayalım.

3- Draftları çeken arkadaşlar lütfen ama lütfen oyuncuları minimum seviyeden satışa çıkaralım . Zaten o oyuncular ederini buluyor piyasada . 1m'llik oyuncuyu 3m'den 3-4 hafta boyunca satışa çıkarıp antrenman kaybetmesini sağlayan çok kullanıcı gördüm . Lütfen bu konuda milli takımımızı da düşünerek oyuncuyu düşükten çıkaralım ederine gitsin.

4- Genç oyuncu sayısını takımında 3-4 yapıp çift bölge antrenman veren arkadaşlar var . böylece bütün oyuncuların gelişimini çok aza indiriyorlar . En iyi oyuncu gelişimi 2 oyuncu ile tek bölge antrenmanları ile hiç antrenman kaybetmeden yapılır . bu konuda 2 güzel türk oyuncu idealdir.

5- Draft işlemleri salı günü falan bittiği için satışa çıkardığınızda cuma akşamı satış işlemi bitiyor ve bu da oyuncunun o hafta sizin takımınızda antrenman alması demek . En verimli yaşlar olan 18 yaşında ilk hafta satacak bile olsanız oyuncunun antrenmanını aksatmayınız .

Gözlemcilerimiz ile birlikte belirli bir taktik üzerine oynamak ve drafttan gelen oyuncuların heba olmaması için uğraşıyoruz . Lütfen sizde bize yardımcı olunuz . Kendi milli takımınıza yetiştireceğiniz oyuncular alınız. Yardımınızı esirgemeyeceğinizden şüphem yok .

U21 adına draftlar konusunda sürekli benimle iletişim halinde olabilirsiniz . çoğu zaman oyunda aktifim . sorularınız , istekleriniz herşey başım gözüm üstüne

Teşekkür ederim . İyi oyunlar herkese. Playoff'larda motorun şansı güçsüz'ün yanında olsun

This Post:
00
294560.2 in reply to 294560.1
Date: 03/05/2019 08:35:33
Overall Posts Rated:
00
Bence de güçsüzün yanında olsun şimdilik :D