baktım hocam yanlış mgh rakip doğru mgh 10-5 isabet 11 sayı 10 ribo reyting11 yani becerkli olsa 15 sayı 12 ribo olabilir ama içeri bakta pivotlar çok aşırı şut atmıyor alçak pos dene bence sen
Hocam içeri bak ile alçak postu sadece pivotun şut atıp atmamasına göre değerlendirip kullanmak doğru olmaz. Eğer ki dış oyuncular pas-tt-ts de iyi ise alçak postu öneririm. eğer ki bu 3 skillde dış oyuncular yeterli değilse ve iç oyuncuların ribosu yüksek ise içeri bak öneririm.
Sonuçla içeri bak hızlı bir taktiktir. Top fazla gezdirilmeden şut kullanılır. Bu durumda tt-ts-pas alçak posta göre daha önemsiz olabilir. Daha hızlı bir şekilde top elden cıkarılıp potaya gönderileceği için daha çok sut olacak ve bu durumda kaçan toplar için ribo önem kazanır. Alçak posta ise bunun tam tersi geçerlidir.