BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
33
308414.72 in reply to 308414.71
Date: 04/11/2021 07:33:11
Aetos Anogeion B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
419419
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής
Σε μία ακόμη πολύ δυνατή αγωνιστική, με ματσάρες, buzzerbeater και τραυματισμούς, στηρίζοντας την ανεξάρτητη δημοσιογραφία (δηλ. δίνοντας ρεπό στον Αιμάρ να συγκεντρωθεί σε όλα τα καλά που μας φέρνει εδω πέρα), θα καλύψουμε εμείς σήμερα το review της αγωνιστικής, μιας και μετά από καιρό έχουμε ξανά διαρροές από μερικούς αγώνες.

Για να δούμε τι παίχτηκε εχτές (γηπεδούχοι στα αριστερά):

Peristeri Thunder 82 - 68 Stelaios
1η εμφάνηση για φέτος για τον Cordeiro του Στέλιου, μετά από μεγάλη απουσία από τα γήπεδα, και σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμος να αποδώσει στο μαξιμουμ, κάτι που κόστησε στους φιλοξενούμενους, παρά τη πολύ μεγάλη εμφάνιση του κύριου Χαλιαμπάλια με 20 rebound και 5 τάπες. Αν έλειπε αυτός, ίσως να μιλούσαμε για πολύ μεγαλύτερη διαφορά. Οι γηπεδούχοι μπορέι να έμειναν στους 82 πόντους αλλά είχαν 39 εύστοχα σουτ και μόλις 2 βολές! 19 ασσίστ, 54 rebound και 50% στα τρίποντα. Πολύ δυνατή εμφάνιση από τους Περιστερώτες, με τον Bort να νοιώθει σαν το σπίτι του στη νέα του ομάδα. Λογικά με τόσο ενδιαφέρον που υπήρχε από Ελληνικές ομάδες κατα καιρούς (μαζί και η δική μου), είχε αρχίσει να μαθαίνει Ελληνικά από καιρό γιατί το βλεπε το πραμμα να ρχεται.


Aetos Anogeion B.C. 83 - 70 Μετεωρα B.C.
Στο ντέρμπι κορυφής των μπλέ, η έδρα ήταν αρκετή για την ομάδα μου για να έρθει η νίκη και το 5-0. Τρομερό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, με κάτι σερί εύστοχων σουτ και φαουλ στο 3ποντο, που στο στρατόπεδό μου ξύπνησαν αναμνήσεις από 1ο τελικό με Τεράστιο πέρσι, που τα έβαζαν ακόμα και οι μαζορέτες. Συνολικά όμως, είχαμε πολλά χαμένα 3ποντα για τους μεν, αρκετές χαμένες βολές για τους δε, με γενικώς τις άμυνες και τα rebound να κρίνουν το παιχνίδι αυτό. 1ος σκόρερ του αγώνα ο Lemesle, κάτι που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στον coach της ομάδας. Από τη μία έβγαλε εξω στη 1η περίοδο τον Τσιόμπα με 2 φαουλ γρήγορα, μπηκε ο (εξουθενωμένος) Pelle και ήρθε ένα δυναμικό ξεκίνημα. Από την άλλη, τα 2 κύρια επιθετικά όπλα των Μετεώρων στο 2 και στο 3 θα περίμενε κανείς να είναι πιο εύστοχα. Αυτό φάνηκε και απο τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, όπου ο coach ακούστηκε να τα χώνει στον Χολέρα: "Τι 2 στα 12 τρίποντα ρε Μωϊσή? Ο Πάκης πριν 2-3 βδομάδες κοντρα στον Gabriel είχε κοντά 70%!". "Μα coach ο Πάκης έπαιζε εντός και με λάθος μαντεψιά...". "Δεν έχει μα! Απαράδεκτος!". "Κατάλαβα, κ εδώ εγώ θα τα ακούω όλα...". Βέβαια, στο ημίχρονο η κατάσταση ήταν ακριβώς ανάστροφη, με τους γηπεδούχους να "τα ψάλλουν" στον Γάλλο Small Forward μιας και ο Έλληνας διεθνής είχε 7 στα 16 σουτ. Πείσμωσε, βγήκε στο Β ημίχρονο, έπαιξε άμυνες και δεν έφαγε άλλο ποντο. Ποιο ημίχρονο να κρατήσουμε και ποια να αφήσουμε και οι 2μανατζερ. Ένα ωραίο ματσάκι από τα πολλά ντέρμπι για τις πρώτες θέσεις που θα έχουμε φέτος.


Corfu Tigers 111 - 93 CRETE
Λάθος μαντεψιά και έδρα έδωσαν αυτό που χρειαζόταν στις τίγρεις. Άλλο ένα πολύ ωραίο ματς με πολλά εύστοχα σουτ και λίγες βολές, με τους μεν Κρητικούς να έχουν 27 (!) ασσίστ, αλλά τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 13 τρίποντα! Όλα αυτά, με το κανόνι τους N.Lombart στον πάγκο τραυματία. Δεν ήταν δα και κάτι σοβαρό βέβαια, και αφου είδε ότι οι συμπαικτες του τα έβαζαν είπε να μη το ρισκάρει να επιστρέψει. Θα είναι έτοιμος τη Τρίτη. 1η νίκη των Corfu που ακόμη βρίσκονται στην 8η θέση αλλα σίγουρα αυτό δεν ειναι κάτι που αντικατοπτρίζει τη ποιότητά τους.


Tromokrates 90 - 67 AGGOYRIA
Νέες καταστάσεις στην Α1 με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται απαιτούν νέες προσεγγίσεις. Έτσι, ο Τρομοκράτης δείχνει για την ώρα να αφήνει πίσω την τακτική παλαιών ετών με έμφαση στον ενθουσιασμό (με πολλές χαλαρές) και τα σπάνια τακτικά ρίσκα. Οι φετινές διπλομαντεψιές και κανονικές, δείχνουν ότι δεν έχει διάθεση να "πέσει" τόσο εύκολα κάτω από τις πρώτες θέσεις στους μπλε. Σήμερα, η παραπάνω προσήλωση και η έδρα δεν άφησαν καμία ελπίδα στα Αγγούρια, παρά τη ζώνη 3-2 των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βέβαια φάνηκε να μην υπολόγιζαν και πάρα πολλά στον αγώνα αυτό.

This Post:
33
308414.73 in reply to 308414.72
Date: 04/11/2021 07:34:37
Aetos Anogeion B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
419419
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Πάμε και στους Κόκκινους:

S H A R K S 93 - 84 Olympiakos 2007
Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, στο οποίο είδαμε 17 παίκτες να αγωνίζονται πάνω από 5 λεπτά στις 3 πρώτες περιόδους! Είδαμε επίσης ένα μοντέρνο (θα πω) τακτικά αγώνα, με μοντέρνα επίθεση από τους SHARKS και μοντέρνο μάντεμα από τον Don. Πολύ δυνατό και μεστό φάνηκε το σύνολο των καρχαριών, οι οποίοι στα τελευταία 40 ματς έχουν μόλις 2 ήττες, μία με αντίπαλο εμένα που δεν κατέβηκαν στους 4 του κυπέλλου και άλλη μια στη παράταση 1η αγωνιστική από Campo Stars! Αυτή τη φορά ήρθε για να μεινει (και όχι μονο) ο Βεσιρόπουλος?


terastiousp 96 - 84 Supernova Elites
Το 2ο μεγάλο derby των ομάδων με βλέψεις για ψηλά. Ξανά η έδρα έκανε τη διαφορά, παρά τη λάθος μαντεψιά του Ηλία. Απ ότι θυμάμαι το προβάδισμα ήταν σταθερό για τους τεραστιους, αλλά οι Supernova έφτασαν πολύ κοντά πολλές φορές μέσα στον αγώνα. Οι διαιτητές και εδώ (όπως και στον αγώνα μου με τα Μετέωρα) έδωσαν μια 10αριά βολές παραπάνω στην έδρα, και άφησαν τα υπόλοιπα να λυθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ματσάρα ο Diez (30 πόντους, 13 reb) που πρακτικά πήρε τη μπαγκέτα από τον Κατσίμπαλο μέχρι να εγκληματιστεί ο Τζιράκης και να ολοκληρώσει το fitness πρόγραμμα του προπονητή του. Διαρροές από τον αγώνα αυτό λένε ότι ο Γαλαξίδης πήγε στα αποδυτήρια των γηπεδούχων στην αρχή του ματς με μια δόση ειρωνίας και είπε σε Σκρέκη και Τζιράκη: "τι λέει παιδες? Ο coach mamu κάτι άκουσα να λέει οτι σας υπολογίζει αλλά δεν σας είδα τη Δευτέρα...". Ο Τζηράκης απάντησε με 7 στα 14 σουτ (4 στα 7 3ποντα) και ο Σκρέκης με 14 rebound και 6 ασσίστ.


Και τα 2 διπλά της αγωνιστικής:

Campo Stars BC 90 - 102 OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
28 λεπτά ήταν αρκετά για τον υπερπαίκτη Jagodka (πριν τραυματιστεί και αυτός) για να "καθαρίσει" το ματς με τον Campo, ο οποίος πέρα από τον αγώνα έχασε και τον Πριόβολο τραυματία για 1 βδομάδα. Από το στρατόπεδο του Campo ακούγεται ότι ο παίκτης προσποιείται τον τραυματισμό του, και έτσι βγήκε στο σφυρί άμεσα. Παράλληλα, ο GM της ομάδος (είτε λόγω της ήττας είτε λόγω γενικού πλάνου) προσπάθησε να κάνει μια τίμια μεταγραφή 26χρονου ψηλού, που όμως κατέληξε στην μακρυνή Ιαπωνία μετά από ένα τίμιο bid war. Σίγουρα θετικό στους οπαδούς ότι ο πρόεδρος ψάχνεται, δεν ξέρω όμως πως του ήρθε αυτή η σταση απέναντι στον τραυματία.


a.o.melission 95 - 97 Valencia Basket Club (Taronjas)
Ματσάρα στα Μελίσσια, με την τοπική ομάδα να είναι στο -3 στα 16" για τη λήξη, να ευστοχεί στο 3ποντο ισοφάρισης αλλά να δέχεται buzzerbeater "τραβηγμένο σουτ" για το 95-97! Μεγάλο 2πλό που ακόμα πανηγυρίζουν οι νυχτερίδες, αλλά με αρνητικό τον τραυματισμό του Paillao για 1 εβδομάδα. Τρέμει ο Χιλιανός μη βγει και αυτός στο σφυρί. Ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά αν δεν έχαναν και οι γηπεδούχοι τον Hafi από τραυματισμό, που στα 18 λεπτά που έπαιξε, έπιασε το 20.0 στην αξιολόγηση!


Ματσάρες ματσάρες ματσάρες!

This Post:
44
308414.74 in reply to 308414.73
Date: 04/11/2021 09:40:24
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
"Κάθε τρομοκράτης που σέβεται την ιδιότητα του
πρέπει να έχει μια γιάφκα"


Οι Tromokrates του Γιώργου υπάρχουν στον buzzerbitiko χάρτη από τη σεζόν 18. Έφτασαν γρήγορα στην Α1 (σεζόν 30), κάνοντας για μερικές χρονιές το... ασανσέρ. Από τη σεζόν 48 είναι μόνιμα στην πρώτη τη τάξη κατηγορία και από ομάδα πλέι άουτ έχουν γίνει ομάδα πλέι οφ. Highlight η συμμετοχή τους στα ημιτελικά (σεζόν 41 με Olympiakos 2007) ενώ έχουν φτάσει πολλές φορές μέχρι τους 16 του Κυπέλλου.

Το προφίλ της ομάδας είναι σκληροτράχηλο. Μία ομάδα δύσκολη για να την κερδίσεις, με καλό οικονομικό πλάνο η οποία κρατάει για χρόνια τους παίκτες της. Οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας, αλλά μερικοί αναρωτιούνται πότε θα γίνει το step up και οι Tromokrates από μία καλή ομάδα θα φτάσουν σε σημείο να διεκδικούν τίτλους;

Η έδρα τους, "Giafka", ταιριάζει απόλυτα με το όνομά τους και θέλω να ρωτήσω από που τα εμπνεύστηκες;


Πριν τους τρομοκράτες είχα μια άλλη ομάδα την nafpaktos από την 6η σεζόν, την σεζόν 18 χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος με διέγραψαν και αμέσως μετά επέστρεψα σαν Τρομοκράτης.

Όπως ο κάθε τρομοκράτης που σέβεται την ιδιότητα του πρέπει να έχει μια γιάφκα έτσι και εμείς έχουμε την δικιά μας.

Αγωνιστικά οι στόχοι είναι είσοδος στα πλέι οφ και στο Κύπελλο τουλάχιστον μέχρι τους "16";


Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να είμαστε για ακόμα μια φορά στα πλέι οφ για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες, όσο για το κύπελο ότι προκύψει και βλέπουμε.

Οι book θεωρούν τους Tromokrates φαβορί για την 3η θέση σε μία πολύ ανταγωνιστική Α1. Ποια ομάδα ή ποιες ομάδες ξεχωρίζει και ποιον μάνατζερ;


Οποιαδήποτε θέση πάνω από την τέταρτη είναι καλή. Η ομάδα που ξεχωρίζει για μένα είναι ο Αετός ο οποίος με πολύ προπόνηση και μεράκι έχει φτιάξει μία ομάδα πρότυπο και από ότι βλέπω στα χνάρια του πάνε και οι καρχαρίες έχοντας φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στο φόρουμ όπου ο Conan τηρεί σιγή ιχθύος. Εάν διαβάζεις θα έχεις δει να αστειεύομαι και να δίνω ακόμη και αποδόσεις για το εάν θα μιλήσεις μέσα στη σεζόν! Είναι έλλειψη χρόνου ή απλά επιλογή;


Εντάξει τώρα θα σου πω την πάσα αλήθεια έχω μπει πολλές φορές στο τρυπάκι να σου απαντήσω αλλά όλο το αμελώ, σας διαβάζω συνέχεια και περιμένω πως και πως να γράψετε κάτι και ειδικά σε εσένα σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον χρόνο που αφιερώνεις στο φόρουμ.

Επιστροφή στα αγωνιστικά όπου είσαι μία από τις ομάδες που πάντα διαθέτει επιλογές από τον πάγκο. Τουλάχιστον 9άρι ρόστερ και συνήθως αρκετά νεανικό με όποιον παίκτη περνάει τα 33 να αποχωρεί. Θέλω να ρωτήσω εάν έχει σκεφτεί ποτέ να δουλέψει με 7άρι ρόστερ έχοντας μεν λιγότερες επιλογές, αλλά περισσότερη ποιότητα.


Από τη στιγμή που άρχισα να παίζω το παιχνίδι η ομάδα είχε σαν σκοπό την προπόνηση και μια αξιοπρεπή πορεία στο εκάστοτε πρωτάθλημα που έπαιζε οπότε το μεγάλο ρόστερ είναι μονόδρομος. Όσο για το 7άρι ρόστερ για να γίνει θα πρέπει να σταματήσω την προπόνηση, εάν γίνει αυτό θα πει ότι βαρέθηκα οπότε θα σταματήσω να παίζω και το παιχνίδι γιατί για μένα το παιχνίδι είναι η Παρασκευή.

Κλείνω με αγαπημένο παίκτη και ποια πιστεύεις ότι ήταν η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι. Μέχρι της 27/4 που σε υποδέχομαι στην έδρα μου καλή σεζόν.


Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένα γιατί με τους παίκτες που προπονώ δένομαι και αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν πάντα χάνω χρήματα στην μεταπώληση.
Καλύτερη στιγμή 6 πρωταθλήματα της 2ης κατηγορίας.

Αυτά φίλε καλή συνέχεια.


Last edited by Aimar 21 at 04/11/2021 09:42:00

This Post:
11
308414.75 in reply to 308414.74
Date: 04/15/2021 19:52:11
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
"Αν ο Γαλαξίδης δεν αγωνιζόταν στη
"Διαγαλαξιακή μεσοαστρική επιφάνεια" τότε ποιος...?"


Από τη 17η σεζόν υπάρχουν στον buzzerbitiko χάρτη οι Supernova Elites. Τη σεζόν 35 ανέβηκαν για πρώτη φορά στην Α1 και επέστρεψαν δριμύτεροι τη σεζόν 48 όντας υπολογίσιμη δύναμη. Την επομένη έφτασαν στην κατάκτηση του μοναδικού τίτλου τους έως τώρα, αυτόν του Κυπέλλου. Φέτος έχουν ανεβάσει το μπάτζετ στο... θεό (για τα δικά τους δεδομένα) και μένει να δούμε εάν θα φτάσουν στην κατάκτηση κάποιου τίτλου. Λάζαρε δεύρο έξω λοιπόν για τη συνέντευξη :P

Καλό ξεκίνημα και πρωτιά στους κόκκινους με τον κυριότερο αντίπαλο (terastiousp) να μοιάζει ακόμη... ζαλισμένος από την απομάκρυνση Κατσίμπαλου όντας αρκετά πίσω. Είναι εύλογο να υποθέσουμε ότι οι Supernova θα κάνουν all in στο πρωτάθλημα διεκδικώντας μέχρι τέλους από τους μπλε το πλεονέκτημα έδρας;


Mάλλον για εκεί πάει η δουλειά καθώς έχω στην έδρα μου κ τον Αετό και το Μετεωρίτη.
Ο τεράστιος καλά θα κάνει να ξυπνήσει γιατί δεν γίνεται να τα βάλω μόνος μου με τους απέναντι περιμένουμε να κάνει και αυτός το κατιτίς του.
Είναι πάντως λίγο ξενέρα να αφήνεις παιχνίδια αλλά από την άλλη θα πρέπει να έχεις 8-9 παίκτες για όλες τις διοργανώσεις κ δεν βγαίνουμε!!! Ήδη έχουμε πάει αρκετά ψηλά!!

Γνωρίζοντας την οικονομική φιλοσοφία του Kung Flu, δεν περίμεναν πολλοί το μπάτζετ των $ 786 514. Ήταν μία απόφαση που έγινε με γνώμονα να διεκδικεί η ομάδα με περισσότερες πιθανότητες κάποιον τίτλο; Στο παρελθόν πάντως έχεις αναφέρει ότι οι τίτλοι δεν είναι αυτοσκοπός.


Παρακολουθώ στενά την εθνική ομάδα κ ήθελα να πάρω παίκτες της. Το μπάτζετ ανέβηκε εκεί λόγο Γαλαξίδι. Δεν έγινε σώνει και καλά για να πάρουμε κάποιο τίτλο.
Προφανώς η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να κοντράρει τις πιο δυνατές ομάδες...Αλλά κοντράραμε έτσι κ αλλιώς κ με λιγότερους μισθούς!
Σωστά είχα αναφέρει ότι για μας οι τίτλοι δεν είναι αυτοσκοπός. Το ίδιο ισχύει κ σήμερα με την διαφορά ότι οι βελτιώσεις που έχουν γίνει στο ρόστερ είναι ικανές να δώσουν κ τίτλο.

Ήτανε όνειρο του Galaxidi να αγωνιστεί στη "Diagalaksiaki Mesoastriki Epifaneia" και είναι παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα ο οποίος κλίνει την ψαλίδα με τους διεκδικητές; Πάντως μέχρι στιγμής αγωνίζεται σαν από άλλο γαλαξία!


Αν ο Γαλαξίδης δεν αγωνιζόταν στη Διαγαλαξιακή μεσοαστρική επιφάνεια τότε ποιος...?
Ίσως γίνει ο μεγάλος ηγέτης...μένει να φανεί στους αγωνιστικούς χώρους!
Σίγουρα έχει ξεκινήσει καλά και περιμένουμε πολλά από αυτόν!

Δεν θα πούμε πάντως όχι σε έναν ακόμα Έλληνα διεθνή... Τα εμπορικά είναι καλά κ μετά
θα πρέπει να απαιτούμε κ τίτλους! :-P

Δε συνηθίζουνε τις αλλαγές μεσούσης της περιόδου οι Supernova Elites. Το ρόστερ θα μείνει ως έχει ή υπάρχει η πιθανότητα ενίσχυσης όσο θα πλησιάζουν τα πλέι οφ;


Γενικά κουτσοκοιτάω την λίστα όταν έχω χρόνο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αντικατάσταση αλλά πλέον κοιτάω πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να κάνω κάποια αλλαγή και έχει δυσκολέψει η κατάσταση....

Βγαίνουν εδώ και αρκετό καιρό νέας κοπής παίκτες στα 25-26...Μπορεί αν βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη να αποκτήσουμε κανέναν! Ίδωμεν!

Πολλές φορές κυνηγούσες το Κύπελλο, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την κανονική διάρκεια. Τη σεζόν 49 μ' ένα buzzerbeater νίκησες τον Stelaio κατακτώντας τον πρώτο σου τίτλο. Είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι και η συμμετοχή στο BBB η αμέσως επόμενη;


Σίγουρα το κύπελλο με τον Στέλιο είναι ανεπανάληπτη στιγμή! Όχι τπτ άλλο είχαμε μαντέψει το ζευγάρι του τελικού κ τον τρόπο που θα έρθει η νίκη (με διαφορετικό νικητή βέβαια).
Είναι λοιπόν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι.

Την επόμενη σεζόν στο ΒΒΒ αν είχα παίξει λίγο πιο επιθετικά με τις μαντεψιές θα είχα περάσει στην επόμενη φάση...(Έκανα μια μη αναμενόμενη ήττα από τύπο που είχε να μαντέψει 2 σεζόν και μας διπλομάντεψε σωστά) αλλά με τα εάν δεν κάνουμε δουλειά!
:-P

Όλα αυτά να σημειωθεί ότι έγιναν με μια πολύ υποδεέστερη ομάδα σε σχέση με την σημερινή!:-P

Last edited by Aimar 21 at 04/15/2021 19:55:30

This Post:
66
308414.76 in reply to 308414.75
Date: 04/15/2021 20:05:43
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
"Ο Αετός προσπαθούσε να μάθει να πετάει, δεν ήξερε πολύ καλά!"

Η ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της ευρωπαϊκή πορεία ενώ έφτασε και στον τελικό του πρωταθλήματος. Αντίπαλος ο Xeftilaikos. Στο πρώτο παιχνίδι η νίκη ξέφυγε μέσα από τα... χέρια της. Στον τελικό Κυπέλλου πέρυσι με τον Αετό ήττα στις λεπτομέρειες. Στο φετινό αλλά και στα περσινά πλέι οφ με τους terastiousp η ομάδα επιλέγει να αγωνιστεί περιμετρικά, νικώντας τακτικά τον αντίπαλο μάνατζερ, αλλά χάνοντας το εκάστοτε ματς. Η μία κλάση που ήτανε πίσω έχει μειωθεί σε μισή, ωστόσο μήπως η... σπυριάρα είναι λίγο άδικη ή μήπως η εμπειρία είναι η λέξη κλειδί στην εξίσωση;


H αλήθεια είναι ότι κ ο 1ος τελικός με τον Ξεφτίλα και ο τελικός με τον Αετό στο κύπελλο θα μπορούσαν να έχουν άλλη κατάληξη. Υπό αυτήν την έννοια θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι μας έχει αδικήσει λίγο το μηχάνημα...αλλά είναι κ αυτό μέσα στο πρόγραμμα! Κάπου θα σε ευνοήσει κάπου το αντίθετο!!
Σε μας γενικά μας δίνει ακριβώς αυτό που μας αναλογεί....@@!!

Όπως ας πούμε κ το γεγονός ότι χάνω στην παράταση από τον μισητό 1...Είχα ετοιμάσει μεγάλο χουνέρι του Αετού αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω ότι κ να πω! χαχαχ

Η εμπειρία των παικτών όπως αναφέρεις σίγουρα παίζει το ρόλο της... Το πόσο μεγάλος είναι αυτός δεν το γνωρίζω!:-)

Έχει δύο μισητούς. Legend και Αετό. Γιατί μισητοί και από πότε ξεκίνησε η βεντέτα;


Είναι μεγάλη η ιστορία και ξεκινάει από πολύ πίσω...Ξεκίνησε από τον όμιλο ΙΙΙ.5 με τον μισητό Νο1 ,ο Αετός έκανε το ασανσέρ τότε! Το πήγαινε από ΙΙΙ-->ΙΙ-->ΙΙΙ-->ΙΙ...Προσπαθούσε να μάθει να πετάει, δεν ήξερε πολύ καλά! :-PPP
Aφού έμαθε να πετάει ,άρχισε κ να μιλάει (γιατί τότε δεν μίλαγε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάναμε με τον μισητό 1)! Ωραίες εποχές...!!

Στις 22/5 θα επισκεφτείς το "Pabellón Fuente San Luis" σ' ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Ο Αϊμάρ είχε κάνει παράπονα στη διοργανώτρια αρχή για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τους Supernova μόνο εκτός έδρας. Ήρθε η ώρα να τους υποδεχθεί και στην έδρα του. Γιατί απέφευγε αυτή την έδρα κι εάν και πολύ νωρίς, πιστεύει ότι θα συνεχιστεί η καλή παράδοση απέναντι στις "νυχτερίδες";


Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε κυρίως στην έδρα μου αν εξαιρέσουμε ένα αγώνα κυπέλλου κ ένα φιλικό αλλά αρκετά πιο παλιά. Η κληρωτίδα φταίει, δεν ήταν κάτι για το οποίο έχουμε ευθύνη...:-P

Για το επόμενο ματς μεταξύ μας στην έδρα σου, αν και είναι αρκετά νωρίς, νομίζω ότι θα πέσουν κορμιά... Οπότε μπορείς να επικεντρωθείς σε άλλη διοργάνωση (αν θες) ή απλά θα δυσκολευτούμε χωρίς λόγο!

Κλείνοντας, πόσες φορές πιστεύει ότι θα χρειαστεί να πάει φέτος για διαλογισμό. Over 2,5; :p


10]Εξαρτάται από τις γκέλες που θα κάνουμε! Νομίζω θα είναι εύκολο το over 2.5!
:-P

(μπόνους για κλείσιμο)

Και επειδή ήταν όνειρο μας να μας πάρεις συνέντευξη θα πούμε ευκαιρίας δοθείσης και ορισμένα πράγματα εκτός ερωτηματολογίου!

Ο Αετός λέει ότι βλέπει νόβα και δεν πληρώνει συνδρομή...κλέβει από το γείτονα...?
Ο τεράστιος πάει λέει για restart και αγοράζει/βλέπει παίκτες κοντά στα 150σκιλ.
Ο Μετεωρίτης σεμνά κ ταπεινά ανέβασε τους μισθούς κοντά στο μύριο.
Ο Κοτίδης μας κάνει βιντεοκλήση κ με απόγνωση μας λέει ότι μάλλον οι legends παίζουν την τελευταία τους σεζόν στην Α1....

Τελικά ποιος κινεί τα νήματα (οδοντικά και άλλα) στην Α1...Μήπως ο ιθύνων νους
βρίσκεται σε άλλη κατηγορία...?
Ποια είναι η θέση του Δον για όλα αυτά?

Και επειδή πλησιάζουν τα χιαστί με τους απέναντι έχουμε να δηλώσουμε ότι κάθε πόντο που θα κόβετε από τους δύο πρωτοπόρους των μπλε θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.(100k o πόντος)
Υπάρχουν άραγε bounty hunters στην κατηγορία...??αν ναι να εμφανιστούν για να δούμε πόσο θα μας πάει το μαλλί...:-P

Kαι εμείς εδώ βγάζουμε ποιότητα και άλλος θα πάρει τα μπαλάκια στο τέλος! χαχαχ

This Post:
11
308414.77 in reply to 308414.76
Date: 04/17/2021 13:30:52
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13321332
Το παιχνίδι είναι μία αστειότητα. Μετά από αυτή την αθλιότητα σταματάει η ενασχόληση με το παιχνίδι όπως προηγουμένως.

Υγ. Η παρών πρόταση φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο της ομάδας, ούτε φυσικά και με την ήττα αυτή καθαυτή. Όταν όμως ο αντίπαλος έχει την ατυχία να τραυματίζεται ο καλύτερός του παίκτης στο 2' και αποβάλλεται έτερος ψηλός στην αρχή του 2ου ημιχρόνου και παίζει στο 5 με την dream team του 46 που πήρε το BBB (42χρνος Gibbs, 43χρονος Yerel και ο 38χρονος Stathiakis που είναι 2άρι) τότε δεν υπάρχει καμία λογική στο αποτέλεσμα.

Υγ2. Πάω να βρω τον Kung Flu για διαλογισμό και στην καλύτερη να επιστρέψω στην post season. Από δω και πέρα τακτική Legend, 5 λεπτά το στήσιμο του αγώνα.



This Post:
00
308414.78 in reply to 308414.77
Date: 04/17/2021 13:37:00
Campo Stars BC
A1
Overall Posts Rated:
236236
Second Team:
Experiment BC
Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα κ συμφωνώ σε πολύ μεγάλο ποσοστό όσον αφορά τις ηλικίες (δεν είναι μομφή για τον legend). Από όλες τις ήττες που έκανα, κ εμένα με πείραξε περισσοτερο η ήττα από τους ηλικιωμένους του legend στην έδρα μου κ μάλιστα με blow out).
Αναμφίβολα πριν κάποιες σεζόν αυτοί οι παίκτες ήταν καταπληκτικοι αλλά κ στο καζάνι του πανοραμιξ να είχαν πέσει, τέτοια απόδοση δεν το περίμενα να έχουν.
Εκτός αν η παράταση καριέρας σε συνδυασμό με υψηλή αντοχή κ την εμπειρία μπορούν να προκαλέσουν τέτοια αποτελέσματα.
Το σίγουρο είναι ότι είναι ξενερωμα

This Post:
00
308414.79 in reply to 308414.77
Date: 04/17/2021 13:45:57
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8181
Θέλω και εγώ να γκρινιάξω και ας κέρδισα, να παραπονεθώ που κάθησα και προπόνησα βολές, να πω για την αστοχία του Λομπάγτ με Αγγούρια, να πω άλλη μια φορά παρότι έδρασε υπέρ μου τα περί αλλαγής αντοχών μπουλσετ... αλλά μην ταράζεστε, απο τότε που το παίζω το παιχνίδι τα ίδια κάνει οπότε απολαύστε το :p

This Post:
11
308414.80 in reply to 308414.79
Date: 04/17/2021 13:52:17
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Μα αυτη ειναι η μαγεια του μπαζερ. Μετα απο ενα ντερμπι αν ακουσεις τους 2 μανατζερς να μιλανε θα νομιζεις οτι εχασαν και οι 2 γιατι θα γκρινιαζουν και οι 2 χαχα. Και ειλικρινα δεν ειναι μομφη για κανεναν. Αλλωστε εγω ειμαι απ' τους μεγαλυτερους γκρινιαρηδες του παιχνιδιου.

This Post:
11
308414.81 in reply to 308414.80
Date: 04/19/2021 04:29:52
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
650650
Να θυμήσω στην παρέα ότι ο αλχημιστής-Κοτίδης μοίραζε κορωνοεμβόλιο 8-10 μήνες πριν τον υπόλοιπο πλανήτη.
Τόσα χρόνια στα γήπεδα ,θεωρείται ότι δεν θα έχει βρει ένα ματζούνι για την απόδοση ενός αθλητή που
θα είναι ανεξάρτητο της ηλικίας...? :-))

This Post:
11
308414.82 in reply to 308414.81
Date: 04/19/2021 05:20:41
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Ισως παίζει ρόλο ότι κάποιοι παίκτες του ισως έχουν φτάσει 68 εμπειρία

Advertisement