BuzzerBeater Forums

BB Eesti > EST H70 MM

EST H70 MM

Set priority
Show messages by
From: SiimV
This Post:
66
306872.1
Date: 11/11/2020 04:38:39
BC Elkaaria
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
368368
Second Team:
Elkaaria Grasshoppers
Tervist Eesti managerid!

Postituse kirjutamise hetkel näitab BB, et meid on kokku 315 "aktiivset" manageri. Olgugi, et BuzzerBeater võib vahel oma aegluse tõttu närvi üsna mustaks ajada, on meist 315 tükki ikkagi vaevunud iga natukese aja tagant sisse logima. Kahjuks on see tihti ainult sisselogimiseks jäänudki. Viimane NT ja U21 väline postitus "BB Eesti" foorumis oli 4.aprill (221 päeva tagasi).

Sellest tulenevalt kirjutan motivatsioonipuuduses olevate ja uusi väljakutseid otsivate kasutajate nimel ning pakkun välja järgnevat aktsiooni.

Viime Eesti H70 MM võitjaks! (Ilmselt oleks ka igasugune teine karikas meie kappi üsna ilus, sest praegu on seal ainult tühjus)

Et jutt liiga pikaks ei läheks siis mine palun vasta juba praegu küsitlusele ning kui huvi jätkub, siis loe edasi.

------------------------- MINE VASTA KÜSITLUSELE -------------------------


Kes meist ei teaks Eesti kuulsaid mängumehi:
Märt Raud - Eesti esimene SUPERstaar
Lembitu Liiv - nr 1 rankinguga mees maailmas
Joonatan Taara - Alati vana rahu ise, aga 33 võtan kohe kaks lauda alla
Hans Võsu - BB skandaalseim korvpallur

Nimesid oleks veelgi Vambola Saar, Tõnis Alas, Arto Saulep, aga keegi neist pole Eesti karikakappi midagi teeninud, sest iga mees on omas hooaja kümnendis.

Sellest tulenevalt olekski plaan hooaegadel 55-58 koguda kokku kõik paremad pojad ning neist korralikud maailmatasemel mängumehed treenida. See ei tähenda, et me lükkame 250k palgaga mängumehi, kes Sinu isikliku meeskonna koormaks muutuvad. Ka 100k-150k juures on võimalik väga korralikud mitmekülgsed mängumehed treenida. Vastavalt huvile saame mõelda ka mittestandarsete mängumeeste treenimisele. Tean, et meie praegu NT coach paneks omalt poolt samuti käe alla.

Aitab lobast - Antud postitus on nii 4-5 hooaega ette, et Te kõik huvilised jõuaksite realiseerida oma praegused plaanid ning asi ei tuleks liiga ootamatult. Koguda raha treenerite, ehitiste ja muu vajaliku jaoks.
Nagu juhtus BB arendustega - Noortetreener/Jõusaalid/Treeningväljakud. Minu praegune koondislane oli siis täpselt 20 saamas, kui tuli välja, et nüüd kõiki noori saab veel kiiremini treenida.

Kui ikka pole vastanud küsitlusele siis mine TEE seda. Ka Ei Koti on vastus!

------------------------- MINE VASTA KÜSITLUSELE -------------------------

Igatahes - Huvi korral räägime pikemalt, seniks kõigile edu!

PS. Ootaks vähemalt 40-50 vastust küsitlusele. 15% kõigist kasutajatest. Tänud

Poll:  Kas osaleksid üritusel - Eesti H70 MM võitjaks?
Response Votes Result

Jah - Soovin treenida järgmist Eesti legendi! 25
80.6% 80.6% 80.6%
80.6%
Jah - Soovin jagada teadmisi ja kogemusi 3
9.7% 9.7% 9.7%
9.7%
Võib-olla - Ajastus on halb / liiga kauge tulevik 3
9.7% 9.7% 9.7%
9.7%
Ei - Soovin keskenduda oma meeskonnale 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
Midagi muud - Kirjuta foorumisse! 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%
Ei oska öelda/Ei huvita 0
0.0% 0.0% 0.0%
0.0%

This poll ended on 12/11/2020.

From: Kennneth

This Post:
22
306872.3 in reply to 306872.1
Date: 11/12/2020 05:57:02
Overall Posts Rated:
7777
Igati käpp :)

Treenerid, näidake huvi üles, andke Siimu mõtetele tagasisidet ja omalt poolt veel mõtteid!

Olles teinud vimase kahe hooaja jooksul süvaanalüüsi kõikide draftitute osas võib õelda, et korralikke mängumehi kes seisma jäävad on väga palju. Potentsiaali igaljuhul noortes on kõvasti kui need treenimiseks õigesse võistkonda jõuavad.

Olles kaasanud U21 koondisesse 18-19 aastaseid mängumehi ja jälgides nende arengut - saan õelda, et trenni on kaasatud noored saanud kõvasti! Kiitused nende mängumeeste omanikele kaasa töötamast.

//K

This Post:
33
306872.4 in reply to 306872.3
Date: 11/12/2020 08:00:30
Bc Mäetaguse
II.4
Overall Posts Rated:
55
Second Team:
KK Teeme Trenni
Mina kui manager, kes on mängus kaasa teinud juba üle kümne aasta, olen selle aja jooksul tähele pannud korduvalt mitmeid hingekriipivaid käitumismustreid teiste Eesti manageride poolt, mis pärsivad noorte mängumeeste juurdevoolu ning arenemist.
Minu tähelepanekud on järgmised:
1. See käib alumiste liigade kohta. Viibides ise praegu liigas, mis algab numbriga III, näen väga vähest aktiivsust draftimeeste värbamisel meeskondade poolt, kes on alles hiljuti mänguga liitunud või kes lihtsalt paiknevad soodsal positsioonil potentsiaalse mängija värbamiseks. Seda väidet ilmestab hästi eelmise hooaja draft, kus parima draftivaliku võttis tiim, kes võitis liiga ja kerkis teisse liigasse. Minu meelest peaks sellised meeskonnad justnimelt draftimeestest toitumagi (kasvõi neid müües, kui endal pole vahendeid treenimiseks) mitte ostma kokku hunnik vanamehi, kelle väärtus kahe hooaja pärast on 0 ning sama number seisab ka klubi eelarve alumisel real. Võimaliku lahendusena pakuksin välja uute tiimidega ning hea draftivaliku jaoks soodsatel positsioonidel paiknevate aktiivsete meeskondadega vahetu suhtlemise kogenenud manageride poolt, kes uurivad nende plaane ja suunavad neid õigele ja jätkusuutlikule teele.
2. Teine ja kõige häirivam punkt on see, et kui saadaksegi draftist mõni wonderkid, siis miskipärast on nende treenimine klubiomanikule sageli teisejärguline tegevus ning samas ei jõua nad ka õigeks ajaks mängijaturule, et treenimisest huvitatud meeskonnad (nagu varasemast küsitlusest näha, siis neid leidub piisavalt), kellel on treenimiseks tahtmine ning vajalikud vahendid saaksid mehe enda hoole alla. Probleemi lahendusena näen samuti suhtlust nende meeskondadega, kes on potentsiaalse mängija saanud. Uurida treeningplaani ja -personali kohta ja kui see on puudulik, siis kohe esimesel-teisel nädalal mängijaturule suunata, et mängija ei jääks arengult toppama.
3. Kolmas väga sage nähtus on, et kui mängijad tõesti jõuavad mängijaturule, siis on hinna arvutusel läinud midagi väga valesti ja lõpptulemus on jälle see, et mängija vegeteerib ilma trennita mitu nädalat sellepärast, et manager topib järjepidevalt üleliigseid nulle hinna lõppu. Ka ise ootasin terve selle hooaja alguse, et ilmuks mõni adekvaatse hinnaga eestlane turule, aga jäingi ootama. Lahendus oleks minu arvates, kui eelmise alapunkti jätkuks soovitatakse kogenenud manageride poolt ka mõistlik müügihind.
Tänan tähelepanu eest ja loodan, et andis mõtteainet.

This Post:
11
306872.5 in reply to 306872.4
Date: 11/12/2020 10:39:54
KK Pax 9e
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
2525
Second Team:
KK Pax M335
Igati asjalikud tähelepanekud.
Tegelikult on siin mängus äärmiselt palju võimalusi. Kahju, et paljud värsked või ka kauem mänginud managerid ei oska neid näha ning seetõttu kaob ka motivatsioon. Tõenäoliselt ei osata foorumitest hankida ka kasulikku teavet. Keegi võiks võtta endale südameasjaks nende suunamise/juhendamise. Eriti oluline on kasvõi see, et eesti mängijad jõuaksid õigel ajal normaalse hinnaga müüki. See on mängija omanikule igas mõttes kasulik. Ma ise õpin ka iga hooaeg midagi uut ning see on täiesti normaalne.
Järgmine hooaeg teen korraliku restardi. Üritan tiimi saada mõned hea potentsiaaliga noored eestlased, et neist tublid mängumehed vormida. Vajalikud ressursid on olemas ning ka kogemuste pagasi üle ei saa kurta. Seega palun mitte mu drafti ära rikkuda. (See sõnum on suunatud neile, kellel on see võimalus olemas) :D
Anname hagu, seltsimehed.


Last edited by Kaitseminister at 11/12/2020 10:45:25

From: SiimV
This Post:
44
306872.6 in reply to 306872.4
Date: 11/12/2020 17:50:39
BC Elkaaria
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
368368
Second Team:
Elkaaria Grasshoppers
Meeldiv näha, et vähemalt mingit liikumist suutsin ärgitada. Kui kõigist huvilistest ka pooled alles jääksid, saaks ka veel siis mängu teha.

@jer - Kui nad Utoopias peale mõne õlle suudaksid trenni kaa teha, siis see väga ideaalne valik.

@Kennneth - Täiesti nõus, et enamus potensiaali jääb maha vedelema. Mõned hooajad tagasi oli kokkupuude ühe välisriigi noormängijaga, kelle potensiaal oli superstaar. Nende poolne huvi ja survestamine, et mängija müüki või trenni saaks oli väga suur. Reaalsuses oli too mängumees üsna nigel toorik ning mõeldud pigem nooreks varumeheks, kes mõned aastad muretult mööda aitaks saata.
Mängijate lõplikus soorituses mängib üsna suurt rolli kogemus. Meie praeguses NT lineupis on selles valdkonnas liidriks Karli Nahasepp. Oma "kõrge" (täpset skilli ei hakka ette viskama, aga teistest tublisti ees) kogemusega suudab ta ka tugevamate mängumeeste vastu palju korda saata. Mis viib mind sinu teise punkti juurde. 18-19 aastased koondises oleks ühe selle projekti kindel eesmärk.
Paljud praegused noormängijad alustavad esimesed kaks hooaega 1 mäng nädalas, kus sõpakas lastakse 48 minutit. 21 aastaselt saadakse mõned mängud U21 koondises ning siis vastavalt meeskonna tasemele juba edasi. Koondisekoht teenitakse välja 26-30 vanuselt, et siis kõrget mängu oma väga hea või eeskujuliku kogemusega mängima hakata. Eks see on sama ka suurtemates riikides, aga minu silmis üks koht, mida me väikese riigina saaksime proovida/teisiti teha. Tugev roll ka meeskonna edus, aga siia ei hakka praegu langema (võtmeks rohkem karikamänge).

@Tracy - Kõik on punktid, millega liigselt pole tegeletud. Pole kindlat struktuuri ja viitsimist olnud. Kõik on sellised teemad, mida avaliku suhtlemisega annaks parandada, aga nagu eestlasele (nii ka mulle) kombeks, siis tundub ka tülikas küsima minna. Keskenduksin hetkel punktidele 2 ja 3. Eks see saab nendel paaril hooajal, kui sooviks grupi hea potensiaaliga mängumehi kokku varuda, üheks peamiseks probleemiks. Kuidas saada kõik MVP ja legendi väärilised poisid sinna, kus neid oodatakse ning et nad ei jääks vegeteerima.
Hinnalipiku osas on sul samuti õigus. Kohati küsitakse üsna meeletut hinda, aga aegajalt juhtub, et selline "fishing" ikkagi õnnestub. Noormängijate osas on hinnad muidugi ebareaalselt kõrged - mistõttu ka 3-4 hooaega sai antud rahaliste vahendite korrastamiseks

From: Vinskaja

This Post:
11
306872.7 in reply to 306872.1
Date: 11/15/2020 13:33:23
Kohmerdised
III.10
Overall Posts Rated:
4848
Second Team:
Jokutised
Eks ma trein siis veel ühe Taara valmis Väga vahva plaan igatahes!

Message deleted
From: SiimV
This Post:
22
306872.9 in reply to 306872.7
Date: 12/01/2020 06:11:09
BC Elkaaria
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
368368
Second Team:
Elkaaria Grasshoppers
Teen väikese vahekokkuvõtte enne kui torman liigade foorumeid spämmima.

Kokku 31 vastust. Arvestades, et 40-50 goal oligi pisut optimistlik, siis olen tulemusega täitsa rahul.
Esimese hooga tundub, et treenimise huvilisi on tervelt 81% vastanutest. Isegi kui sellest jäävad ainult pooled alles, siis meil on ikkagi tulemas terve 2 koondise jagu mängumehi. Nagu me kõik teame, siis konkurents viib kvaliteedi kasvuni ning selles plaanis on kõik super.
Teiselt poolt näen, et ilmselt kõigile toorikute leidmisega ning pakutavate hinnaga võib hakata esinema probleeme, aga ehk suudame kuidagi sõbralikult mehed ära jagada ning vabasid vahendeid siis treenimisse kulutada.

Huvi paistab olevat ning usun, et plaaniga on mõistlik jätkata.

Väga üldiselt võiks plaan välja näha taoline:

H52 - Alustaks üldisema ideede vahetamisega, mõned "mängulised" harjutused, üsna vaba kava
H53 - Prooviks paika saada üldisema plaani - mis on meie mängijate go-to ehitus (baas). Leppima kokku mitte nii meeldivates asjades, kelle mehed saavad noortekoondises juba rohkem minuteid jne.
H54 - Organiseerimine: Manageride nimeline jagamine, kes millisel hooajal valmis minema meest ostma, millised on võimalused treenimiseks jne.

Soovin kõigile hooaja lõppu edu!

Message deleted
From: Mulk

This Post:
11
306872.11 in reply to 306872.9
Date: 12/14/2020 11:37:10
Zapivo
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
6767
Second Team:
Zapiivo
Nuh, Mulk on alates 7ndast hooajast, mil ma BBga liitusin, kõik aeg meeskonnas noori omanud ja neid treeninud.
Järgmisel hooajal peaksin Kõrgliigas maanduma, mis tähendab, et põhisatsi fookusest jääb (vähemalt hooaja alguses) noor treenitav välja, aga Utopia liiga farmklubis treeningi eesti kutte.
Jah, eelmisel hooajal ei saanud häid toorikuid, või küsiti nende eest ulmelist hinda, mistõttu lipsas rosterisse üks superstaarist sloveen, aga meelsasti alustan uuest hooajast mõne rookie ülesputitamist.

Just avastasin, et üks mu treenitava hea näide on parasjagu müügis: (46793179)
Ostsin Guido 45. hooajal $ 90 100 eest, treenisin viie hooajaga 46 skilli juurde ja müüsin 50. hooajal $ 1 656 300 eest maha.
Nüüd näen, et kutt on müügis (+3 skilli on lisandunud) ja hinda küsitakse $ 2 999 999.