BuzzerBeater Forums

BB România > NT S51

NT S51

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
22
306637.1
Date: 10/03/2020 02:23:07
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Campanie EURO S51

anul acesta suntem cap de serie numarul 3. culegem roadele sezoanelor anterioare si deja avem beneficiul de a avea o echipa in minus in grupa care sa fie un contender serios pt calificare.
din pacate cap de serie nr 3 nu inseamna ca cei de sub noi sunt praf. in mare masura diferente intre rank 30 si 40 sunt relativ mici.

in orice caz realitatea e ca trebuie sa batem anglia #54 care e sub noi cat si pe georgieni#55. primele doua meciuri le-am castigat contra islandei si albaniei. din pacate in ambele am fost atacati destul de agresiv, ceea ce a insemnat cosaveraj mai mic dar n-ai ce sa ii faci. pt islanda primul meci era cu reset de forme si entuziasm diferenta cea mai mica atunci era.

pentru a mentine pana si cele mai mici sanse la promovare tb sa batem anglai si georgia jucand lejer, altfel nu se poate.

echipele cu prima sansa la calificare sunt olanda#10 si grecia #9. echipele lor au niste jucatori cu adevarat impresionanti si tot ce pot sa zic e ca tragem din greu ca si noi sa avem asa ceva. in mod realist sansele de calificare sunt reduse. ce putem face e sa ii batem pe cei mai slabi ca noi. sa dam un CT contra uneia din echipele mai bune si sa speram ca si cehii fac vreo surpriza.


ca o nota generala noi acum avem jucatori maturi care sa ne justifice pozitia, dar pt euro aceasta pozitie inca e sub ce trebuie. ce ne paote trage in sus e antrenamentul dar acela inca dureaza. jucatorii pe care i-am pregatit de la 18-19 ani acum au ajuns la 23-24 si o sa si faca simtita prezenta mandatul urmator.

obiectivul in esenta cam acesta e. sa ne mentinem in aceasta zona de loc 3 in grupa si odata ce suntem gata sa facem salatul. acum suntem in pozitia in care daca cineva greseste putem profita, plus ca nu suntem dependenti de noroc ca sa avem rezultate bune. chair si la anul, in consolare, chit ca am avea ghinion, acum avem echipa unde putem suporta o nesansa la tragerea la sorti

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
306637.2 in reply to 306637.1
Date: 10/05/2020 13:40:07
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci super-dezamagitor azi cu georgia.

din pacate o infrangere de care cu certitudine ne puteam lipsi. in multe privinte meciul a fost o dezamagire impotriva unei echipe care se poztitioneaza unde eram noi acum 4 sezoane.

dat fiind ca tinta era sa fortam o calificare, a trebuit sa jucam exterior ca sa ne ferim un pict de ghici, chiar mizam pe ghici ratat. in conditiile date nu mai e niciun secret ca nu putem castiga jucand altfel decat look inside.

la un moment dat diferenta era de 5 p si am rams fara principalul marcator. chiar si daca bateam la 1 dezamagirea era la fel de mare fiindca repet, nu pacalim pe nimeni cu atac ext.

in rest multe alte dezamagiri. forme preponderent slabe, ne-am bazat pe multi juc de forma 8 low.
calificarea din acest moment nu ami e posibila, cum nici inainte nu parea mega probabila, asa ca vom evita scenariul unui CT disperat contra greciei si vom juca normal celalalte meciuri pt a conserva din rankul consumat azi pierzand cu o echipa net inferioara.


cine stie lotul va remarca azi ca apararea ne-a tradat. adversarii ne au batut la libere, amrcand 35 din 41 de libere. avcem cel putin 3 juc de interior cu secundare chiar mari dar neterminati pe interior, iar azi formele slabe ne-au fortatsa ne bazam pe ei. morala e ca distanta de la locul nostru, 30, pana la 50 e foarte mica si va trebui in perioada urmatoare sa ne descurcam cu alternarea tacticilor de interior pe cat posibil. altfel pt aparare alt remediu decat sa crestem cat de repede putem urmatorii juc..nu vad

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
306637.3 in reply to 306637.2
Date: 10/12/2020 13:37:51
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
infragere contra angliei. la un punct
in primul rand trebui notat ca ei au dat CT, noi normal. ne-a ajutat faptul ca am tot alterat optiunile tactice fiindca am creat dubii daca sa fim atacati cu o ghiceapa pe GDPt.
odinioara nu am fi rezistat la un CT de la o echipa comparabila, pe teren neutru chiar, 1p diferenta pe ultima faza e rezultatul mai multor chestii. pornind de la lipsa de stamina sau libere

apoi, azi am jucat cu 2 titulari pe guards care nu au fost la dispozitia generatiilor anterior. drept urmare, schimbul de generatii are loc in fata ochilor nostri si pot spune cu certitudine ca suntem intr o pozitie mult mai buna decat acum 6 sezoane si astept cu nerabdare echipa de peste 2 sezoane. in conditii similare cu cele de azi chiar si ca un loc 3-4 am depinde de ultimul meci pt a ne califia.
totodata, e clar, la anul in turneul de consolare nu mai avem nevoie de noroc la tragerea la sorti pt a ne califica, doar pt a fi pe un traseu mai puternic.

multumesc tuturor celor care antreneaza si continua sa ridice nationala.
hai romania

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
306637.4 in reply to 306637.3
Date: 10/19/2020 13:53:12
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
victorie grecia.
mare realizare in anumite privinte. echipa rank 9 mondial. risca sa nu se califice din cauza noastra. practic ce am pierdut cu anglia si goergia am recuperat prin aceasta victorie.

nu sunt entuziasmat fiindca am castigat dand CT vs TIE. eu am ambitii mari pt aceasta NT, iar victoriile tb sa vina pastrand sanse de performanta ridicata. nu vreau sa vb in termeni exagerati, dar un hitman care isi atinge rezultatul doar fiind kamikaze nu e unul cu multe rezultate

astea fiind zise, partea buna e ca incet dar sigur crestem. as fi vrut mai mult. dar atat se poate. cum am spus, progresul e vizibil. nu poate fi mereu liniar, de aceea e sinusoidal, dar traiectorie e indubitabil pozitiva.
nu astept nimic altceva decat ca al doilea vali de antrenabili nt care au crescut sub supervizarea mea sa si faca aparitia in lot.

daca pana acum riscul nr 1 era dizolvarea ca player in zona mediana, cu ajutorul unor useri punctuali, cel mia notabil BV Pistons care ne-a antrenat 1 juc de rotatie si 1 titular, 1 titular crescut din noroc de un user top 50 la nivel mondial, plus ce am reusit si eu sa cresc din urma, urmate de sprijinul lui sighet si poli pe parte financiara, am reusit sa facem o reimprospatare a nt fara sa cadem si mai jos.

tot ce vreau sa retineti e carezultatele de pana acum sunt bune. peste asteptari pt cine se uita in urma si vede ce am realziat cand jocul era mia nivelat. acum climatul e diferit. mult prea multe tari, chiar si cele mai mici ca noi au proiecte cu zeci de echipe dedicate cauzei nt, iar noi de descurcam in 4-5 max. si ca si multe altele, vorbim de un proces greu. antrenamentul nu vine peste noapte, iar cel mai important *****conditiile de antrenament*** nu apar nici ele peste noapte. indirect tin sa le multumesc si celor care au inteles aceasta ultima parte si au lasat juc sa plece sa fie antrenati de useri cu conditii mai bune decat ce pot oferi.


cu olanda pierdem fiindca tocmai am dat CT si avem enth5. dar cu cehia speram sa castigam si sa ne mentinem ceva din statut. sezonul urmator e ultimul pe acest nucleu vechi, iar apoi, poate prematur dar in orice caz cu figuri noi, incercam o calificare la euro, chit ca e una cu entuziasm zero la final.


From: Otis

To: Otis
This Post:
00
306637.5 in reply to 306637.4
Date: 11/05/2020 02:15:13
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
infrangere cu olanda
infrangere cu cehia

cea cu olanda a fost deplin previzibila fiindca am dat CT si ne-a injumatatit entuziasmul. cea cu cehia...desi am jcuat CT vs TIE tb apreciat ce au facut cehii. au reusit sa se califice cu un calendar favorabil al meciurilor, dar au evitat surprizele de tip CT de la englezi care sunt absolut disperati.


sezonul acesta la nt a fost unul dificil. in multe privinte aceste infrangeri neasteptate cu georgia si anglai sunt de tinut minte fiindca tin de cum suntem noi ca NT fata de restul momentan. urmeaza amicaluri, fara o miza notabila in afara de a nu pierde puncte pentru rank.

nu voi critica niciodata userii care antreneaza pentru NT fiindca dupa cum am mai zis o, pregatirea unui jucator pt NT este ceva ce jocul te incurajeaza si recompenseaza, dar trebuie sa si vrei sa faci asta. dar realitatea e ca deocamdata concurenta pt a avea un jucator la NT este relativ scazuta, altfel in caz de concurenta am fi avut stamina minim 8 in tot lotul.
actualmente avem 2 cu stamina proficient 2 cu strong 2 cu respectable si 4 cu average (5 din acesti 8 fiind la doar 2 echipe care au inteles aceasta cerinta). restul 8 au de la mediocru in jos. pur si simplu nu se poate juca asa si sa ai pretentii. ce i drept nu e ca la club, minutele sunt mai bine dispersate dar diferenta in ratingurile individuale se simte enorm de mult.

in orice caz, rezolvarea acestei probleme va veni in timp, nu foarte tarziu, fiindca odata ce generaia pe care am coordonat o de la 18 ani in sus va veni cu secundare foarte mari si gata sa ia stamina la o varsta la care nu e in detrimentul antrenamentului.

limitarea nr 2 este cea a formelor. cand lotul e subtirel si optiunile relativ limitate chiar e o problema ca din 10 juc care intra pe teren cu greu gasesti 5 in forma 9. macar avem suficienti jucatori ca sa avem macar forma 8 peste tot.

in orice caz, viitorul echipei NT a fost asigurat de mult timp, acum avem o consolidare pe generatia actuala, ca sa nu compromitem prin a ii grabi pe cei ce vin din urma.

sezonul viitor in consolare ar trebui sa fie un sezon cu mai multe satisfactii. nu atat prin tragerea aleatorie la sorti dar prin prisma faptului ca suntem stabili ca lot. meciurile cu adversari usori vor fi un prilej pentru a juca si noile aditii in lot. realist varsta pt a juca nt, ca piesa de baza e 25 pentru guards si 26 pentru pivoti dar fiind baza de selectie mica putem incepe sa adaugam din jucatorii viitorului, chiar daca unii sunt doar de tranzitie.

la multumesc tuturor care antreneaza pentru NT si celor care urmaresc aceste mesaje. a fost o perioada mai imprevizibila cu covid-ul cu caderile frecvente de site dar am reusit macar la cate 2 meciuri sa ating esenta a ceea ce se intampla.

obiectivul tp sezonul viitor e sa avansam 1 tur in elimnatoriu. daca reusim 2 o sa avem iarasi o tragere la sorti cu sanse pt o calificare la euro. dar progresul se simte. avansam din zona de sanse pur teoretice in sanse realist fructificabile. acum sansa nu inseamna certitudine dar avansam.

la inceputul sezonului voi reveni cu un status update pe jucatori. intre timp orice antrenor de juc HOF este bine-venit sa ma intrebe cum se pozitioneaza jucatorul lor fata de restul competitorilor sai. oricum tinem aproape cu toti jucatorii cheie. aproape 30 de HOF crescuti de la zero in ultimele 5 sezoane, dar in general comunicarea e buna si portile sunt deschise.

succes tuturor si stay safe

Hai Romania!

From: Starstr3k

To: Otis
This Post:
22
306637.6 in reply to 306637.5
Date: 11/05/2020 07:32:04
B.C Steaua Bucuresti
II.1
Overall Posts Rated:
9797
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Chiar dacă nu am reușit calificarea, trebuie să recunoaștem faptul că nu avem lotul necesar pentru a ne bate de la egal cu echipe precum Olanda, Grecia sau Cehia, iar înfrângerile cu Georgia și Anglia au venit tocmai din acest motiv, deoarece am fost nevoiți să salvăm entuziasm cu scopul de a ne crește șansele.

Sunt sigur ca următoarea calificare la EURO va fi complet diferită, va veni noua generație din urmă, iar peste alte 4 sezoane vom avea loturi comparabile cu cele mai bune naționale din joc.

Mult succes în continuare.

Hai Romania!

From: Otis

To: Otis
This Post:
33
306637.7 in reply to 306637.5
Date: 12/07/2020 06:23:00
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
update nt

in aceasta perioada dupa cum probabil ca ati vazut in toate diviziile romanesti am scoutat in continuu jucatori cu potential nt. atat cei deja pe lista cat si posibile surprize (care n-au aparut). toata aceasta implicare a atras dupa sine entuziasm 1 si infrangerile aferente din amicale, toate care au atins apogeul prin neacceptarea ofertelor de amical si ramanerea fara meci de saptamana asta. a spune ca n-am avut timp sau puteam sa incerc sa fac mai mult e de la sine inteles dar ce rau sa retina toata lumea e ce am facut in acest timp.

astea fiind zise, este placerea mea sa anunt ca echipa nationala are in baza de date un lot extins de aproape 25 de jucatori cu varstele cuprinse intre 18 si 24 de ani (raportat la nivelul sezonului 50).
evident ca un juc de 18 nu poate candiada contra unuia de 24 decat cand e la maturitate i.e28 de ani iar celalat se pensioneaza la 34) deci concluzia dni acesti 25 de jucatori e ca avem niste super jucatori pe teava cat si mostenitori ai acestora.

cert e ca nivelul de concurenta este imens. acum ca vorbim de jucatori maturi, avem 3 SF in curs de finalizare in cdt in care ultimele 3 ssezoane le-am indurat cu carpeala pe acea pozitie. si eforturile depuse si pe lotul actual ne permit sa nu ne grabit si sa riscam sa compormitem jucatorii din viitoarea nationala.

astea fiind zise, toti acesti jucatori au beneficiat de cel putin 4 sezoane de antrenor exceptional. gym lvl3 din prima zi. antrenor de tineret superior pe toata perioada junioratului. acest lucru s-a simtit enorm. si nationala mica s-a ridicat. aceasta din urma fiind alta gaura neagra de timp, cred ca am discutat cu cel putin 15 useri in ultimele 2 sapt ca sa iau angajamente din partea lor ca vor antrena noul val de juc pt nt sau u21.

ar fi mai usor daca stafful ar fi mai mare, lumea mai disponibila cu timpul sau, iar coordonarea mai facila dar dupa cum vedeti e un proces greu. cu marja mica de eroare fiind o tara de max 50 de useri reali din care poate doar 30 cu knowledge de antrenament si team building. dar utopia ne ajuta foarte mult, iar sprijinul chiar si al celor care nu antreneaza este apreciat fiindca pana la urma e nationala tuturor.

anul il incheim intr-o atitudine usor gri dar nu si confuza. dezvoltarea jucatorilor actuali din lot a sistat aproape la toti cei peste 24.dar tot ce vine din urma este absolut impresionant. vorbim de jucatori cu TSP imens, salarii mentinute la maximul eficientei din cosniderente de potential, iar cel mai important, toti sunt aliniati ca sa aiba sinergie si sunt detinuti de useri romani.

nu mi-am asumat acest obiectiv in mod expres dar ma bucur ca l-am atins. integral viitoarea componenta a jucatorilor romani va fi asigurata de echipe romanesti. aceasta nu e din vreun considerent nationalist ci pur si simplu cand ajungi sa ai meciuri cu miza, te trezesti cu useri neintereasti de nt si cu forme proaste pe juc, sau uneori chiar sabotati cand RO joaca contra tarii in care acel jucator joaca. apoi, ma astept la o nationala cu stamina maxim pe toti jucatorii si cu forme aproape maximale fiindca la batranete am angajamentul proprietarilor ca vor plati pentru psiholog si vor antrena si forme cand juc au peste 28 de ani ca sa fie turati la maxim.

ma bucur ca lucrez pe acest proiect cu cei care au ales sa contribuie. urmeaza sa se vada rezultate iar despre cat de departe vom ajunge chiar nu e nevoie sa promitem. efectiv se va intampla.

succes tuturor in draft lunea viitoare