BuzzerBeater Forums

BB România > NT S49

NT S49 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
303739.1
Date: 03/10/2020 00:08:44
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
in primul rand salutare tuturor care au votat, iar mai important celor care antreneaza sau gestioneaza jucatori NT.
anul trecut a fost unul din cele mai palpitante pentru NT dar miza in continuare ramane sa ne calificam la euro, sa ne imbunatatim rank-ul si sa iesim de pe caruselul mediocritatii.

incepem rankul cu #43. cu optimizare tactica maxima relativa la categoria valorica, fiindca deja am tras lectiile bune si rele dpv tactic la nivel nt, iar cu forme relativ decente, putem creste fara contributii imense cam pana la 35 daca avem si ceva noroc. dar orice peste necesita antrenament.


Din fericire foarte multi sunteti implicati in procesul de antrenament iar baza NT este deja pusa in ferme sau echipe de club dedicate sa antreneze la maximum, cu toata infrastructura in place, in asa fel incat in mandatul viitor incepem sa avem primii jucatori crescuti sub ghidarea mea. reamintesc ca ciclul de antrenemnt NT, dureaza cel putin 7 sezoane ca un jucator draftat la 18 ani sa arate a NT, cand mai iei in calcul si necesitatea de stamina, consolidarea skillului principal samd, pentru o nt in randul lumii 27 de ani ar tb sa fie varsta la care un juc devine titular, asta fiindca merita nu fiindca n-am avea alternative.

In ceea ce priveste lotul va rog sa citit comentariile mele din threadul sezonului 47-48
singurele cresteri seminficative au fost ca Robert Barsan a crescut la aproape 200k salariu. paul dicu a crescut la 123k fiind cu potentialul atins si nu in ultimul rand vasile stoica care nu a crescut pe salariu dar pe TSP a ajuns la nivelul la care poate juca titular SF fara sa ne dinamiteze echipa. iar nu in ultimul rand, o serie de jucatori de abza au crescut la stamina enorm, chiar si de la nivel 2 pana la nivel 8-9 incat cumva am ajuns la un nivel civilizat de functionare

in ceea ce priveste urmatorii jucatori:

din fericire un jucator care anterior era considerat pierdut a inceput sa fie orientat complet in sensul cresterii nt, si anume Cristi Câmpeanu (44566991). a existat o mica portita in care putea fi cumparat, dar pretul de 7 milioane cerut de user era exorbitant, insa paradoxal justificabil. n-a avut cine sa l ia fiindca fermele noastre abia au ajuns la varsta medie, dar cine il are il creste in asa fel incat el va fi printre cei ami buni jucatori nt pt urmatoarele 6 sezoane.

Sorin Vasile (46146193) incet dar sigur poate sa inceapa sa joace la nivel nt nu doar contra echipelor slabe. dat fiind ca inca avem jucatori buni va fi continuat pe antrenament specific non stop si nu va fi accelerata venirea la echipa prin antrenarea de stamina

Artemon Ichim (44566783) s-a consolidat ca varianta de tranzitie peste batranii existenti.



From: Otis

To: Otis
This Post:
00
303739.2 in reply to 303739.1
Date: 03/10/2020 00:11:50
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #1 vs Spania

am abordat meciul mai mult ca o masurare contra celei mai bune echipe. intamplarea face ca am jcuat si aucm 2 sezoane iar intre timp au ales sa nu mai experimenteze cu noi.
formele slabe au contat enorm pentru noi, din pacate.
am salvat ceva entuziasm. asteptam sa vedem meciul urmator cu finlanda. o echipa atipica care e cladita in jurul conceptului de zona 3-2 cu niste jucatori cu adevarat deosebiti.

e foarte important ca in viitor sa scapam de aceasta pozitie de cap de serie nr 4 fiindca fiecare an incepe by default cu cele mai bune ehcipe la inceput is in ordine. dupa ce jucam cu elvetia practic putem avea entuziasm 1 si tot castigam.

From: Otis

To: Otis
This Post:
33
303739.3 in reply to 303739.2
Date: 03/30/2020 13:01:03
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
fac o pauza de la pandemia covid19 ca sa mai scriu si de buzzerbeater

nu stiu cat de mare e apetitul de NT, ca sa nu mai zic de comunicat in general, dar am zis sa scriu macar sa las o urma pt ce s-a mai intamplat


meci #2 cu finlanda.
pierdut la 5 puncte pe fondul unei ghiceli ratate si una nimeirta contra noastra.
scorul final e inselator de apropiat. nu o zic in apararea mea. pur si simplu o zic ca asta a reiesit din discutia cu staff-ul finlandei.
ar fi fost frumos sa avem si noi o victorie contra unui adversar cu rank mare dar nu s-a intamplat

meci #3 cu estonia
deja devenise mult prea clar ca nu putem ataca in mod convingator altfel decat LI si LP. urmatorul pas fiind sa jucam inside isolation. insa genul asta de evitare a ghicelii merge mai bine la club unde orice echipa are gauri. aici la nt se pare ca doar noi avem gaui.

in fine, ambele mecirui au fost cu probleme pe forme la multi jucatori. n-am sa nominalizez ca sa supar pe careva. realitatea pur si simplu era ca inca nu avem optiuni nici pt flexibiltiate tactica nici pt selectia titularilor.
mai mult, un jucator de baza e in curs sa fie free agent ca proprietarul sau nu s-a mai logat si joaca astfel 144min pe sapt (implicit forma zob)

si ajungem la
meci #4 cu elvetia
de parca nu era suficient, dupa atata timp am prins si ghinion pe singura pozitie pe care nu aveam acoperire. valentin cosntatin (pg) e accidentat la ora meciului. artemon ichim dupa cum am zis e in forma 4. iar ceilalti sunt prea slabi sau neterminati.
dar avand probleme si pe itnerior fiindca jumatate din lotul de interior nu are stamina, si fiind deja programati sa ne luam ghiceala in fiecare saptamana am ales sa jucam motion.
am dat CT doar fiindca e ultimul meci cu o echipa de rank apropiat. restul sunt cu echipe salbe pe care sper sa nu le pierdem fiindca ar fi risipa de puncte in clasament.

una peste alta acest sezon a fost capusat de ghinioane, pornind de la forme, continuand cu accidentari si terminand insusi cu ordinea meciurilor fiindca suntem blocati pe acest statut de cap de serie nr 5.

anul viitor incepem sa pierdem din titulari ca devin batrani, dar cumva la timp jucatoriid e exterior vor fi finalizati, ma refer punctual la Sorin Vasile si Costel Campean.


ce pot sa zic cu certitudine e ca acesta va fi ultimul sezon in care ne blocam la orice soc adus sistemului

acum doar sa fim sanatosi sa ne bucuram de ce am construit

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
303739.4 in reply to 303739.3
Date: 04/10/2020 02:00:53
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meciul cu elvetia a fost castigat fiindca am dat CT. n-avea sens sa dam normal fiindca dup[a aceea urmau meciuri cu echipe slabe.

astfel meciul l-am castigat desi am jucat fara valentin constantin, una dintre piesele de baza ale echipei nationale in ultimele 6 sezoane. din fericire a fost accidentat doar o saptamana.

meciul #5 a fost cu tara galilor.
meci usor in care am refacut entuziasmul. am jucat cea mai buna versiune a atacului nostru pe interior. dupa cum am mai zis o, pana nu dezvoltam o varianta de echipe ep exterior o s fim foarte vulnerabili contra GDP fiindca diferenta de performanta intre atacul nostru LI LP si toate celalalte tactici este foarte mare. daca dam inside iso sau neutru clasic, chiar si cu GDP ratat contra noastra tot nu facem mare lucru si iesim mai rau. asta in mare masura fiindca atacul exterior e atat de slab incat penalizarea pe exterior aferenta bonusului de atac pe interior nu se simte. e ca si cum ai pierde o tremie din nimic pentur a castiga o treime bonus la averea ce o ai pe interior.


din fericire, jucatorii de exterior din generatiile urmatoare avanseaza pe saptamana ce trece. Sorin vasile va fi gata sa preia fara probleme postul de titular de la cosntatin, iar iulian nicolau a ajuns la un nivel la care poate sa intre pe teren si sa contribuie incat sa fim protejati pe exterior.


altfel, in 2 saptamani se va botifica echipa care l detine pe artemon ichim. e pacat ca era un hof de care aveam nevoie pe PG. a ratat aproape 7 saptamani de antrenament iar asta l-ar fi impins din rolul de reserve in back up. asa cu greu mai poate fi crescut dar in general, e pacat ca se itnampla si din astea iar noi depindem de el.

nu va fi foarte scump fiindca nu exceleaza, dar e un jucator bun cu viitorul asigurat la nt urmatoarele 4 sezoane fiindca nu avem generatie de legatura intre cei care au 26-27 di cei de 21-22

urmatorul meci nt e cu luxemburg si n-ar fi probleme, doar ultimul poate fi ami proglematic.

oricum, sezonul il vom termina cu un rezultat pozitiv, cu o echipa peste noi in clasamentul general cu 10 pozitii, deci ne ajtua la rank, plus un rezultat incurajator ca noi in postura de cap de serie nr 5 am batut nr 4 si incet dar sigur crestem.

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
303739.5 in reply to 303739.1
Date: 04/14/2020 13:47:06
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
parcursul bun al NT a continuat saptamana acesta in victoria cu luxemburg. am reusit sa recuperam entuziasmul consumat cu elvetia.

cu victoria in ultimul meci ar tb sa terminam locul 4 in grupa.
ultimul meci va fi un pic mai dificil fiindca Montenegru e o echipa in crestere, dar am generat suficient entuziasm incat sa nu pierdem aiurea.

si asa, campania va fi fost un succes prin prisma faptului ca am terminat cu o pozitie peste ce se astepta avand in vedere ca eram cap de serie nr.5

iar si asa, sezonul a fost un net positive. ne-am diversificat optiunile pe goards dupa ce asta a fost punctul slab al echipei in anii precedenti, juc cu salariu 80-90 fiind complet inadecvati pt nivelul la care concuram sau la care vrem sa ajungem.
sper totusi sa gasim un proprietar pentrua rtemon ichim sa intarim un pic exteriorul si sa ne mentinem pe linia de plutire pana vin din urma cei de 21-22 de ani.

dar oricum, procesul de stabilizare a echipei s-a cam terminat si am sarit hopul de a cadea ca echipa NT dupa ani de zile de lipsa de antrenament din partea antrenorilor in ceea ce priveste juc care azi au intre 22 si 25 de ani.

viitorul suna bine. ar trebui sa facem fata la fel de bine si la anul in consolare, fiind acum o echipa tanara cu poate un an ramas pana la atingerea apogeului generatiei curent, chiar avem loc sa mai crestem short term.

From: cristian12

To: Otis
This Post:
00
303739.6 in reply to 303739.5
Date: 04/14/2020 15:56:47
sighet united
II.4
Overall Posts Rated:
4848
Second Team:
Marmatia
Felicitari!Succes in continuare

From: Otis

To: Otis
This Post:
22
303739.8 in reply to 303739.1
Date: 04/20/2020 15:30:49
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #7 vs montenegru


am reusit o victorie asteptata azi. nu usoara dar am putut juca linsititi tactica de baza. lotul a crescut vizibil pe exterior fata de inceputul sezonului iar de acee incepem sa fi si mia tari pe tactica de baza.

problema in continuare ramane ca nu putem alterna in mod efectiv LI/LP cu altele si avantajul ne este diminuat. plus ca la nivel nt luea nu e disperata cu dublu GDP si se multumesc doar cu inside-focus ca ghiceala.
in fine. progresul e vizibil;. am terminat pe 4. am inceput drept cap de serie nr 5. elvetia ca si noi a avut aceleasi promvocari de pe aceasta pozitie in ceea ce priveste programul. incepi cu ce e mai greu si apoi doar meciuri inegale valoric.


cu inca un sezon puternic in consolare putem urca la un cap de serie nr4 si in inca un ciclu sa urcam pe 3, de unde lucrurile devin interesante.

ce e f important e ca lotul e tanar, sau macar fara pensionari masive in urm 4 ani. doar pe sf o sa avem o scadere dar suntem deplin echipati sa facem fata. la fel si pe pg, dar intr un an ajunge sam facem upgrade acolo.

nu suntem beton dar cheia e sa rezistam pana vin urmatorii din urma.

raportez cu mare satisfactie ca avem peste 12 jucatori de calivru cu varste intre 18 si 22 antrenati pe toate pozitiile si pt toate tacticile. daca toti ar avea azi 26 de ani poate doar un sfert din lot ar prinde acea echipa.

iar ce e important la lotul actual si care am toate motivele sa cred ca se va mentine e faptul ca userii detinatori de juc nt sunt romani. implicit comunciarea e mai usoara dar si beneficiile sunt mai mari pt useri si implicit mai receptivi sa le dea stamina sai ii tina in forma, samd.

meciurile amicale n-au miza pt clamsaent si fiind dupa un ct cu entuziasm mic (udneva sub 3) o sa pierdem daca nu gasim alte echipe care au entuziasm mic, asa ca nu rpea e ceva de urmarit.

dar am sa profit de acest entuziasm scazut ca sa fac curatenie in lot si sa verific ce mai fac jucatorii tineri si cum sunt antrenati, fara sa mia cer mailuri de la toata lumea.
din acest motiv am sa revin cu o evidenta gereala la icneptuul sezonului viitor ca sa stie si userii care nu antreneaza NT cat de bine au fost crescuti acei jcuatori pe care ne vom baza.

sabratori fericite
#stauacasa
si
Hai Romania