BuzzerBeater Forums

BB România > NT sezonul 47

NT sezonul 47 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
301071.1
Date: 08/21/2019 05:13:13
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
in primul rand, multumesc celor care m-au votat, cat despre cei care au votat pentru alternativa pot doar sa sper ca eforturile care au fost si vor fi depuse sa va convinga asupra viabilitatii mele care antrenor al NT.

astea fiind zise, sa ne uitam la lot.

in ultimele 4 sezoane am avut o echipa top heavy, unde titularii erau peste rezerve si singura flexibilitate tactica era data de SF antrenat de bv pistons.

anul acesta nici macar top heavy nu mia suntem fiindca jucatorii nsotri au imbatranit pana la punctul al care vor pierde skilluri in timpul sezonului. o problema adiacenta e ca desi ianinte din cei 5 titulari poate doar 3-4 erau peste medie ca jucator NT pe piata internationala. acum avem foarte putini jucatori dupa cum veti vedea mai jos.


ca sa explic viziunea mea asupra ce faze/etape/categorii pot descrie scena internationala o sa fac urmataoarea clasificare:

categoria 1: echipe NT care abia au 10 jucatori cu salarii de peste 100k/juc
categoria 2: echipe NT care au 5 titulari peste 150k/juc si un lot de 100k/juc
categoria 3: echipe NT care au un lot intreg de 150k/juc
categoria 4: echipe NT care au aproape toti titularii pe la 200k si un lot de 150k/juc.
categoria 5: echipe NTcare au toate secundarele pe care ti le poti dori pe salariile din categiriile 3 si 4
categoria 6: echipele de elita care au tot ce vrei.

CAT1 sunt micronatiuni
CAT2 sunt tari mai mici cu cativa useri dedicati
CAT3 cam la fel doar ca macar aia au luxul de a mai schimba jucatorii in functie de forme. daca esti top heavy si 1 sau 2 jucatori nu sunt in forma buna echipa NT o ia in nas saptamana respectiva
CAT4 sunt echipele de top 35-20
CAT 5 sunt 20-10
si cat 6 sunt aia care castiga si cu rezervele.

pe scurt, asta e primul sezon intr-o lunga vreme in care nu avem macar un jucator, fie el si chel pe secundare care sa atinga 200k salariu.

potrivit bazei noastre de date nu avem mai mult de 1-2 jucatori care azi sunt intre 25 si 29 care sa poata intra in lot, in afara de cei existenti. va trebui sa continuam sezonul asta cu 8 jucatori de 33-34 de ani si la anul sa nu ne facem de ras.

sistemul de ferme care a fost pus pe picioare ne va furniza un titular NT abia la sfarsitul sezonului viitor sau mai devreme daca progresul generatiei e mai slab decat asteptat. iar tinerii de azi din ferme vor fi buni abia in 4 sezoane. deci anul acesta tb sa scoatem tot ce se poate pentru avea un statut respectabil


la nivelul nostru, de NT de categoria 4 spre 3 :-/, nu trebuie sa ne facem griji sa fim scoutati pe skills ca e destul de clar ce plusuri si ce minusuri avem asa ca am sa vorbesc in linii mari despre ce se gaseste in lot.




From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.2 in reply to 301071.1
Date: 08/21/2019 05:31:27
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
PG: pozitie safe pt 2 sezoane dar dupa aia prapastie

titular atat prin skill principal dar si prin lipsa de alternative mai bune este Valentin Constantin al lui Danube Delta.
lipsa de calitati secundare e o problema dar e suficient de bine dotat ca sa tina pozitia de titular sezonul acest si urmatorul.
rezerva detasata pe acasta pozitie este Marcel Corbu care este i posesia unui jucator din estonia. el sta pe secundare putin mai prost, pe principale putin mai echilibrat, 2 trepte de JR in plus si 2 in minus de pase si in rest sunt departajati de 4 trepte de skill principal pe exterior.

deci pe aceasta pozitie jucatorul mai in forma va juca (nu o sa disting intre strong high si strong low, ci doar daca unul e proficient iar celalalt e strong) iar la egalitate de forma va fi prioritar V.Constantin.

am sa tin cont intr-o mica masura si de faptul ca e gestionat de un user roman, iar celalalt e intr-o tara straina de un alt user decat cel care l-a adus la acel nivel, iar dat fiind varsta chair nu-mi pun problema protejarii mandriei sale fiindca in 2 ani e out.

SG cea mai slaba pozitie a NT atat in prezent cat si in urmatoarele 3 sezoane
nici macar prin eliminare nu avcem titular, nu impotriva nationalelor mari, cel putin

-anghel filip care are 34 de ani. alta data un mega jucator antrenat de BV Pistons in utopia care a prind ID 14 si JR 17, acum a pierdut enorm atat pe secundare cat si pe principale. el poate fi jucat doar impotriva altor NT mai slabe ca noi cand vrem sa schimbam registrul tactic ca sa nu parem ca jucam doar pe interior. el macar poate juca titular
-florentin antohi este la utlimul sezon de NT, poate juca doar rezerva pe SG cand atacam pe interior si atat. eventual si rezerva de SF dar in ambele scenaarii doar impotriva altor NT care la randul lor stim ca nu ne pot ataca pe interior

cat despre mutarea unui PG pe SG vom apela si la asta impotriva echipelor mai bune dar din pacate nu avem nici rezerva a rezervei pe PG si ne-am strica ratingul defensiv. in orice caz....kko. doar pe bogdan tudose il putem folosi ocazional dar si el are 34 si daca scade 2 trepte de aparare nu e jucator nici de rang de titular de prima divizie

cel mai probabil vom juca cu un juc de interior pe SF si vom muta titularul de SF pe SG si vom juca dezechilibrat tactice, ceea ce oricum e preferat fata de a juca cu gauri pe teren.


SF miezul echipei NT, sau altfel zis perla coroanei in materie de player development
Adiran Neamtu e cel mia bun jcuator din NT si singurul pe care nu-mi permit sa-l descriu pt a nu scapa o minima sursa de informatie utila. tot ce zic e ca aproape are 150tsp si se simte. in NT serioase, categoria 5 si 6 poate ar fi jucat titular SG si cu asta basta

rezerva de SF propriu zis nu prea avem, cel mult reciclarea celor de pe SG, dar asta numai ofensiv contra echipelor de sub noi.

Neamtu are 31 de ani, ne putem baza pe el inca 2 sezoane, iar in lot va ramane probabil inca 2 dupa aceea in functie de cum scade si cat de repede vine cineva din urma, dar si asa, fermele noastre nu au conturat un SF de acelasi rang si abia in 3 sezoane vom vedea



Last edited by Otis at 08/21/2019 06:01:33

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.3 in reply to 301071.2
Date: 08/21/2019 06:00:43
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
incep prin a spune ca PF si C sunt inter schimbabile dar pe fond PF are mai mult skill de aruncare exterioara si C ar tb sa aiba mai multa forta bruta pe interior, in ambele cazuri acestia trebuind sa atinga ceritnele minime referitoare la RB, minim 15 pt a fi in lot sau 14 daca e plin garla de secundare importante OD/PA, iar pe ca aparare exterioara, OD minim 9 pt a fi in lot si in rest ar mai fi standarde minime dar nu avem asa multe optiuni.


PF nu la fel de rau ca SG, dar aici putem compensa jucand ce avem pe C

Dumitru arama nu are nici OD necesar, nici RB necesar de titular si are 34 de ani; inainte avea cea mai multa forta bruta dar a scazut dramatic si e de nejucat la acest nivel avand in vedere variantele de rezerva mult mai echilibrate pe C. probabil ca nu va prinde inceputul de sezon in lot.

astfel, titularul este Madalin Dehelean. din pacate el e in iran iar userul de acolo l-a crescut cam de la zero. intruneste toate cerintele de secundare. tsp 135, pe interior daca ar creste orice combinatie de 3 trepte de aparare sau RB ar fi cel mai bun din tot lotul, chiar si peste neamtu. are 26 de ani, viitorul nostru arata foarte bine cu el. intr-o lume ideala fermele noastre deja ar fi strans bani sa-l ia si sa l creasca pe skill principal ca el sa creasca de la 124k salariu la 180-200k. dar din pacate suntem la discretia acestui user. pe piata libera combinatai sa de skill si bani inseamna minim 5 milioane, daca nu 6. pt un juc titular NT la 26 de ani si lejer inca 7 sezoane in afara de acesta merita.

acum ca am facut si un dus rece...rezerve de PF zero. iar desi multi o sa joace rezerve de PF, ei defapt sunt C si ii tratez acolo. aceasta radiografie e menita sa prezinte o situatie a gaurilor actuale in lot in asa fel incat cine citeste intelege unde sunt oportunitatile lor ca manager de club. evident sa nu inceapa antrenamentul de azi, dar daca urmeaza sa antreneze asa ceva si sunt interesati de tienrii de 22-23-24 care in 2 sezoane pot intra in lot sa ne anunte.

deci pe PF acest juc va fi titular indiferent de adversar. daca e in forma strong low, iar adversarul e dintr-o categorie superioara, vom acorda prioritate unuia dintre pivoti.


C cea mai competitiva pozitie.
6 jucatori de calitate de NT. 2 de calitate upper middle class. 2 echilibrati care vor prinde NT linistiti si in viitor. 2 care daca imbatranesc macar 2 trepte de aparare sau rebounding sunt cam out

titular la cum stau lucrurile as zice ca e viorel ilie (in lotul lui Iwillsurvive care concurand in b3 si pt titlu il va tine probabil mereu in forma maxima). e echilibrat pe skill principal ca sa reziste contra echilpeor mai bune. la fel e si Bogran Radu. amandoi sunt la acelasi nivel. personal as acorda prioritate lui ilie la forme egale, dar spre deosebire de pozitia de PG, aici folosind calcule de forma daca unul este in forma strong high iar celalalt strong low, prioritate va avea cel cu forma mai buna.

Butnaru, in posesia lui Universitatea Cluj, este astazi cu putin peste ceilalti doi insa el are 33 de ani, in timp ce Ilie si Radu au 30 si 31, iar pt butnaru un singur antrenament nasol cu scaderi pe ID sau RB il poate scoate din NT. cel mai probabil utilitatea sa in lot va fi ca rezerva pe SF unde skillul principal atenuat va fi mai acceptabil si unde are suficient de multa aparare exterioara incat sa faca fata unei echipe care la fel ataca cu om de interior pe SF/

Florica Dobre fata de Butnaru e si mai rau, are 34 si e si mai predispus spre scaderi. lipsa sa de aruncare pe exterior chiar il face imposibil de jcuat ca rezerva de SF asa ca el poate fi cel mult rezerva de PF

Sergiu Nicolescu nu prea ar trebui sa fie in lot fiindca are rebounding la limita inferioara de NT dar are multa aparare exterioara si pase incat poate sa fie folosit ca rezerva rezervei pe C

Mircea Dorneanu e deficitar pe OD dar va fi pastrat ca rezerva a rezervei pe pivot

nicolescu si dorneanu sunt

Last edited by Otis at 08/21/2019 10:05:54

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.4 in reply to 301071.3
Date: 08/21/2019 10:31:37
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Urmatoarea generatie de jucatori pe interior

pentru scopul acestei expuneri ma voi referi la jucatorii care au sub 26 de ani.
in momentul de fata nu avem nimic pe segmentul 26-30 in afara de ce e la lot care sa se incadreze in standarde de NT.
actual. decat cu o singur exceptie, respectiv Lazar Matei (27 de ani) care apartine lui Indolentii. din pacate el are prea putin OD ca sa joace in NT, dar daca creste doua trepte, ca skill raw are sanse sa contribuie cel mai de indata. dar la 27 de ani sa cresti OD e putin probabil.

pe segmentul de 25 de ani e concurenta mare. avem 4 jucatori dezvoltati pe interior aproape la maxim insa doar unul are dezvoltate skillurile secundare pe exterior, iar aici repet, aparare bun, 7, dar nu de jucat in NT. Ordinea dupa ultimul antrenament ar fi Robert Barsan si in rest toti ceilalti de 25 la egalitate. Barsan este si singurul HoF iar ceilalti risca sa-si atinga potentialul fiind doar mvp.

astfel, pe segmentul de 24 de ani cei mai buni jucatori care vin din urma, din nou gratie lui BV Pistons sunt doi tineri pe care ii are in utopia
Stoica vasile si Dincu Paul. amandoi au secundarele dezvoltate fix pana la nivelul la care trebuie. amandoi probabil ca o sa creasca pe recuperari si interior. in conditii normale ei ar fi trebui sa intre in lotul NT de la anul fiindca sunt putin mai slabi decat cei mai batrani, firesc, dar pe ei am sa-i includ de pe acum in lot fiindca pe pozitia de SF si rezerva PF sunt mai buni decat pivotii actuali daca e sa ne raportam la situatia de peste 5-6 saptamani.

in rest, Matei Stefan , tot 24, are sanse pe termen lung sa prinda NT in special fiindca actualele generatii de 21 22 si 23 au fost foarte slabe pe interior. destul de greu sa prinda din urma pe cei doi de la pistons cat si alti jucatori enumerati anterior dar are sanse reale daca se va dezvolta cum trebuie.


deci, cei doi jucatori de 24 de ani vor fi chemati la lot pe baza secundarelor pt a suplini zone lipsa.

Matei si Stanciu vor putea prinde lotul daca se dezvolta pe secundare, ca aproape toti enumerati, sau daca cresc pe skill raw si se impun prin prisma faptului ca au cel mai mult talent brut, i.e. salarii peste 200k.


pe scurt, stam bine dar mai trebuie un sezon si va fi mai bine la anul. totodata e de bine ca peste jumatate din ce am enumerat sunt sub controlul userilor romani

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.5 in reply to 301071.4
Date: 08/21/2019 11:12:00
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Urmatoarea generatie de jucatori pe exterior:

Aici lucrurile stau mai complicat.

in afara lotului actual de NT avem dupa cum urmeaza:
- 29 de ani nimic
- 28 doar emil Scutaru (41426143) al Universitatii Cluj. e foarte similar cu Marcel Corbu care e alternativa de titular pe PG. intr-un final el va fi selectat fiindca daca mai creste 3 skilluri poate juca titular prin eliminare. repet ce am zis si mai devreme, pe PG nu avem secundare deloc. dar,....
-27 de ani nimic
-26 de ani avem un super jucator care se zbate intre a fi risipit si a ajunge la NT, fiind in ultimul an de antrenament relativ eficient. Vivian Frumusanu (43775447). din cate inteleg colaborarea cu acest user a fost una dificila. e pacat ca acest jucator are IS 17 ID 12 si OD 17 dezvoltat excelent in aceste arii insa pentru care antrenorul a opus rezistenta in a-l antrena pe pase sau JS/JR. personal l-as lua si asa cum e daca am ataca pe interior, este excelent pentru rezerva de SF se poate apara, joaca putine minute, daca e in pozitie de finalizare avem sanse cu el. pacat e ca ar fi putut ajunge la rang de titular, nu doar minute contextuale. probabil ca pana se finalizeaza lotul il va inlocui pe Florin Antohi (ca rezerva de SG) daca si antrenorul se conformeaza
-pe segmentul de 25 de ani avem un singur jucator Emilian Lupulesc (43775442). dezvoltat excelent de un user din SUA. foarete bun ca PG, sta bine ca pase numai ca e deficitar pasiv pe JS/JR. daca il mia dezvolta contrar indicatiilor dar ajunge f puternic pe skill principal poate lua fata celor care aspira la postul de rezerva PG. iarasi, fara secundare. alti juc de 25 de ani nu exista pe radar.

head to head el acopera mai bine postul de PG de rezerva si poate si titular decat Corbu (prea batran) si Scutaru (prea similar si prea slabut pe pase pt un titular NT)

- pe segmentul de 24 de ani e cea mai mare concurenta.
Cristi Campean (44566991) este si el ostatic in china. dar, are IS 17 si skills masive de exterior. daca ar creste la pase 7 trepte ar fi pe banca de rezerve si daca ar creste 10 ar fi titular. intelegeti ce zic. din toate punctele de vedere un jucator ce trebuie salvat fiindca e clar ca a fost antrenat dezinteresat, dar eficient. oricum, mai are timp, proiectia e rezerva SG de interior. daca nu e antrenat pe aparare anul asta iese din proeictiile NT.
Racureanu Vlad(44567082) e un jucator foarte echilibrat la fel ca si Buzdugan [player=44566872. ambii sunt in strainatate, nu au secundare, pot ajunge PG sau SG daca cresc pe exterior.
personal favourite e Nicolau Iulian (45365812), care apartine lui Dark Panthers. dezvoltat deja cat trebuie pe aparare interiora, capace, recuperari si fara minus pe marcat pe interior. in functie de cat se va dezvolta pe exterior/skill principal el va fi fie rezerva SG pe exterior fie titular pe SG.

- pe segmentul de 23 si 22 e prea devreme de zis ca practic acum 2 sezoane erau u21. merita mentionat Sorin Vasile care este la echipa mea de utopia (46146193) care a jucat la u21 si e la acelasi nivel de skill principal ca cei de 24 de ani si deja are niste secundare dezvoltate.


recapituland, cei intre 22 si 23 nu au cum sa prinda nt pana la sfarsitul acestui mandat de 2 ani. cei de 24 pot prinde numai daca evolueaza foarte bine si personal nu cred ca ar trebui grabiti, dar ar trebui antrenati in continuare si eventual repatriati. cel de 25 de ani poate fi cooptat de pe acum impreuna ca cel de 28 iar in functie de cine creste mai repede, acela va prdine locul lui Corbu daca scade. iar cel de 27 in functie de ce locuri raman in lot. problema de fond pe termen lung e lipsa de SF titular care inca nu a aparut. iar lipsa unui SF dupa ce se va retrage Neamtu ne va cobora intr-o categorie valorica mai joasa decat cea actuala



deci, pana la update-ul de entuziasm al NT si definitivarea lotului Scutaru, Frumusanu si Lupulescu au sanse sa prinda echipa

Last edited by Otis at 08/21/2019 11:12:31

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.6 in reply to 301071.5
Date: 08/21/2019 11:36:19
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
iar acum la final filozofia de compunere a lotului si a echipei.


un mandat de antrenor nu schimba compozitia lotului in special cand jucatori antrenati sunt foarte putini. faptul ca dintre toti romanii pe care ii avem abia gasim 2 pe fiecare pozitie care sa aiba salarii mari si secundare e problematic, iar daca ii gasim asta sunt mai mult meritul unor useri care au facut asta fiindca au vrut ei, nu fiindca au fost dirijati.

deci din ce avem eu vad lotul in felul urmator. 3 juc pe fiecare pozitie:
PG
1) titular de preferat cu skill principal si salariu cel mai mare
2) rezerva care sa fie 90% ca skill principal din ce are titularul dar care sa arunce pe exterior
3) rezerva care sa fie 90% ca skill principal din ce are titularul dar care sa aiba secundare masive pe IS, eventual putin mai mult RB

SG -cam ca la PG
1) titular de preferat cu skill principal si salariu cel mai mare dar care sa fie categoric SG, ceva la JR 15 dar si pase 13-14 fiindca daca el va fi peteren indiferent de tactica avem nevoie de un offensive flow cat mai bun pt a contracara aparari de elita
2) rezerva care sa fie 90% ca skill principal din ce are titularul dar care sa arunce pe exterior, gen JR 18 si pase mai slab 10-12, si IS nu conteaza. (am experimentat cu un astfel de juc la NT portugaliei si rezultatele, contextual, au fost foarte bune)
3) rezerva care sa fie 90% ca skill principal din ce are titularul dar care sa arunce pe interior, deci JR fie 13-14 pase mai slab 10-12, dar IS minim 15

SF
1/2)aici e greu de zis, cel mai bun ca skill overall in functie de ce iese din antrenament. e greu sa ai un SF care e bun indiferent de tactica.
in ambele cazuri, unul ar tb sa aiba mai mult JR si IS cat o fi pt tacticile exterioare iar alternativa pt tacticile exterioare e IS 17 si JR cat o fi, dar in ambele cazuri sa aiba aparare ID minim 14 si recuperare minim 14.
3) pt a 3-a pozitie din lot nu as vrea nici o clonare a SF de ext sau int, ci unul defensiv dezvoltat cat mia mult si cu RB 14 si eventual SB foarte ridicat pt acea impoteza in care sacrificam pozitia pt a opri un adversar mega bun pe atac pe SF.


PF
1/2) prioritar sa fie OD 12 petru a oprii monstri adversi, pe interior sa fie dezvoltati omogen, dar minim RB 16 si sa fie dezvoltati fie IS 19 fie cu JS mare 18/12
3) un PF care sa fie tot asa dezvoltat pe aparare interioara, dar sa fie echilibrat atat pentru atac exterior car si interior ca sa fie rezerva pentru cei de la 1si 2 deci un IS 17 si JS 13, cam asa ceva.


C
1) cel mai dezvoltat pe skill principal cu mult (IS 20/ DR 15 si HA12) care sa fie ca un varf de lance daca atacam pe interior, evident daca intruneste cerintele minime de exterior OD 9, PA 8, si sa sara ca salariu de 220k
2) un specialist defensiv dar ofensiv pe exterior care sa nu conteze ce IS are, dar sa fie ID/SB/RB 19 pe linie, sa intruneasca cerintele de exterior, iar obilgatoriu sa aiba JS/JR 17/11. exista asa ceva, dar rar. de vazut
3) jucator echilibrat care sa aiba skill principal ofensiv pe interior dar si JS/JR 12/9 daca intruneste si celalalte conditii
acesta ar fi un ideal de flexibilitate tactica data de interior si oblgiatoriu sa ca rezerva sa aiba dezvoltat SB 15.



deci, ca un trend general, nu trebuie o echipa perfecta, dar as vrea sa avem SG, nu doar PG repozitionati, iar acei SG sa nu fie doar specialisti si macar unul sa aiba si pase, pe langa toate celalalte. (deci posesii mai eficiente ofensiv)
SF sa fie ca SG dar obligatoriu sa aiba ID si RB pentru a nu dezechilibra echipa pe posesii (mai multe recuperari mai multe posesii, sau macar nu cedam posesii).
iar interiorul sa aiba parte de sinergie. atacam pe interior, sa avem IS si OD. daca atacam pe exterior, putem sacrifica scoring interior.

deci pe perimetru as vrea titularii sa fie flexibili indiferent de tactica, pe interior invers, pe SF de jucat cu specialisti, iar pe interior s-ar schimba in functie de tactia

Last edited by Otis at 08/21/2019 11:38:21

From: Otis

To: Otis
This Post:
11
301071.7 in reply to 301071.6
Date: 08/21/2019 11:41:25
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
in ceea ce priveste lotul actual, pe scurt.

PG avem titulari fara secundare, rezerve fara secundare dar care se pot imbunatati
SG nu avem titular decat daca ne mutam SF pe SG. sau daca convertim o rezerva de PG pe sg. altfel, avem SG de rezerva si pt tactica de interior si de exterior.
SF avem titular dar care vedem cum il folosim. avem rezerve doar pt tactici interioare si conjunctural pt exterioare
PF avem titular dar nu optim pt pozitie. avem rezerva de tactica exterioara si rezerve mai bune pt interioare
C avem mai multi titulari dar cam atat, iar ca nivel sunt rpea apropiati ca sa zici ca e vreunul net rezerva, dar toti cam deficitari pe exterior.

Last edited by Otis at 08/21/2019 11:44:11

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.8 in reply to 301071.7
Date: 08/26/2019 01:38:33
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
Situatia grupei de calificare:

meci #1 Spania: campioana mondiala en titre. mai mult nu e de adaugat. este si primul meci, inevitabil vor da TIE impotriva noastra

meci #2 Serbia: echipa care acum 2 sezoane a iesit din grupe, iar in turneul de consolare a pierdut turneul de consolare la 9p. se pare ca vor lasa selectionarea lotului intreg pe masura ce apar meciurile serioase. in orice caz, a doua echipa ca valoare din grupe si o echp[a care indubitabil e in primii 20 din lume, luand in calcul ca exista multe NT bune in afara europei.
fara urma de dubio ca ne vor da tot TIE. pur si simplu nu e niciun risc pt ei pt un TIE vs normal si sa piarda, avand in vedere lotul si formele din lotul nostru

meci #3 Slovenia. aici stam mai bine. anul trecut eliminata din turneul de consolare in 16-imi, ca si noi. plus o calificare ratata in elimnatoriile pt euro de acum 2 sezoane...la cosaveraj. echipa lor pare deja selectionata. as spune ca meciul intre noi si ei va fi unul de skill principal (noi) vs skill secundar (ei). daca ambele echipe intra cu acelasi nivel de entuziasm pe teren, fiind si teren neutru, vom avea sanse 50-50 in functie de forme. sunt o echipa aparent inselatoare, dar skillul principal nu se poate masca ori pe interior si cel putin o pozitie de exterior suntem putin peste ei, pierzand in alte zone.

meci#4 Olanda. nasol. odata ca nu vom intra cu avantaj de entuziasm la cum se proiecteaza lucrurile. noi suntem primul lor meci serios din grupa urmand ca cele impotriva celor care trag la calificare sa fie unul dupa altul. poate speram sa ne supra-estimeze, dar si asa, ei vor avea numai meciuri usoare iar noi vom avea un meci competitiv saptamana precedenta.
altfel ca performante din toate pct de vedere ultimele doua sezoane au jucat sub asteptari. la skill principal sunt mult peste noi. excluzand SF, cel mai amarat juc are salariu 155k. au 4 juc cu salariu peste 215k, si niciun pivot, deci dominant pe aruncari exterioare. in grupe acum 2 ani au pierdut aiurea iar in turneul eliminatoriu s-au intersectat cu alte echipe din grupa.
deci, aici vom avea avantajul de a putea consuma entuziasm, dar altfel vom fi in dezavantaj.

ca tema de contemplat atasez acest meci dintre adversarii nsotri din sapt 2 si 4
Nederland 73 - 89 Srbija (51722)

apoi intram in partea aparent usoara a programului cu azerbajan, albania si scotia

azerbajan are 3 juc buni cu salarii de 265k, 217k si 195. din fericire toti pivoti. in rest mai nimic sub 100. zici ca e club de prima liga. cu ei putem juca daca dam vreun CT in meciurile anternioare, dar ca sa nu ne sacrificam meciul urmator probabil ca va tb sa jucam TIE. deci expunerea la un TIE vs CT e mare. pe forme doar sa stam bine


albania nu are salarii peste 100 dar are lot omogen, mai echilibrat si per total mai bun ca azerbajan fiindca are juc pe toate pozitiile. nu stiu cum o sa si foloseasca entuziasmul, dar daca tintesc meciul cu noi, entuziasmul nostru nu poate sa fie gen 4 sau 5 dupa un CT in ult 2 sapt.

scotia ca si ceilalti au 2 oameni de interior si un PG de calitate. in rest lotul cade de marginea stancai dupa pozitia a 4-a. ar tb sa stam peste ei si ca skill principal si ca secundar.


din cele relatate lucrurile sunt clare. primele 2 meciuri nu exista. in meciurile 3 si 4 vom fi competitivi dar nu avem combustibil pt 2 victorii, iar ultimele meciuri, in lipsa de surprize le vom castiga.

una peste alta mi se pare ca pentru intreaga grupa lucrurile sunt clare sub aspectul calificarii. iar resutl pozitiilor nu prea conteaza. daca intri in grupe esti automat printre primii 30 din lume. turneul de consolare fiind cel care ajusteaza apoi ordinea. cumva acela va fi prioritatea noastra. ne putem permite sa treaca inca un an fara sa pierdem titulari. PF care acum sunt in curs de finalizare vor fi gata de joc pana cand ajungem in eliminatorii (iar asta va schimba fundamental flexibilitatea tactica). poate ne mai cresc si juc de exterior un pic.

vedem

hai

From: cristian12

To: Otis
This Post:
00
301071.10 in reply to 301071.8
Date: 08/26/2019 12:08:08
sighet united
II.4
Overall Posts Rated:
4848
Second Team:
Marmatia
Mult succes!

From: Otis

To: Otis
This Post:
00
301071.11 in reply to 301071.8
Date: 08/26/2019 12:55:17
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
441441
Second Team:
The D-fenders
meci #1 vs Spania
atat noi cat si ei am dat TIE.
conduceam dupa primul sfert.
ne conduceau cu un punct la pauza, iar in q4 de la 8pct s-au distantat imediat la 19p
in conditii normale eruptii de acest gen vin pe fond de diferenta de entuziasm (n-a fost cazul fiind primul meci) , GDP (nimeni nu a dat ghiceala pe tactica adversarului) sau diferente de rezistenta (chiar si cu uz decent pe rezerve).

din pacate lipsa de optiuni pe sf m-a fortat sa joc pe 'cineva' care are doar nivel 3. in rest titularii sunt nivel 6, dar cam atat. 36 de minute e optim, 42...nu.

In ceea ce priveste formele de joc, cand o sa ajugnem si noi sa avem doua randuri de titulari plus inca un set care sa fie complementar la ambele, atunci vom putea sa ne alegem care jucatori sunt in mai buna forma, nu doar prin elimnare.
adica: am jucat cu 3 jucatori in forma 7, nimeni in lot nu era forma 9. ei au avut un pivot in forma 9, o rezerva tot 9 si toti in forme bune.
nicidecum nu e o critica fata de cei care detin jucatori NT, fiindca daca am avea bani de psycologist si doctor cu masaj ar fi mai probabil sa avem forme mai bune incat din bloc start. cand vor creste fermele la maxim ne vom descurca mai bine.
nu zic si de rezistenta. investit in nutritionist samd.

cat despre meciul propriu zis. am ales astazi sa avem IS minim 14 pe toate pozitiile de la SG in sus. motivul pt care am tinut pasul ofensiv e ca am ales sa mergem ultra ofensiv. pe parte defensiva nu am riscat ci am experimentat. am reusit sa ii tinem in frau pana la mijlocul sf4. probabil greseala a fost nu atat lotul cat faptul ca am dat ordinele sa pune accentul pe titulari.

punctul de inflexiune a fsot SF advers. noi am avut match up adecvat fiindca aparent si al lor e defapt un SF (la club nu mia ia antrenament dar joaca constant PF) doar ca a aruncat excelent de semidistanta, a dat 3 cosuri de 3 si a si contribuit pe asist. asta in cdt in care aveam destul de multa aparare exterioara pe pozitia aia.

in final 2 cifre ma dor. 1 ca au dat 11 de 3. de asteptat avand in vedere ofensiva lor, dar ca idee

pe turnovers am avut 5 mia multe ca ei
iar astazi desi pivotul nostru a jucat excelent, a facut 6 TO in cdt in care are HA 11 si pase 9. ca sa sitetizez, 3 To e mult, 4-5 e random....6 e deja skill pe jucatorii adversi. indubitabil au avut mult OD pe jucatorii lor de interior asa cum putem spera intr o buna zi sa avem si noi.


dar acele turnovers au fost combatute cu 5 recuperari ofensive. desi nu se vede din statistici ci doar urmarind meciul sau in play by play, am numarat cel putin 3 cazuri in care erau mingi 50 50 si s-au acordat spaniei. ghinion.


sunt multe zone ce pot fi imbunatatite, forma si stamina cel mai notabil, dar chiar nu cred ca trebuie pusa presiune pe manageri. momentan sa zicem mersi ca s-au obosit sa antreneze, dar in timp standardele o sa creasca.

voi reveni pana la meciul urmator cu mai multe detalii pe threadul ritm de antrenament cu fazele princ are au trecut si vor trece echipele ferma