BuzzerBeater Forums

BB Cyprus > ΕΘΝΙΚΗ U21 ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΕΘΝΙΚΗ U21 ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
285912.1
Date: 03/21/2017 06:37:33
Overall Posts Rated:
4444
Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτα απ'ολα θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα κι αυτόν τον ένα ψηφοφόρο που μ εμπιστεύτηκε και μ ανέδειξε προπονητή της U21. Οπως κάθε εθνικό φορουμ έτσι και αυτό θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει νημα Συζητησης για τις Εθνικές. Σαν προπονητής λοιπόν της U21 κάνω την αρχή και παρακαλώ κάποιον GM ή δεν ξερω ποιος άλλος μπορεί να είναι αρμόδιος να κάνει αυτο το νημα κόκκινο ώστε να βρίσκεται μαζί με τ άλλα.
Απο κει και περα. Παραλαμβανω την μικρή Εθνική στη θεση91 το οποιο σημαίνει οτι δε θα έχουμε καλές κληρώσεις και θα είμαστε ο αδύναμος κρίκος κάθε ομιλου μέχρι ν ανελθουμε βαθμολογικά. Επιπλέον, οφειλω να πω την ωμη αληθεια για την ελλειψη ταλεντου που υπάρχει. Πέρα απο λίγες περιπτωσεις οι οποίες αν προπονηθούν σωστά έχουν μεγαλες πιθανότητες για μεγαλη Εθνική, το χάος. Παίκτες με υψηλή προοπτική κακοπροπονημενοι, παικτες με χαμηλή προοπτική μέτρια εως καλα προπονημενοι. Αποτελεσμα προς το παρον να μη καθιερωθει το στάνταρ της μινιμουμ προοπτικης 8 που επιθυμώ προσωπικά για παικτες Εθνικης. Κατεφυγα λοιπον υστερα απο αναλυση και καταχωρηση σε βαση δεδομενων πανω απο 100 παικτων (70+ των οποιων παρεμειναν στη βαση δεδομενων) σε παικτες με χαμηλη προοπτική αλλα σκιλατους συγκριτικα με αλλους. Αν αυτη η τακτικη θα μας βοηθησει τωρα στο ξεκίνημα θα δειξει. Τονιζω ομως οτι επιθυμω σε μερικες σεζον το μινιμουμ για να κληθει εξας παικτης στην εθνικη να ειναι 8.
Η τελική 15αδα ακομα δεν εχει διαμορφωθεί αν και θα δειτε παικτες να εχουν κληθει. Το αργοτερο την Πεμπτη θα εχουν κληθει οι παικτες για το τουρνουα και απο κει και περα θα αρχισω να επικοινωνω με μανατζερ παικτων που βρισκονται ή οχι στην εθνική για να τους καθοδηγησω στην προπόνηση.
Κι εδω τίθεται ενα μεγάλο θέμα για συζητηση.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΩ;
Η πλειοψηφια προφανως και προτιμα να αγοράζει παρά να προπονει παίκτες. Η προπόνηση θελει αρκετη υπομονή μεχρι να αποδοσει ο παικτες επιθυμητα αποτελεσματα. ΟΜΩΣ. Το να προπονησει κανείς εναν παικτη 1. Δημιουργώ με μηδενικό κόστος έναν παικτη ο οποιος στη συνεχεια μπορεί να πωληθεί. Αρα αυτομάτως ειτε μιλαμε για 100.000 ή για 1.000.000 υπαρχουν εσοδα στην ομάδα. 2. Αν ο παίκτης κληθεί σε εθνική ή μεγάλη αυξάνονται τα εμπορικά έσοδα της ομάδας που τον έχει. 3. Βοηθαω την μικρή πρωτίστως και τη μεγάλη δευτερευόντως να έχουν ενεργό ρόλο και υλικό στα τουρνουά εθνικών ομάδων.
Πιθανές λύσεις;
Αρχικά πρέπει να δεχθούμε ολοι οτι είναι απαραίτητη η δημιουργία παικτών. Απο κει και περα κατανοώ οτι οι ομάδες που βρισκονται στη μεγαλη κατηγορία είτε κανουν πρωταθλητισμο είτε παλευουν να σωθουν δε σπαταλουν χρόνο σε προπόνηση. Μια πιθανη λυση α θα ειναι στα παιχνιδια κυπέλλου ή στα φιλικα να δινουν 48λεπτα στους νεους παικτες. Αυτό σημαίνει οτι δε θα προπονούνται οι ΑντοχοΒολες. β Σε καθε χωρα υπάρχουν ομάδες φαρμες. Εθελοντικα δηλαδη καποιοι μανατζερ θυσιαζουν την πορεία της ομαδας τους κι ασχολουνται μονο με την προπόνηση. Αν προσφερθει λοιπον κάποιος μπορεί να γινει μια ομαδα φαρμα κι εδω. Ορισμενους παικτες θα προσπαθησω να τους αγορασω κι εγω μιας και ασχολουμαι με την προπονηση τις τελευταιες 2 σεζον.
Τελος θα ηθελα την ενεργη συμμετοχη σας και στο φορουμ αλλα και στην εθνική. Για οποιον προσφερεται και έχει χρόνο να ασχοληθεί ζητάω τις εξής θέσεις :
-Βοηθός προπονητή
-Σκαουτερ αντιπάλων
-Υπευθυνος για 18 χρονων
-Υπευθυνος για 19 χρονων
-Υπευθυνος για 20 χρονων
-Υπευθυνος για 21χρονων

Οποιος επιθυμει ας αφήσει σχόλιο απο κάτω και θα επικοινωνησω προσωπικα να το συζητησουμε. Επεται συνεχεια με ανάλυση του ομίλου.

This Post:
00
285912.2 in reply to 285912.1
Date: 03/21/2017 09:10:48
Overall Posts Rated:
4444
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΙΛΟΥ

Γαλλία
Γερμανία
Γεωργία
Τουρκία
Σλοβενία
Ισλανδία
Ανδόρρα

Ενας αρκετά δύσκολος όμιλος για τα μέτρα μας με τα δυο μεγαθήρια οπως η Γαλλία και η Γερμανία να ειναι φαβορί για πρόκριση. Απο κει και πέρα κάνουμε πρεμιέρα με Τουρκία για την οποία δεν υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα ακόμα μεν, ισχυρή ομάδα δε. Μετα τα ματς με τα δυο φαβορί επεται αγώνας με τους Γεωργιανούς και Σλοβένους η οποίοι θα παραταξουν ότι καλύτερο διαθέτουν. Για τους Σλοβένους δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα επίσης. Ισλανδία και Ανδόρρα είναι τα παιχνίδια τα οποία θα χτυπήσουμε για νίκη. Οι Ισλανδοι διαθέτουν ισχυρη φροντ λαιν κάτι το οποίο δεν έχουμε εμείς. Η Ανδόρρα επίσης δε διαθέτει ισχυρή φροντλαιν αλλά έχει καλη περιφέρεια.

Σχετικά με εμας

Μεγάλο πρόβλημα και γενικά τρύπα οπως προανεφερα υπαρχει στις θεσεις 4 και 5. Οι ψηλοί μας δεν εχουν αρκετα κορ σκιλς, δεν υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής και ειναι και χαμηλά κορμιά, κατι το οποίο οδηγεί αφενός στην καλυψη των κενών με κατα συνθήκη πεντάρια και στην άμεση επικοινωνια για προπόνηση ψηλών. Διαθέτουμε παρ ολα αυτα μια σχετικά καλή περιφέρεια οποτε θα παιξουμε μ αυτή και λογω ροστερ αλλα και γιατι ειμαι λατρης κυριως εξωτερικων συστημάτων.

Λογκο και μπανερ
Επειδη ημουν λιγο βιαστικος το λογκο της εθνικής δεν εχει ανεβει με σωστο τρόπο κατι το οποιο θα αποκατασταθει το βραδυ οταν θα ξαναμπω απο λαπτοπ. Απο κει και περα καλοδεχουμενες οι οποιες προτασεις υπαρχουν για λογκο και μπανερ. Το κλειστο απο δω και στο εξης θα αλλαξει παρκέ και χρωμα γραμμων κάτι το οποίο θα διαμορφωθει στα φιλικά μιας και προς το παρον δεν εχω εικόνα στο πως φαίνεται. Οι εμφανίσεις τελος αλλαξαν σε λευκή εντος εδρας και μπλε εκτος εδρας.

Last edited by johndunker24 at 03/21/2017 09:11:34

This Post:
00
285912.3 in reply to 285912.2
Date: 03/21/2017 17:20:49
Overall Posts Rated:
4444
Tελευταίο ποστ για σήμερα. Πρωτη μερα ομολογώ αρκετά φρενώδης ωστε να κερδίσω χρόνο. Εχουμε και λεμε. Το μπανερ και το λογκο ανανεωθηκαν και μπορει κανεις να τα δει στην σελιδα της Εθνικης. Το γηπεδο επισης αλλαξε μορφή και πλεον σε καθε εντος έδρας θα είναι έτσι https://s29.postimg.org/70clo6ulj/court.png . Καθε προταση και δημιουργία αποδεκτή μιας κι αυτά τα εφτιαξα εγω και δεν ειμαι και ιδιαιτερα αριστοτεχνης ομολογώ.
Συνεχίζοντας, ο εξής παίκτης, τον οποίο θα παραθέσω σε λίγο, βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω αποσυρσης αν δε βρεθει ομαδα. Πιο συγκεκριμένα (42276151). Παρακαλω αν προσφέρεται καποιος να τον χτυπήσει αλλιως προκειμένου να τον σώσω θα τον παρω εγω στην ομαδα μου αλλα προσωρινά καθώς δεν χωράνε αλλοι pg. Τελος επικοινωνησα προς το παρον με τους μανατζερ των παικτών για τις επομενες σεζον και απο αυριο θα επικοινωνήσω και με τους μανατζερ παικτών απο την τωρινή κλήση.

This Post:
00
285912.4 in reply to 285912.3
Date: 03/22/2017 03:54:47
Overall Posts Rated:
4444
Kαλημερα σε ολους.
Δευτερη μερα στο τιμονι κι οι μηχανες ειναι στο φουλ για να ειμαστε ετοιμοι. Πανευρωπαικο Τουρνουα λοιπον αυτη τη σεζον στο οποιο θα παμε να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε. Στα παιχνίδια μεχρι και την Σλοβενια θα παιζουμε χαλαρα μιας και η ηττες ειναι αναποφευκτες λογω ποιοτητας ροστερ. Στοχος να μαζεψουμε ενθουσιασμο ωστε να χτυπησουμε τα δυο τελευταια παιχνιδια τα οποια θα μας βοηθησουν να ανελθουμε στην καταταξη. Μεχρι τοτε οι ηττες δυστυχως θα ειναι βαριες αλλα καλυτερα να θυσιαστουν παιχνιδια και να χασουμε με διαφορα παρα να παιξουμε κανονικα και δυνατα και να χασουμε ολα τα παιχνιδια. Μετα το τελος του τουρνουα θα διεξαγονται συνεχως φιλικα ωστε να τσιμπησουμε κι απο κει μερικες θεσεις ανοδου στην καταταξη.
Την επομενη σεζον που θα ειναι το τουρνουα της παρηγοριας ελπιζω οτι θα εχουμε δυνατοτητα για περισσοτερες νικες. Ηδη μου εχουν απαντησει μανατζερ για παικτες τους οποιους θα θελω να υπολογιζω κι ελπιζω οτι η διαδικασια της προπονησης θα συνεχιστει. Στα σκαρια κι αλλες περιπτωσεις οι οποιες μπορει να αποδειχθουν χρησιμες απο του χρονου.

This Post:
00
285912.5 in reply to 285912.4
Date: 03/28/2017 02:50:17
Overall Posts Rated:
4444
Καλημερα σε ολους,
Πρεμιέρα χθες με την Τουρκία. Το ματς φυσιολογιλα εληξε 87-120 υπερ τους αν σκεφτει κανείς τη διαφορα δυναμικου των δυο ομαδων. Εκτος απο αυτο προσωπικα πιστευα ολη τη βδομαδα εχοντας κανει σκαουτινγκ στην προσωπικη ομαδα του προπονητή της Τουρκιας μιας και ειναι καινουργιος αλλα και στους παικτες οτι θα παιξει με τους ψηλους του. Τελικα αποδειχθηκε λαθος μιας και προτίμησε μια ουδετερη επιθεση και ετσι η μαντεψια επεσε εξω. Οσον αφορα το παιχνιδι, οταν εχεις τετοια διαφορα δυναμικου και χανεις με 33 ποντους προσωπικά μ αφηνει σχετικα ικανοποιημενο. Οποιος θελει ας μπει να κοιταξει τις βαθμολογιες και τ αποτελεσματα και θα δει οτι μεταξυ 8ων εχουμε την καλυτερη διαφορά και μεταξυ 7ων μονο η Μαλτα δεχθηκε παραπανω ποντους απο μας. Οχι κι ασχημα για μια ομαδα 90 rating. Ελπιζω οτι αυτη η ηττα θα μας δωσει ανασα στη βαθμολογικη καταταξη και να κερδισουμε μερικες θεσεις. Οσον αφορα το παιχνιδι, 41-51 τα ριμπαουντ υπερ των Τουρκων αλλα με εμας να εχουμε 9 επιθετικα εναντι 2. 26-15 οι ασσιστ στοιχειο που εμενα προσωπικα με προβληματιζει καθως φανηκε οτι η ροη τους ηταν καλυτερη και εψαξαν ενα περισσοτερο ομαδικο παιχνιδι απο εμας. Η μονη στατιστικη που υπερειχαμε ηταν τα κλεψιματα κατι που δειχνει για μενα πως η ζωνη 2-3 αν και δεν ειμαι φαν της λειτουργησε.
Επομενο παιχνιδι με τη Γαλλία. Θα ηθελα να προσεχετε τις καταστασεις των παικτων γιατι μερικοι εχουν φτασει στο 5. Δυσκολο παιχνιδι και με τη Γαλλια. Θα πειραματιστω ξανα σε 5αδα και συστηματα για να χτυπησουμε το καλύτερο δυνατο αποτελεσμα και να δω και παίκτες ενοψει της συνεχειας.

This Post:
00
285912.6 in reply to 285912.5
Date: 04/05/2017 08:19:23
Overall Posts Rated:
4444
Καλησπερα σε ολους,
Εληξε και το παιχνιδι με τη Γαλλια. Τελικο σκορ 122-76. Δεν εχω να πω πολλα πραγματα για το παιχνίδι. Προφανως πολυ ανωτεροι οι Γαλλοι απο μας, παιξαμε χαλαρα με μαντεμα, με τη μια μαντεψια να πέφτει έξω.
Επομενος επισης δυσκολος αγωνας με την Γερμανια. Θα ξανακατεβουμε χαλαρά να μαζεψουμε ενθουσιασμο και παλι με πειραματικο σχημα και σύστημα. Εχω να δηλωσω ομως οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος τοσο απο καποιους μανατζερ των παικτών που βρίσκονται στην εθνικη οσο και απο αλλους με παικτες που εχουν την προοπτικη να κληθουν απο του χρονου. Ειμαι ενθουσιασμενος απο την ανταποκριση και τα μηνυματα και αρκετα αισιοδοξος για την επομενη σεζον.

This Post:
00
285912.7 in reply to 285912.6
Date: 06/19/2017 02:12:23
Overall Posts Rated:
4444
ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Με το φιλικό σήμερα κόντρα στην Αυστραλία θα κλεισει η πρωτη μου σεζον στο τιμονι της Εθνικης. Μια σεζον που αποδείξαμε πως δεν μας αξιζει η θεση που ειχαμε στην καταταξη και μπορουμε να κοντραρουμε ομαδες ακομα και 30 θέσεις πανω απο μας. Αναλυτικά τ αποτελέσματα της σεζον.

Cyprus U21 87 - 120 Türkiye U21
France U21 122 - 76 Cyprus U21
Cyprus U21 77 - 123 Deutschland U21
Sakartvelo U21 89 - 94 Cyprus U21
Cyprus U21 75 - 110 Slovenija U21
Ísland U21 (65 θεση) 74 - 91 Cyprus U21
Cyprus U21 76 - 100 Andorra U21

Με 2 νίκες λοιπόν στο τουρνουά αν και θα μπορουσαν να ειναι 3 κλεισαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στη συνεχεια δωσαμε φιλικα δυνατά κι αδυναμα με τα εξης αποτελεσματα.

Cyprus U21 115 - 125 Sakartvelo U21 (46 θεση)
Cyprus U21 102 - 89 Bolivia U21
Cyprus U21 85 - 103 Andorra U21
Cyprus U21 110 - 99 Luxembourg U21 (70 θεση)
Cyprus U21 102 - 117 Belarus U21 (54 θεση)

Το σημερινό φιλικό με την Αυστραλία θα ειναι και το τελευταίο της πρώτης μου σεζον. Οπως θα δειτε εχω διωξει όσους ειναι 21 γι αυτο το φιλικο εκτος απο τον Φαντριδακη. Ο λογος ειναι επειδη ακομα και με εναν πόντο στο σημερινο φιλικο θα γινει πρωτος σκορερ στην ιστορια της μικρης εθνικής. Σήμερα λοιπόν θα γραφτει το πρωτο ρεκορ επι των ημερων μου.
Ο απολογισμός επίσης έγραψε άνοδο 10 θεσεων στην γενικη καταταξη. Συγκεκριμένα απο την 90η θεση που βρεθηκαμε οταν ανελαβα ανεβήκαμε στην 80η και στοχευουμε ακομα ψηλοτερα.
Στα ασχημα νεα, χθες εκανα την προεπιλογη της εθνικης για την νεα σεζον με τα μονα κενα στο ροστερ να ειναι απο πιθανα ντραφτ που περιμενω να τσεκαρω. Απο κει και περα, αν περσυ ειχαμε τρυπα στην φροντ λαιν φετος εχουμε χαντακι. Η φροντ λαιν μας ειναι αρκετα αδυναμη και θα μας χτυπησουν εικαζω αρκετες ομαδες λογω της έλλειψης ψηλων. Θα επικοινωνησω τις υπολοιπες μερες με προπονητες κι ελπιζω να καλυφθει το κενο ειτε αν ξαναεκλεγω για 2η θητεια ειτε για τον επομενο κοουτς. Αυτα προς το παρον. Να εχετε μια ομορφη μερα.

This Post:
00
285912.8 in reply to 285912.7
Date: 06/24/2017 10:34:21
Overall Posts Rated:
4444
Breaking News

Το πρωταθλημα U21 αυτη τη σεζον θα γινει για πρωτη φορα με οικοδεσποτικες τα κυπριακά γηπεδα!!! Για πρώτη φορα στην ιστορια του Μπαζερ η Κυπροσ θα διοργανωσει το πρωταθλημα U21