BuzzerBeater Forums

Latvija - III.4 > Preses klubi

Preses klubi

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203616.8 in reply to 203616.7
Date: 12/07/2011 18:31:37
Overall Posts Rated:
44
Tirgus iemēģināšana.

Klubs Sav3jie beidzot ir nolēmis iemēģināt roku tirgū. Visu mūžu klubam ir bijušas problēmas ar labu spēlētāju iegādi, tādēļ, tas ir darīts pēc iespējas retāk. Tagad kluba īpašnieks ir izdomājis jaunu turgus stratēģiju, un, ja tā būs pietiekami efektīva, tad ar to padalīsies arī ar jums. jo varbūt man viņa neizdodas, bet citiem izdodas un tad klubam no tā būs tikai zaudējumi.

Tātad, kluba īpašnieka komentārs:

nekad neesmu bijis labs spēlētāju savaņģošanā, bet vienreiz tam ir jāliek gals. Esmu apņēmības pilns iemācīties un atklāt tirgus noslēpumus, lai beidzot mans klubs sāktu attīstīties. Pēdējās 4 vai 5 sezonas esmu palicis vienā līmenī un nu tam beidzot ir jādara gals. Manuprāt, visgrūtāk tirgū ir nopierkt SF pozīcijas spēlētāju, kurš atbilstu kluba prasībām un reizē arī katrā spēlē parādītu pietiekami labu reitingu. Tādēļ mans pirmais upuris šajā eksperimentā būs kluba pamata SF spēlētājs Onofre Madariaga, kurš jau ilgāku laiku, kurš 13 sezonā tika iegādāts par ļoti, ļoti lielu naudu un savas cerības tā īsti arī nav attaisnojis. tiesa, viņš visu laiku ir bijis viens no kluba atslēgas spēlētājie, taču par tādu naudu jau sen bija iespējams iegūt ko labāku. Protams, bez viņa klubs nebūtu šādā pozīcijā kā ir tagad, bet pirmie kucēni ir jāslīcina un šoreiz, diemžēl, tas ir viņš.
Tirgus ir mainijies par 180 grādiem pēdējo sezonu laikā. Esmu to visu palaidis garām un, nesekojot jaunākajām tirgus tendencēm, komandas ar kurām agrāk biju līdzīgos spēkos, tagad jau ir daudz, daudz advancētākas par mani. Negribu vēl īsti atklāt kādus spēlētājus meklēju, jo tas tikai uzsistu viņu cenas, tādēļ jums atliek tikai gaidīt un cerēt, ka man viss izdosies. Gribu uzsvērt, ka nekur ar Onofre Madariaga aizstātēja meklēšanu klubs nesteidzas, jo priekšā ir spēles pret vājākiem pretiniekiem un tajās komandai pastiprinājumu vēl nevajag. tieši otrādi, šīs spēles klubam dos papildus finanses lai būtu vieglāk iegūt jaunu SF. Vēlat man veiksmi šajā haizivs akvārijā. Centīšos iegūt labāko SF kādu vien ir iespējams iegūt. Veiksmi arī Onofre Madariaga turpmākajā karjērā, jo neskatoties uz viņa vecumu, viņš vēl var paplosīties kādā zemākā līgā.!

This Post:
00
203616.9 in reply to 203616.8
Date: 12/14/2011 01:08:39
Overall Posts Rated:
231231
Buzzerbeater metienu izpilde

Pēcspēles preses konferencē, ļoti dusmīgs par sava trenera darbībām pēdējās mača sekundēs pret BK Tline bija Mavericks#41 kluba menedžeris Armiins. atgādināsim, ka šajā spēlē Mavericks#41 ļoti dinamiskā un spraigā cīņā piekāpās BK Tlinei ar rezultātu 100-102. Jāsaka, ka pēdējās sekundēs tieši Mavericks#41 klubam bija divas lieliskas iespējas izraut pagarinājumu vai uzvaru.

Armiina komentārs žurnālistiem: Esmu ļoti sašutis par trenera darbībām pēdējās mača sekundēs. Uzskatu, ka tas ir ļoti nekorekti pieprasīt lielu algu, bet tajā pašā reizē, nepildīt savus pienākumus pēc labākās sirdsapziņas. Jāatzīst, ka trenera krēsls ir mazliet sašūpojies, bet pagaidām vēl kājas tam nelūzt nost.
Žurnālisti: Kas tieši mača galotnē izraisīja jūsu sašutumu?
Armiins: Kā jau visiem lieliski zināms, mača galotnē grūtus un svarīgus metienus uztic komandas līderim. Treneris, gan ņema pārtraukumus, lai pēdējās sekundēs, būtu jauka taktiska izpēle. Komandas fani un arī es, gaidijām, ka metienu izpildīs di Nucci, Zandarts vai Marinkovic. Vēl pieļaujams būtu Eaton metiens, bet katrā ziņā ne jau 19 gadīga saspēlnieka metiens. (Zigmars Bikše) vai Dejie metiens. Jāatzīst, ka tieši šie 2 minētie spēlētāji "centās" uzņemties līdera lomu, un diezgan prognozējami aizmeta garām izšķirošos metienus, kas maksāju mūsu klubam uzvaru. Jāatzīst, ka bikše ir vēl jauns, un tas dara savu - bieži gribas no sevis izspiest vairāk, nekā iespējams, kā tas redzams arī šajā komandā, bet par Dejie pieredzi nevarētu sūdzēties, un bija skaidrs, ka ne jau viņš ir labākais snaiperis komandā.
Žurnālisti: Kas sagaidāms no spēles pret PRIMA unt. vienību?
Armiins: Viennozīmīgi sagaidāma uzvara. Ja šajā mačā uzvara netiks izcīnī'ta par 100% paziņoju, ka treneris tiks atlaists. Jā, tas ir ultimāts, bet dažreiz lai sasniegtu rezultātus, ir nepieciešami pamudinājumi. Kā labo ziņu varu paziņo to, ka ja tiks izcīnīta uzvara, treneris pirmdien saņems algas pielikumu.:)

From: Armiins

This Post:
00
203616.10 in reply to 203616.9
Date: 12/19/2011 07:55:33
Overall Posts Rated:
231231
Transfer war is over!

Tā, kliedza Mavericks#41 fani, kad uzzināja, ka menedžeris Armiins, par rekordlielu kluba summu (500 tūkstošiem) nopirka, vāciešu garā gala spēlētāju Torben Landwust - (10715081). Vācietis iepriekš spēlēja šveices II līgas komandā, taču tagad tas kļūdams par visapmaksāto spēlētāju Mavericks#41 kluba rindās, spēlēs Latvijas III.10 līgā.
Armiina komentārs - spēlētājs ir labs viennozīmīgi. Ir gan arī savi mīnusiņi, 'taču ceram, ka savu statusu sākumsastāvā Torben pierādīs. Ļoti ceru, ka krietni uzlabosies kluba atlēkušās bumbas, kas pagaidām nav pārāk daudz. Ar šo darījumu kluba meklējumi tirgū, ir beigušies. Spēlētāji tiks pirkti, tikai tādā gadījumā, ja varēs būtiski uzlabot komandas spēli, un maksās ļoti lēti. Mavericks#41 ir tagad arī atvēris, fanu klubu Vācijā, kur ir ļoti daudz Torben atbalstītāju.

This Post:
00
203616.11 in reply to 203616.10
Date: 01/03/2012 06:50:58
Overall Posts Rated:
118118
Jaunajā gadā kluba vadība izdarīja ļoti drosmīgu vai ne pārāk gudru rīcību, kāda tā būs redzēsim pēc pāris nedēļām. White Tiger iegādājās amerikāņu uzbrūkošo aizsargu, kuram par galveno uzdevumu tiks virzīts pretinieka labākā spēlētāja neitralizēšana. Šis spēlētājs būs jau otrais amerikānis komandā, līgums ar viņu parakstīts uz diviem gadiem, un šajā laikā paredzams, ka viņš daļēji pildīs arī saspēles vadītāja funkcijas jo no komandas aizgājis jaunais Ramons Birkāns (23004999), par galvenajiem iemesliem komandas menedžeris min, ka spēlētājs nav trenējies, astoņu nedēļu laikā tikai četri skili, varbūt dažiem tas liktos normāli, taču ja blakus noliek jauno lietuvieti Denisu Žitinsku, tad menedžerim nav ne mazāko iemeslu paturēt Ramonu. Līdz ar šo darījumi tirgū no White Tiger puses beidzas un vairāk pirkumu netiek prognozēts.
Intervija ar tikko atbraukušo jauno amerikāņu spēlētāju – (2895661)
Kas būs jūsu galvenais uzdevums komandā ?
Nemest garām grozam, padarīt par nevarīgiem bērneļiem pretinieka labākos mazos spēlētājus un protams palīdzēt komandai uzvarēt.
Jums ir 33. gadi, vai tas netraucēs šos uzdevumus veikt ?
Komandu vada treneris , kurš specializējies darbam ar veciem spēlētājiem kā mani, takā šajā sakarā problēmām nevajadzētu būt.
Kā Jums patīk Latvija ?
Ļoti auksts, bet līdz šim man Latvija asociējās ar sniegainu zemi, Fredijs stāstīja, ka pagājušo ziemu sniega, šeit bijis vairāk, tāpēc esmu nedaudz vīlies.
Interviju par jauno komandas biedru sniedza arī komandas kapteinis Fredijs Vilburs (21122625)
Ko domā par jauno komandas biedru ?
Nu nezinu vai bija prātīgi pirkt spēlētāju, kurš kādreiz jaunībā pulcēja romiešu centirions, un kuram pieceļoties no krēsla birst pamatīga kaudze smilšu, bet viņam ir visas iespējas pierādīt, ka viņš joprojām var spēlēt labu basketbolu.
Kā nosvinēji jaungadu ?
Sākām svinēt jau uzreiz ģērbtuvē, kad bijām uzvarējuši Drakonus, tā kā nemaz neatceros īsti kur atrados 24:00.
Kādas prognozes šim vakaram ?
Uzvara, nekas cits mani šovakar neinteresē kā uzvara, šis pretinieks ir interesants, un noteikti vienīgais no trim līderiem, kuru varam uzvarēt tāpēc, lai neviens no pretiniekiem uz žēlastību necer.
Pretinieku menedžeris arī bija izteicies ka tēmē tikai uz uzvaru un izpētīs WhT pilnībā, ko vari teikt šajā sakarā ?
Varu tikai teikt, ka šodien būs interesanti un Attack Beast pačukstēja, ka šī arī viņam ir īpaša spēle, jo spēlēt pret menedžeriem kuri piedalās diskusijās ir divtik interesanti, tāpēc novēlu pretiniekam veiksmi, bet divtik lielu mums ! ! ! Izdevušos 2012. gadu novēl White Tiger.

This Post:
00
203616.12 in reply to 203616.11
Date: 01/05/2012 11:40:11
Overall Posts Rated:
44
Komandas Sav3jie preses relīze. 05.01.2012.

Komanda saviem faniem var pavēstīt priecīgu ziņu..ir izveseļojies komandas jaunieguvums argentīnietis Gonzalo Daniel Barbero (2955211) . Viņš pievienojās komandai kā pastiprinājums arējā līnijā un MU pozīcijas pastiprinātājs, bet jau pirmajā spēlē guva smagu traumu un divas svarīgas speles..arī treneris pieļāva dažas kļūdas ar sākumsastāva un taktikas izvēli. Dēļ šiem zaudējumiem komandai vairs nav cerības iegūt 2. vietu konferencē. Tieši otrādi, ir pavērusies iespēja izkrist no Play-off zonas. Tadēļ komandas turpmākais mērķis ir iekļūt Play-off.

Ir palikušas 5 spēles un visas solās būt pietiekami interesantas..sliktākajā gadījumā būs 2 zaudējumi, bet komandas vadība centīsies iztikt bez tiem un uzvarēt visas atlikušās spēles lai lay-off sāktu ar pārliecību.

Šogad komandas menedžeris nolēma tomēr izmēģināt spēkus draftā un sāka ieguldīt naudu. Nekas daudz nav iznācis, bet da;zi labi kadri ir noskatīti. protams, nevar skatīt vīru pēc cepures, bet nekas cits neatliek.

Komandas jaunais talants serbs Nemanja Ðukić (19716298) šosezon saņēma ielūgumu uz savas valsts U-21 izlasi. Izlases menežeris ir ļoti apmierināts ar spēlētāju tāpēc iedeva uzdevumus lai vēl attīstītu spēlētāju un viņš būtu gatavs nākamgad pārstāvēt izlasi.

Pagaidām tas arī viss. Tātad, komandas mēŗķi ir iekļūt Play-off un aizcīnities līdz Konforences finālam, uzlabot komandas spēli ar jaunā MU palīdzību un palīdzēt viņam iegūt optimālu formu un uztrenēt un palīdzēt jaunajam talantam Nemanja Ðukić (19716298) startēt valsts U-21 komandā.

Novēlu jums iesākt jauno 2012. gadu ar uzvarām un tā arī gadu aizvadīt. :)

P.S. Tikko saņemta ziņa, ka jaunais talants Nemanja Ðukić (19716298), draudzības spēlē pret visiem no krievijas Sarov-Team, ir guvis traumu..Komandas vadība un spēlētāji nopūsas un ļoti cer, ka trauma nav nopietna....

Last edited by Sav3jaizz at 01/05/2012 11:44:51

This Post:
00
203616.13 in reply to 203616.12
Date: 01/07/2012 12:23:01
Overall Posts Rated:
44
Izcili soda metieni un atlekošās bumbas palīdz Nezinīši uzvarēt Sav3jie.

Šodien, komandas nezinīši laukumā, notika ļoti interesanta un staistoša spēle starp komandām Nezinīši un Sav3jie. Laigan abas komandas turnīra tabulā atrodas līdzās, bilance tām ir ļoti atšķirīga. Sav3jie jau ir izvirzījuši jaunu mērķi sezonā, proti iekļūt Play-Off, bet Nezinīši mērķis, viennozīmīgi, ir ieūt pirmo vietu sezonas tabulā.

Spēle izvērtās ļoti spraiga un, par pārsteigumu Sav3jie menedžerim, līdzīga. Sav3jie jau bija nolēmuši spēli atdot, lai gatavotos svarīgākām sēlēm,tādēļ, komandas treneris šo spēli neizcēla kā vienu no sezonas svārīgākajām, et tieši otrādi - nesvarīgu un nebūtisku spēli. tieši šis, visticamāk, arī bija iemesls komandas Sav3jie zaudējumam, jo spēles beigās nebija koncentrācija un Nezinīši uzvarēja pateicoties izcilijamie rādītājiem atlēkošajās umbās un soda metienos..

komandas menedežeris ir nedaudz vīlies, jo spēle viņaprāt bija diezgan principiāla. Beigas, protams, menedžeris saprot, ka loģiskāk bija viņa izdarītais solis, jo tas palīdzēs uzvarēt atlikušajās spēlēs, bet neliels rūgtums,protams, sirdī ir. Tas pazudīs uzreiz pēc nākamās uzvaras.

This Post:
00
203616.14 in reply to 203616.13
Date: 01/18/2012 13:02:30
Overall Posts Rated:
118118
Gatavošanās nākošajai sezonai ! ! !

White Tiger menedžerim "Ziemas brīvdienām" beidzoties neatliek nekas cits, kā sākt gatavoties nākamajai sezonai, jo ja ne tagad, tad otras iespējas nopirkt labus spēlētājus būs tikai pēc ļoti, ļoti ilga laika.
Pēdējā sezonas nedēļā sev pa uzdevumu Attack Beast uzdeva paplašināt arēnu par 550 vietām pārdot trīs spēlētājus un iepirkt divus labus garā gala spēlētājus, kuri vienlaikus būs arī nākošās sezonas līderi.
Vieglākais uzdevums, paplašināt arēnu tika veikts jau šodien un jau pēc 8. dienām spēlētāji jau varēs trenēties lielākā arēnā.
Grūtāk menedžerim gāja ar centra atrašanu, bet tas veiksmīgi tikai atrasts, Klemensas Kiriejevas (6890217) personā. Ar šo spēlētāju tika noslēgts līgums uz vairākām sezonām, vienlaicīgi ar viņa iegādāšanos tika uzstādīts jauns kluba rekords, kā spēlētājs ar lielāko algu kluba vēsturē - 69 280 $ .
Komentārs no kluba menedžera :" No Klemensas mēs sagaidām komandas līdera cienīgu spēli, iepriekšējā klubā viņš nebija uzbrukuma līderis, bet nākošā sezonā mēs sagaidām no viņa atlēkušās bumbas un lielu darbu aizsardzībā, un vismaz divciparu skaitli punktos. Priecājos ka mūsu komanda attīstās un spēj piesaistīt tāda līmeņa spēlētājus."
Presei savu ziņojumu sniedza arī pats lietuvietis :"Esmu ieradies Valmierā, lai pēc vairākām sezonām viņus ievestu II līgā, esmu to izdarījis jau agrāk un vēlos to izdarīt arī šeit, gandrīz savās mājās. Fani no manis var gaidīt dankus, skaistas epizodes aizsardzība !"
Atliek tikai novēlēt viņam veiksmi un paredzams, ka viņa atrādīšanās skatītājiem būs jau sestdien, kad tiksies ar HRockets.

This Post:
00
203616.15 in reply to 203616.14
Date: 01/28/2012 04:21:55
Overall Posts Rated:
231231
Roy Eaton uz dzimtajām mājām, Kwok Long An uz Mavericks#41

Tieši šādu rotāciju ir veicis Mavericks#41 kluba galvenais menedžeris Armiins. Kā jau daudzi bija pamanijuši jau labu laiku tirgus listē bija atrodams Roy Eaton. Sezonas sākuma šis spēlētājs tika ņemts, kā garais balsts Mavericks#41 kluba rindās, bet viņam sniegto uzticību neatmaksāja. Roy Eaton tika toreiz iegādāts par 300 tūkstošiem dolāru, un Mavericks#41 kluba menedžeris neslēpa prieku, ka pārdots Eaton tika par 306 dolāru. Eaton jaunā darba vieta būs Amerikā - sagaidāms, ka pie tautiešiem viņš spēs radīt labāku spēli. Galvenie iemesli, kādēl Eaton tika pārdots bija viņa vecums, un kā jau minēju viņš arī neataisnoja uz viņu liktās cerības.
Tūlīt, kā tika pārdots Eaton, viņam tika meklēts pienācīgs aizstājējs,, kuru Armiins atrada Itālijas līgā. Komandas jaunpienācējs ir Kwok Long An, un viņš tika iegādāts par 287 000 dolāru. Jau kārtējo reizi Armiins varēja priecāties par veiksmīgu rotāciju, jo līdzīgākie darijumi tika veikti no 400-450 tūkstošoem. Kwon Long An ir daudzpusīgs spēlētājs - trumpis ir aizsardzība, taču viņš var arī diezgan labi pacīnīties par atlēklušo bumbu, vai ielikt kādu danku pretinieka grozā.

Kwok Long An komentārs par jauno darba vietu: Uzskatu, ka jaunā darba vieta ir solis augšup manā karjerā. Esmu jau saticis komandas spēlētājus un viņi mani uzņēma labi. Fani mani lidostā aizturēja gandrīz 50 min, kad sniedzu autogrāfus un fotogrāfējos.

Armiina komentārs: Ar šo spēlētāju rotāciju, ir panākts cerams veiksmīgs garo spēlētāju duets nākošajā sezonā - Torben Landwust un Kwok Long An. Garjā galā pastiprinājumi tuvākajā laikā netiks meklēti - krāsim naudu varbūt no pirkumiem, un skatīsimies uz mazo iegādi (PG ,SG, SF ). Mavericks#41 nākošās sezonas mērķis, ko jau varu oficiāli paziņot ir play-off.

This Post:
11
203616.16 in reply to 203616.11
Date: 04/23/2012 07:52:24
Overall Posts Rated:
231231
Sen neviens šeit nav neko rakstījis, taču neliekuļošu, ka man bija interesanti lasīt jūsu rakstiņus. Varbūt sasparosities.

19.sezona

Mavericks#41 kluba galvenais menedžeris Armiins, šodien sasauca preses konferenci, kurā tika runāts par šādiem tematiem - "Regulārās sezonas beigas, play-off, plāni nākošsezon".
Regulārajā sezonā vēl atlikušas 2 spēles, taču jau labu laiku iepriekš ir zināms līgas regulārās sezonas, un arī, nelieloties - play-off uzvarētājs. Bez liekiem uztraukiem, bez spraigām spēlēm (Izņemot Kausu) tikusi aizvadīta šī sezona.

Par veiksmēm, pirkumiem, pārdōtajiem spēlētājiem.

Sezonas gaitā, ir krietni mainījies Mavericks#41 sastāvs. Sakarā ar ne pārāk labu sniegumu, un vāju spēli aizsardzībā tika pārdots Marko Marinkovic. Šis spēlētājs, agrāk tika pirkts ar domu, ka būs līderis, bet nevienā mirklī neattaisnoja uz sevis liktās cerības. Vēl nozīmīga pārdošana bija Kwok Long An aizbraukšana. Armiins viņu pārdot izvēlējās, sakarā ar to, ka šis spēlētājs biežāk dēļ pizīmju nastas sildīja soliņu, nekā spēlēja. Viņa transfērs, uzstādīja jaunu rekordu Mavericks#41, kluba pārdotajos spēlētājos. Viņš tika pārdots par 400 000 lielu summu. Vēl no garajiem spēlētājiem tika pārdots jaunais (un neapšaubāmi labais) Ingars Biezbardis. Drafta vilkums bija tiešām labs, un viņa spēle laukumā, priekš viņa gadiem bija apskaužami laba, taču tā, kā kluba vadība deklarēja treniņa mērķus Zigmaram Bikšem, nevis garajiem viņš tika pārdots. Viņa nākotne var būt gaiša, un nevēlēdamies to sabojāt, viņu netrenējot - Armiins viņu pārdeva.
Daudz tika pārdots, taču vēlos izcelt vienu jaunieguvumu. Tas ir vācu izcelsmes uzbrūkošais aizsargs Rainier Seelbick. Viņš visticamāk arī būs nākošās sezonas līderis. Viņa uzbrukuma trumpji, neapšaubāmi ir lieliski, taču to pašu var teikt par aizsardzību. Pie reizes, Armiins vēlas uzslavēt viņa tautieti Mavericks#41 rindās - Torben Landwust. Viņa 19.sezonā ir lieliska - viņš patiešām ir "MONSTRĀLS" gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, gan atlēkušajās bumbās. Tāpat lielisks progress ir Zigmaram Bikšem -pirmajam drafta jauneklim, kurš izcīnijis vietu sākumsastāvā.

Preses konference tika pārtraukta, jo galvenajam menedžerim sekoja neatliekamas darīšanas, bet viņš apsolīja to turpināt, kad būs brīvāka vaļa. Turpinājums sekos

Mavericks#41

This Post:
11
203616.17 in reply to 203616.16
Date: 04/23/2012 16:09:28
Overall Posts Rated:
118118
Oficiālā White Tiger mājas lapa

Play-off mērķi:
Šosezon galvenais mērķis ir uzvarēt III.4 līgā, klubu neapmierinās nekāds cits sasniegums, ja uzdevums netiks sasniegts vairāku spēlētāju dienas klubā būs skaitītas. Visvairāk tas attiecas uz ārzemniekiem – nebūs rezultātu ārā no komandas. Varbūt skarbi, bet tāda nu būs realitāte. Komandas menedžeris labi saprot, ka iekļūt lielajā finālā būs jau grūti par pašu finālu nemaz nerunājot, bet neizvirzot augstus mērķus pie sasniegumiem nav iespējams tikt. Uzvara līgā nav nesasniedzams mērķis tam piekrīt ne tikai vairākums spēlētāju ar kapteini priekšgalā, bet arī komandas treneris.

Pēdējā spēle pret bk Ventspili :

Komandas menedžeris publiski izsaka rājienu trenerim, kurš neizprotamu iemeslu dēļ pēdējās minūtēs laida rezervistus, tas bija nedaudz dīvaini, bet cāļus skaita PO beigās un tieši tad izvērtēs trenera darbu, arī to, kā viņš strādā ar jaunatni. Līdz ar zaudējumu Ventspilij zudušas pēdējās cerības iegūt uzvaru konferencē, teorētiskas vēl ir, bet tās jau vienlaicīgi ir cerības – fantāzijas.

Sezonas pēdējās spēles :

Pēdējās sezonas spēles mūs interesē tikai uzvaras, nedrīkst nokrist uz 3. Vietu konferencē, nākamā spēle pret Sav3jie ir jāņem, galvenokārt tādēļ, ka tā ir vienīgā komanda šajā līgā, kura WhT palikusi vēl nepievārēta. GIKSI/ASK noteikti ir jāuzvar, citu domu nav.

Nākošā sezona :

Viss atkarīgs no šīs sezonas, ja būs čempiontituls tad spēlētāji savas vietas saglabās, bet ja nebūs sasniegti mērķi, tad būs slikti. Komanda iet uz sastāva atjaunināšanu, tādēļ vecākajiem spēlētājiem būtu nedaudz jāsatraucas. Bet WhT fanus var nomierināt ar to, ka komandā noteikti paliks Lapsiņš, Žitinskas, Vilburs, Tiršs, Plotnieks un Dyrholts, par Toringu vēl notiek karstas diskusijas, bet visdrīzāk viss izšķirsies draftā dienā, kad uzzināsim, kādi jaunie spēlētāji pievienosies mūsu komandai.
Ja tomēr čempiontitulu neizdosies iegūt komandu pametīs vairāki spēlētāji un komandā sāksies atjaunināšanas process, kurš noteikti ietekmēs sportiskos rezultātus un uzvaras noteikti nāks daudz grūtāk. Tāpēc ceram uz līdzjūtēju sapratni !

Šīs sezonas raksturojums :

Sezona aizvadīta normāli, bija kritumi, bija uzvaru sērijas, tāpēc neko pārmest spēlētājiem ne varu, ne drīkstu, vienīgais pateikt milzīgu Paldies par atdevi laukumā. Pievienojos HRockets ar novēlējumu, ka čempionam jānāk no mūsu konference, savādāk ( ja vēl no otrās līgas atnāk kāda komanda uz mūsu konferenci ) vajadzēs mainīt plānus par atjaunināšanos. Sezonas gaitā atvadījāmies no varena lietuvieša Klemensas vietā nopērkot latvieti, godīgi sakot, no šīs dienas skatupunkta raugoties es uzskatu, ka es rīkojos pārsteidzīgi un nepārdomāti, jo lietuvietis ilgtermiņā būtu daudz noderīgāks, bet gan jau esat jau pieraduši, ka dažreiz lēmumus sasteidz un vēlāk nedaudz nožēlo, tāpēc kaut kā sevi jāspiež vairāk padomāt pirms nopietnu lēmumu pieņemšanas ( jau kuro reizi sev to cenšos iestāstīt ) !

This Post:
00
203616.18 in reply to 203616.17
Date: 04/24/2012 01:24:00
Overall Posts Rated:
231231
Balvu ceremonija

Tuvojoties sezonas beigām, Mavericks#41, sakarā ar pilnīgu bez konkurences cīņu līgā, lauza iepriekšējo gadu tradīciju, balvas pasniegt pēc sezonas. Tika saaicināti arī žurnālisti, kuri fotogrāfēja balvu ieguvējus un intervēja viņus laikrakstiem un televīzijai.
Šeit visu balvu saraksts. (Jānospēlē vismaz 5 spēles, lai tiktu sarakstā)

Sezonas rezultatīvākais spēlētājs. - Gaetano Franco (Vidēji 26 punkti spēlē)
Sezonas labākais atlēkušo bumbu vācējs - Gaetano Franco (Vidēji 21.4 bumbas spēlē)
Labākais vidējais reitings sezonā - Torben LAndwust (14.3 vidēji)
Labākais piespēļu dalītājs - Zigmars Bikše (8.5 vidēji spēlē)
Labākais bloķētājs - Kwok Long An (3.4 bloki spēlē)
Labākais bumbu zaglis - Zigmars Bikše (1.7 "stīli" spēlē.)
Spēlētājs ar augstāko fitnesu - Gaetano Franco (Vidēji 40.2 minūtes spēlē.)
Sezonas snaiperis - Ainars Zandarts (Realizēti 28 3punktnieki)
Soda metienu speciālists - Joni Hallapeto (100% realizēti)
Spēlētājs ar dzelzs nerviem - Joni Hallapeto (Vidēji 0.6 piezīmes spēlē)
Spēlētājs, kurš visbiežāk kļūdās - Gaetano Franco (Vidēji1.8 kļūdas spēlē)
Sezonas notikums - Kausa spēle pret Virslīgas klubu Kreisie Iemeteji
Sezonas vilšanās - Zaudējums Kausā pret Kreisajiem Iemetejiem
Sezonas transfērs - Rainier Seelbick nopirkšana par 500k
Sezonas Spēlētājs - vilšanās - Kwok Long An
Sezonas atklājums - Zigmars Bikše
Labākais sezonas spēlētājs - Torben Landwust
Labākais piemērs komandai - Komandas kaptenis Ainars Zandarts

Paldies visiem vīriem par sezonu!
Ar nepacietību gaidīsim 20.sezonu (Apaļa jubileja), kura būs arī Mavericks#41 kluba 5.sezona (arī apaļš skaitlis). Mērķi būs augsti!

Mavericks#41

Advertisement