Jaunajā gadā kluba vadība izdarīja ļoti drosmīgu vai ne pārāk gudru rīcību, kāda tā būs redzēsim pēc pāris nedēļām. White Tiger iegādājās amerikāņu uzbrūkošo aizsargu, kuram par galveno uzdevumu tiks virzīts pretinieka labākā spēlētāja neitralizēšana. Šis spēlētājs būs jau otrais amerikānis komandā, līgums ar viņu parakstīts uz diviem gadiem, un šajā laikā paredzams, ka viņš daļēji pildīs arī saspēles vadītāja funkcijas jo no komandas aizgājis jaunais Ramons Birkāns
(23004999), par galvenajiem iemesliem komandas menedžeris min, ka spēlētājs nav trenējies, astoņu nedēļu laikā tikai četri skili, varbūt dažiem tas liktos normāli, taču ja blakus noliek jauno lietuvieti Denisu Žitinsku, tad menedžerim nav ne mazāko iemeslu paturēt Ramonu. Līdz ar šo darījumi tirgū no White Tiger puses beidzas un vairāk pirkumu netiek prognozēts.
Intervija ar tikko atbraukušo jauno amerikāņu spēlētāju –
(2895661) Kas būs jūsu galvenais uzdevums komandā ?
Nemest garām grozam, padarīt par nevarīgiem bērneļiem pretinieka labākos mazos spēlētājus un protams palīdzēt komandai uzvarēt.
Jums ir 33. gadi, vai tas netraucēs šos uzdevumus veikt ?
Komandu vada treneris , kurš specializējies darbam ar veciem spēlētājiem kā mani, takā šajā sakarā problēmām nevajadzētu būt.
Kā Jums patīk Latvija ?
Ļoti auksts, bet līdz šim man Latvija asociējās ar sniegainu zemi, Fredijs stāstīja, ka pagājušo ziemu sniega, šeit bijis vairāk, tāpēc esmu nedaudz vīlies.
Interviju par jauno komandas biedru sniedza arī komandas kapteinis Fredijs Vilburs
(21122625)Ko domā par jauno komandas biedru ?
Nu nezinu vai bija prātīgi pirkt spēlētāju, kurš kādreiz jaunībā pulcēja romiešu centirions, un kuram pieceļoties no krēsla birst pamatīga kaudze smilšu, bet viņam ir visas iespējas pierādīt, ka viņš joprojām var spēlēt labu basketbolu.
Kā nosvinēji jaungadu ?
Sākām svinēt jau uzreiz ģērbtuvē, kad bijām uzvarējuši Drakonus, tā kā nemaz neatceros īsti kur atrados 24:00.
Kādas prognozes šim vakaram ?
Uzvara, nekas cits mani šovakar neinteresē kā uzvara, šis pretinieks ir interesants, un noteikti vienīgais no trim līderiem, kuru varam uzvarēt tāpēc, lai neviens no pretiniekiem uz žēlastību necer.
Pretinieku menedžeris arī bija izteicies ka tēmē tikai uz uzvaru un izpētīs WhT pilnībā, ko vari teikt šajā sakarā ?
Varu tikai teikt, ka šodien būs interesanti un Attack Beast pačukstēja, ka šī arī viņam ir īpaša spēle, jo spēlēt pret menedžeriem kuri piedalās diskusijās ir divtik interesanti, tāpēc novēlu pretiniekam veiksmi, bet divtik lielu mums ! ! ! Izdevušos 2012. gadu novēl White Tiger.