BuzzerBeater Forums

Eesti - III.8 > 25. hooaeg

25. hooaeg

Set priority
Show messages by
This Post:
11
247762.71 in reply to 247762.70
Date: 11/17/2013 5:52:08 AM
BC Rajaleidjad
II.3
Overall Posts Rated:
3232
Kui peaks panustama, siis pakun et Võimsa 8 esinelik lõpetab sama järjestusega nagu praegune tabeliseis on. Usun, et Amööb saab Santlaagrist jagu ning dinosauruste kohtumises hooaja viimases mängus võidab Võiste Santlaagrit. Minu ennustus põhineb sellel, nagu Santlaagri manager ise ütles, et tiim pole eelmise hooajaga võrreldes arengut teinud. Amööb aga tundub olevat heas hoos, Võiste relvastub ka play-offideks, millest võiks järeldada et ootused on suured. Peale selle arvan, et Võimsas 8-s on esikohta strateegiliselt hea saada, sest HULL BC, kes tõenäoliselt jääb neljandaks, on play-offi esimeses ringis siiski veidi lihtsam vastane kui Santlaager.

Kui NBA-ga paralleele hakata tooma, siis Suure 8 tabelipoolel on "märtsikuu täies hoos", sest põhimõtteliselt iga mäng on juba oluline. Play-offi spoti nõudlejad peaksid allesjäänud mängudest Weekendi, Mad Antzude ja Seico vastu võidud ära võtma. kenjale kaotavad nad niikuinii. Ma olen ka nüüd haavatavam, kuna mu tagaliin läks kaheks nädalaks "puhkusele". Sellest võiks kasu lõigata BC MATU, kes esimeses omavahelises kohtumises mind üllatada suutis, ning ka konguta, kellega mängu ajaks mehed ei pruugi veel terved olla.
Mis šansid tiimidel siis täpsemalt on:
bc konguta
konguta peab järgmisel nädalal võtma kohustuslikud võidud Weekendi ja Seico vastu. Ma arvan, et kõige kehvem variant konguta jaoks ongi lõpetada 11 võidu ja 11 kaotusega. konguta puhul on huvitav see, et tal on tiimis hetkel ainult 5 meest, kes mängivad 48 minutit. Ma näen siin kolme varianti: kas rahalised seisud on kehvad ja selline olukord on olude sunnil; või kongutal on ka plaanis hooaja lõpus teha "äkkrelvastumist" või on kongutal tegelikult suht savi,kuidas hooaja lõpp läheb :D Huvitav oleks siinkohal kuulda manageri enda kommentaari. Hoolimata lühikesest pingist on konguta mängudes esinenud kindlalt ja endast allpool olevatelt tiimidelt pole kaotusi viimastes mängudes vastu võetud. Arvan, et konguta on play-offis sees.
BC MATU
MATU peab 3 võitu saama enda hooaja kolmest viimasest mängust Weekendi, Antzu ja Seico vastu. Kui MATU rohkem ei võida, siis jääb tema tabeliseisuks samuti 11-11. Selle tulemusega saab play-offi, kui võtab tabeli alumiste tiimide vastu võidud ja heili kaotab mulle (Rajaleidjad) ja kongutale. Kui hakata arvama, siis pigem saab playoffi MATU kui Heili. Viimases mängus Heili vastu saadud korralik võit juba ise on statement selles suunas.
Heili Basket
Heili peaks kolmest järgmisest mängust võidud ära võtma (vs Seico, Weekend ja Mad Antz). See tähendab, et muud ei jää üle, kui peab võitma vähemalt mind või kongutat. Paraku on Heili minu arvates sundseisus, sest mida rohkem MATU suudab võita, seda raskem on play-offi jõuda. Aga ka Heili on meeskonda toonud tugevdust, kes siiski peab veidi kohanema, sest esimeses mängus MATU vastu ei suutnud ta veel nii esineda nagu temast oodata võiks.

This Post:
00
247762.72 in reply to 247762.71
Date: 11/17/2013 5:53:56 AM
BC Rajaleidjad
II.3
Overall Posts Rated:
3232
Aga...
Weekend kindlasti tahab liigasse püsima jääda (ülemineku mängudele pääseda) ning selleks on vaja vähemalt kahte võitu ja lootust, et Seico mõnd võitu ära ei kobista. Kuna Weekendi korvide vahe pole kiita, siis tegelikult oleks tarvis 3 võitu. Weekend on meeskonna tugevduseks soetanud VÄ Garcia, kellest kindlasti on meeskonnale kasu. Kui Weekend võidaks Seicot ja Antzusid, siis oleks oleks vaja veel ühte võitu ja kui Weekend peaks selle võidu kuskilt ülalt kätte saama, siis see võib ka playoffe mõjutada.
Usun, et Mad Antz ei taha ka kuhugi minna, sest meil põnev ja võitluslik seltskond, kui bottidest lahti saaks, ja selleks tuleb vähemalt 1 võidu saada, sest Seico võitude arv on hetkel ühe võrra parem. Ideaalne võimalus oleks Antzudel Seicole omavahelises mängus üks saun kütte, sellega vast tagaks miinimum seitsmenda koha ära. Ma usun, et Antzud näevad ka Weekendi vastu võiduvõimalust ja seega on ka nende omavaheline mäng sel juhul väga huvitav, kui Weekend on eelnevalt 2 vajalikku võitu kätte saanud, lisaks see nende hooaja viimane mäng.
Kokkuvõttes: eelmisel hooajal oli kordi lihtsam ennustada ja panin ka täppi. Praegune tabeliseis on tunduvalt keerukam ja seda huvitavam, sest tabeli alumises pooles on tiimid, kel võiks olla motivatsiooni liigasse püsimajäämise nimel veel pingutada.

Mul on hää meel, et Võimsas 8-s on bot viimaseks surutud ja hoian pöialt, et see ka nii jääks.

Põnevad ja kaalukad mängud:
19.11.2013 BC MATU bc konguta
26.11.2013 BC MATU BC Rajaleidjad
3.12.2013 bc konguta Heili Basket

This Post:
00
247762.73 in reply to 247762.72
Date: 11/17/2013 7:28:23 AM
Overall Posts Rated:
7676
Taaskord väga tubli ja põhjalik töö, T!
Kui nüüd pisut ennustada... Usun, et need meeskonnad, kes praegu play-off kohtadel on, sinna ka jäävad. Aga jah, sinine pool on jätkuval tasavägisem, kuigi meil siin punasel poolel on tabeli eesotsas juba omajagu hüplemist olnud. Kahju on eilsest 1-punktilisest kaotusest Võistele, seda võitu oleks väga vaja olnud, unistasin ikkagi esikohast.
Nüüd peaks jälle ennustuse "Kes võidab?" tegema, annaksin ka oma tibatillukese panuse foorumi põnevamaks muutmisesse. Kuigi Trailblazeri tasemele ma ilmselgelt ei küündi. :D

This Post:
00
247762.74 in reply to 247762.73
Date: 11/19/2013 3:16:31 PM
BC Rajaleidjad
II.3
Overall Posts Rated:
3232
Weekend pakkus mulle tõelise põnevuslahingu. Sekund enne normaalaja lõppu oli seis viigiline ja Weekend sai veel kaks korda peale visata, kuid minu õnneks need visked ei läinud ja lisaajal panin oma paremuse maksma.

Suure 8 ühes otsustavatest mängudest konguta vs MATU, sai MATU väga magusa võidu, mis on minu hinnangul võib pikas perspektiivis kindlustada 3nda koha. Suure 8 poolel on kolmas asetus see koht, mille nimel tasub pingutada, sest neljandaks jäänud tiim läheb vastamisi kenjaga ja selles vastasseisus on lootusetu edasi saada. Minu tiim (Rajaleidjad) on tunduvalt nõrgem ning seega minu vastu reaalsem võimalus konverentsi finaali jõuda.

Ma isiklikult loodan, et 3daks jääb konguta :D, kuid ma kardan et see rong sõitis täna ära.

Võimsas 8-s sai Amööb üsna napi, kuid siiski võidu. Ma arvan, et see mäng näitas, et Santlaager on igal juhul ohtlik vastane, sest Amööbi mängusuhtumine oli tõsisem. Suures 8-s võib diskuteerida, kes pääseb play-offi, aga tegelikult kõik teavad, et kenja võidutseb Suures 8-s niikuinii. Võimsas 8-s on seis selles mõttes huvitavam, et me teame kes on play-offis, kuid minu hinnangul Võiste, Amööb ja Santlaager võivad kõik võita. Võistele lükkaksin favoriidikoorma, kuid teised on kohe tihedalt kannul.

This Post:
00
247762.75 in reply to 247762.74
Date: 11/19/2013 4:40:53 PM
Overall Posts Rated:
7676
Play-off'id tõotavad vähemalt punasel poolel küll ettearvamatuteks kujuneda. "Kergetele" vastastele ei saa lootma jääda, asi läheb kohe tõsiseks. Ja kes teab, mis kõik veel enne pleikusid juhtuda võib. Vigastused, viimase minuti suurostud jne... Saab põnev, aga kindlasti ka närvesööv olema.
Ega palju enam jäänud ei ole... :)
PS. Lisaajavõidud, need on eriti magusad. Kuigi eks pikk mäng aja meeste mänguminutid lõhki ja ohusta vorme.

This Post:
00
247762.76 in reply to 247762.75
Date: 11/20/2013 11:37:26 AM
Overall Posts Rated:
7676
Keegi ehitab kõvasti areeni.

This Post:
00
247762.77 in reply to 247762.76
Date: 11/20/2013 1:29:59 PM
BC Rajaleidjad
II.3
Overall Posts Rated:
3232
Kui siin spordihall vahepeal teemaks oli, siis uurisin globali foorumeid ka ja lõpuks tegin järelduse, et kuna spordihallil ei ole jooksvaid kulusid ja mingi hetk niikuinii tuleb ehitama hakata, siis võtan asja kohe käsile. Mul on veidike raha kogunenud, mis seisab niisama ja kuna ma mehi ei osta, siis panin objektile :D
Usun, et juurde ehitades ja piletihinnaga mängides hakkan teenima palju paremat tulu kui siiani. Ausalt öeldes majanduse pool mu Buzzeri tiimis on väga pikka aega kahetsusväärselt tagaplaanil olnud. Buzzerbeater on Hatrickiga võrreldes ikka täitsa majandusmäng mu arust.

This Post:
00
247762.78 in reply to 247762.77
Date: 11/23/2013 2:47:07 PM
BC Rajaleidjad
II.3
Overall Posts Rated:
3232
Weekend astus tänase mänguga olulise sammu liigasse püsimajäämise nimel. Meeskond on ostudega tõesti tugevamaks läinud. Mina sain temast alles lisaajal jagu, Heili vastu oli jälle Weekend lisaajal tugevam.

This Post:
00
247762.79 in reply to 247762.78
Date: 11/23/2013 4:03:59 PM
Overall Posts Rated:
7676
Tundub, et üleminekumängudel tasub sinise poole tiimidele panustada.

From: Võiste

This Post:
00
247762.80 in reply to 247762.79
Date: 11/26/2013 10:13:19 AM
BC Võiste sopsud
III.10
Overall Posts Rated:
4040
Sinised on kuidagi ühtlasemad kui punased. See on kajastanud ka tähtedemängu tulemustes viimastel hooaegadel
Meie liiga tv rahad on ka kukkunud võrrldes eelmiste hooaegadega. Liiga on jäänud nõrgemaks.
Deoreetiliselt peaks see nii olema. Aga edasi ikka ei taha kuidagi pääseda II liigasse.

From: algloom

This Post:
00
247762.81 in reply to 247762.80
Date: 11/26/2013 11:31:17 AM
Overall Posts Rated:
7676
Eks see raske ole, kui läheb nii nagu sel hooajal ja teisest liigast tuleb selline tugev meeskond nagu kenjakevin. Pluss samuti võidunäljas vanad olijad...

Advertisement