Kui peaks panustama, siis pakun et Võimsa 8 esinelik lõpetab sama järjestusega nagu praegune tabeliseis on. Usun, et Amööb saab Santlaagrist jagu ning dinosauruste kohtumises hooaja viimases mängus võidab Võiste Santlaagrit. Minu ennustus põhineb sellel, nagu Santlaagri manager ise ütles, et tiim pole eelmise hooajaga võrreldes arengut teinud. Amööb aga tundub olevat heas hoos, Võiste relvastub ka play-offideks, millest võiks järeldada et ootused on suured. Peale selle arvan, et Võimsas 8-s on esikohta strateegiliselt hea saada, sest HULL BC, kes tõenäoliselt jääb neljandaks, on play-offi esimeses ringis siiski veidi lihtsam vastane kui Santlaager.
Kui NBA-ga paralleele hakata tooma, siis Suure 8 tabelipoolel on "märtsikuu täies hoos", sest põhimõtteliselt iga mäng on juba oluline. Play-offi spoti nõudlejad peaksid allesjäänud mängudest Weekendi, Mad Antzude ja Seico vastu võidud ära võtma. kenjale kaotavad nad niikuinii. Ma olen ka nüüd haavatavam, kuna mu tagaliin läks kaheks nädalaks "puhkusele". Sellest võiks kasu lõigata BC MATU, kes esimeses omavahelises kohtumises mind üllatada suutis, ning ka konguta, kellega mängu ajaks mehed ei pruugi veel terved olla.
Mis šansid tiimidel siis täpsemalt on:
bc konguta
konguta peab järgmisel nädalal võtma kohustuslikud võidud Weekendi ja Seico vastu. Ma arvan, et kõige kehvem variant konguta jaoks ongi lõpetada 11 võidu ja 11 kaotusega. konguta puhul on huvitav see, et tal on tiimis hetkel ainult 5 meest, kes mängivad 48 minutit. Ma näen siin kolme varianti: kas rahalised seisud on kehvad ja selline olukord on olude sunnil; või kongutal on ka plaanis hooaja lõpus teha "äkkrelvastumist" või on kongutal tegelikult suht savi,kuidas hooaja lõpp läheb :D Huvitav oleks siinkohal kuulda manageri enda kommentaari. Hoolimata lühikesest pingist on konguta mängudes esinenud kindlalt ja endast allpool olevatelt tiimidelt pole kaotusi viimastes mängudes vastu võetud. Arvan, et konguta on play-offis sees.
BC MATU
MATU peab 3 võitu saama enda hooaja kolmest viimasest mängust Weekendi, Antzu ja Seico vastu. Kui MATU rohkem ei võida, siis jääb tema tabeliseisuks samuti 11-11. Selle tulemusega saab play-offi, kui võtab tabeli alumiste tiimide vastu võidud ja heili kaotab mulle (Rajaleidjad) ja kongutale. Kui hakata arvama, siis pigem saab playoffi MATU kui Heili. Viimases mängus Heili vastu saadud korralik võit juba ise on statement selles suunas.
Heili Basket
Heili peaks kolmest järgmisest mängust võidud ära võtma (vs Seico, Weekend ja Mad Antz). See tähendab, et muud ei jää üle, kui peab võitma vähemalt mind või kongutat. Paraku on Heili minu arvates sundseisus, sest mida rohkem MATU suudab võita, seda raskem on play-offi jõuda. Aga ka Heili on meeskonda toonud tugevdust, kes siiski peab veidi kohanema, sest esimeses mängus MATU vastu ei suutnud ta veel nii esineda nagu temast oodata võiks.