@ GM-Nik0Започвам в твоя ред:
1) Честно казано, колкото и тъпо да звучи точно в този момент, да, очаквам и до доста да го надскочим.
Имаме двама играчи, за които и китайците могат да ни завиждат - Златков и Джорински. И двамата са с по 135-136 TSP в момента и предвид факта, че ще ги тренирам до 32 включително е възможно да достигнат 150. Те са съответно ПМ/АЗ и ЛК/ТК. Респект към Балкан беър за всеотдайноста!
Под коша имаме двама бъдещи зверове - Начев на ТК и Клисарски на Ц, които Горилаз тренира много добре. Когато станат готови ще са с поне по 200к заплати и външни умения съпоставими с някои гардове от А група. Освен това имаме Миланов(ТК) и Вълков(Ц), които са в чужбина за жалост, но са добри алтернативи.
Другите гардовете, с които разполагаме в момента не са нещо особено за жалост, но това скоро ще се промени. Бирби ще дотренира Тасев и Клочков, а от по-младите имаме огромни надежди за Людмил Тодоров, Йордан Абаджиев и Николай Александров, които на този етап вървят много добре.
На лекото крило пък разполагаме и със Сафак, който Маломир супер настоятелно продължава да тренира, въпреки че гони 30-така.
2) Ясно е, че щом са гласували негативно тези вече 7 човека не им допадам особено. От към комуникация - аз за толкова сезони не мисля, че съм оставил дори едно съобщение без отговор. Пак казвам, ако има конструктивна критика ще бъде чудесно. Напълно си прав за това, че е време вече наистина да престанем. Ти защо си тренирал чадъри на Николов, аз защо съм тренирал борби на не помня вече как му беше името преди това... Нека вече спрем с това "удари ме, да ти върнем" и да провокираме дружелюбни дискусии на всякакви теми. Нека се включат колкото се може повече хора и да обсъждаме всякакви аспекти. Така ще се вдигне и нивото на БГ-лигата неминуемо. Аз имам огромно желание да помагам където с каквото знам.
3) Благодаря за подкрепата! Имам желание да продължа да водя отбора докато приключим с въпросното поколение, за да знам, че съм направил всичко каквото мога.

Да видиш, че и на дължина можем да си ги мерим!