Ами имат работа, поне аз така съм преценил. Ето кратка аргументация:
Чавдаров е може би най-обещаващия БГ играч във възрастта 23-26. MVP потенциала не е особен проблем, пак лесно може да стигне 135-140 TSP, стига да не е супер ниска 9-ка. Моментната му заплата според калкулатора е около 55к и не отстъпва по качества на Текерлеков, само издръжливост и опит са му по-ниски естествено. До края на сезона ще го е надминал. В националния е от края на миналия сезон, а преди няколко дни успях да го купя в клубния си отбор. Беше заложен като резерва в мача с Германия, но след спада във формата му в следствие на трансфера го махнах от групата, което е съвсем резонно. Който от двамата с Текерлеков е в по-добра форма ще играе в мачовете като резерва на Велинов на лекото крило. Това няма нищо общо с факта, че Чавдаров вече е в отбора ми. Ако настояваш мога да ти пратя качествата му, за да се увериш.
Абрас е с малко по-слаб от основните ни SG-та (Николов и Евдокимов), но все пак е на 25 години и мениджърът му е съгласен да го доразвие според изискванията на НО. Моментната му заплата според калкулатора е около 95-100к (има 2 попа на основни от началото на сезона до сега) и смятам, че при 9 форма би бил по-полезен отколкото Николов примерно на 7. Има и никак не лоша вътрешна стрелба, което е от полза при някои тактики. Освен това честно казано общо взето нямаме в момента по-добри от него. Малък е избора на играчи. Като цяло трудно да попадне в групата, но със сегашните проблеми с формата предпочитам да го имам в състава. Ако имаш предложение за алтернатива ще се радвам да го споделиш.

Последно - относно Господин Костадинов, за който първо ме попитахте какво прави в НО. В този случай имахте право - няма място в момента. Обяснявам: мениджърът му ме подведе, постави условие да бъде в състава без да играе, за да му тренира външната зашита. Изчаках една седмица, попна играча на външна защита и реших, че е сериозен, затова го дръпнах в състава. За мен лично смисъл има защото играча е HoF и при 1-2 сезона външни тренировки и после довършване на вътрешните ще бъде дори титуляр в НО след време. Имаме 3 стойностни 10-ки вътрешни, 23-26 годишни - той, Бакарски
(32189427) и Тодоров
(32189918). Бакарски съм уверен, че до няколко сезона ще е машина PF, Горилата е стабилен, Костадинов аз ще го направя машина C, а с мениджъра на Тодоров комуникацията не се осъществява, но все пак имам надежди. Ако искаме успехи трябва на тях да заложим, защото с MVP-та тежки титуляри нямаме особен шанс... Както и да е, излъга ме пича и го пусна за продан. Сега обаче аз ще го взема с Утопията и ще го потренирам няколко сезона. Резултата, обещавам, ще бъде впечатляващ!

Поздрави
Last edited by minkacha at 9/3/2015 10:42:54 AM