περνωντας μια μερα..παρεα με τον ..
Idipodas Tarantakis (8133579)Ειναι μεγαλο κριμα που δεν εχω γνωρισει την Α1!!λιγες μερες πριν την εναρξη των υποχρεωσεων του εθνικου μας συγκροτηματος βρεθηκα παρεα με τον Ταραντακη να συζηταμε για ολα και τα παντα!!
Μιλησαμε για την εθνικη ομαδα,την δικια του καργιερα και σχολιασαμε μαζι την Α1 και αλλα πολλα.....
(περα απο τα χαιρετηλικια,αγκαλιες και φιλια μιας και με τον ιδιο εχω βρεθει αντιμετωπος 2 φορες)τ- οχι δεν ειχα ασχημα παιδικα χρονια....εχουν βγει κατα καιρους διαφορες φημες γυρω απο το ονομα μου αλλα ειμαι απο μια πολυ καλη οικογενεια..ξεκινησα απο τα 13 μου να παιζω μπασκετ..σε μια τοπικη ομαδα της περιοχης οταν μετα απο 4 χρονια με ειδαν σκαουτερς απο τους 21αρμι για να επενδυσουν πανω μου και να φτασω εδω που εφτασα!..βεβαια ειχα περασει στην σχολη που ηθελα στο λυκειο αλλα με την βοηθεια του τοτε προπονητη μου..καταφεραμε να παρουμε το οκ απο τους γονεις και να δοκιμασω την τυχη μου στο παρκε :)
π- κουβαλας πανω σου μια εμπειρια 10 χρονων..τι εχεις να θυμασαι?..και τι θελεις να ξεχασεις?τ- φυσικα την πρωτη μου διεθνης συμμετοχη..ημουν 24 χρονων..ημουν ηδη στην εθνικη ομαδα..θελω να πω προπονησεις καναμε κανονικα μαζι αλλα παντα εμενα εκτος αποστολης..και θυμαμαι ηταν τοτε ενα παιχνιδι με την Αλαβανια..με τοτε Καλιτση,Τροφαντο και αλλα παιδια..ειχαμε παρει με διαφορα την νικη και στα τελευταια λεπτα με σηκωσε ο τοτε προπονητης και μπηκα..ξες..ενιωσα καποιος!!..κατι που θελω να ξεχασω ειναι οι τελευταιες χρονιες πριν φυγω απο την Ελλαδα οταν ειχα σοβαρα προβληματα υγειας που δεν μου αρεσει αν συζηταω..εννοειται οτι τοτε δεν μπορουσα να βοηθησω την εθνικη μου ομαδα..αλλα ημουν παντα εκει..και στυριζα ψυχολογικα τους παικτες!!
π- οταν εφυγες απο εδω..δεν βρηκες την Ιθακη σου σε καμια αλλη ομαδα μεχρι στιγμης..τ- η αληθεια ειναι οτι και εμενα οι συνεχεις μεταγραφες για ενα διαστημα με κουρασανε..αλλα τωρα ειμαι καλα!!στους Dienapi εχω οτι μου αξιζει..
π- θα εισαι φετος στο εθνικο team ..?τ- χαχαχα...νομιζα για αυτο ηρθες Κολομβια..για να με παρεις μαζι σου :P ...κοιτα ειναι ενα ? ...εγω θελω..τωρα αν κρινει ο coach οτι μπορω να βοηθησω..εγω εδω ειμαι!
π- πως βλεπεις το προγραμμα φετος?
τ- ειναι αρκετα δυσκολο! ..εδω που τα λεμε..σε οποιον ομιλο και να ημασταν δυσκολο θα τον λεγαμε..αν επρεπε παντως να διαλεξω καποιον απο ολους του ομιλους ισως να διαλεγα τον F..να μ παιναμε στην θεση της Ρουμανιας ξερω γω!!
π- ποιος ηταν ο καλυτερος συμπαικτης που ειχες ποτε..και ποιον παικτη εχεις ζηλεψει?τ- κοιτα με την εθνικη ομαδα εχω γνωρισει κατα καιρους τρομερους συμπαικτες..αν πρεπει να ξεχωρησω καποιον ισως να διαλεγα τον Φιλιπακοπουλο!..να ζηλεψω??? ..χαχα..καλη ερωτηση..βασικα ειμαι ανθρωπος του αρεσουν τα φωτα...δεν ξερεις πως μου αρεσε οταν με φωναζες το παιδι με το Ραντακι :P χαχαχαχα...νομιζω οτι Αγγελικος και Ματζιος που ειναι με διαφορα οι πιο γνωστοι παικτες στην Ελλαδα..ξερεις οταν δεν εχεις γνωρισει <δοξες> στην χωρα σου δυσκολα να κοιταζεις μονο στο αγωνιστικο κομματι..αλλιως θα ελεγα Κουβαρακης που αυτην την στιγμη κανει Διεθνη καργιερα!!
π- τελος για την εθνικη κανε μας μια προβλεψη..τ- τι να πω για την εθνικη? :) φετος περναει τον ομιλο μαζι με Τουρκια σε ισοβαθμια ..και σε 2 χρονια θα ειμαστε ακομη πιο δυνατοι με την νεα γενια..πιστευω στα νεα παιδια..Κρομμιδας κ.λ!!
π- μας εκανες προβλεψη για την εθνικη..τι λες για την Α1??τ- σεζον με σεζον γινεται ακομα και πιο ομορφη..πραγματικα ειναι μεγαλο κριμα που δεν εχω παιξει ποτε σε αυτο το επιπεδο στην χωρα μου..πιστευω οτι η προσθηκη του Αγγελικου στους βαμπιρς τους φερνει αυτοματα σε μια θεση στα οφ μαζι με τους Ατσαλακωτους που πολυ απλα φετος φαινονται πολυ δυνατοι..απο την αλλη μερια..ο ροτ καθε χρονο πλησιαζει ολο και πιο κοντα..ευχομαι ο θρυλος και ο παναθηναικος φυσικα να τα πανε καλα στο β3 ;) ..θα τα λεμε εκει!!