BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241958.1000 in reply to 241958.1
Date: 12/22/2014 06:45:21
Μετεωρα B.C.
IV.6
Overall Posts Rated:
788788
Second Team:
Avengers B.C.
Παρατηρησα κατι το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ολοι λιγο πολυ καναμε τα παραπονα μας στην αλλαγη που κανανε στη φορολογια των παικτων.

Μαθαμε οτι σε αυτο ευθυνεται το ποσο συχνα πουλας και αγοραζεις. Αν δηλαδη πουλας και αγοραζεις πολυ συχνα τοτε ολο και μικροτερο ποσοστο μεταπωλησης θα εχεις στην αρχη σε καθε καινουριο παικτη το οποιο βεβαια αυξανεται.

Καλα μεχρι εδω αλλα καπου μας τα χαλανε ακομα περισσοτερο. Παρατηρησα μετα την Σαββατιατικη πωληση ενος παικτη μου οτι επεσε το ποσοστο μεταπωλησης ολων των παικτων μου κατα 1-2%. Παικτες που ηδη εχω εδω και πολυ καιρο. Δηλαδη αν πλεον με την πωληση ενος παικτη χανεται η μεταωπλιση σε ολους απο λιγο τοτε αυτο ειναι εντελως απαραδεκτο.

Τι προσπαθουν ακριβως να καταπολεμισουν με αυτο; Το τανκαρισμα; Σε ενα παιχνιδι που παει κατα διαολου και ο μονος σχεδον λογως που παιζεται ακομα απο καποιους ειναι ο εθισμος και η συνηθεια. Σε ενα παιχνιδι που εχει ηδη τελειωσει αλλα δεν το ξεκρουμε. Ισως η χειροτερη αλλαγη που εχουν κανει ποτε οι διαχειρηστες( η μαλλον ο διαχειρηστης καθως οι υπολοιποι πλεον δεν ασχολουνται).