Δυστυχώς για μια ακόμα φορά οι ιθύνοντες του παιχνιδιού έκαναν το θαύμα τους. Οι καταστάσεις λόγω του χθεσινού bug διορθώθηκαν, τα DMI των παικτών όμως παρέμειναν στα τάρταρα και ήταν ακριβώς όπως στην αρχή της σεζόν, όταν όλοι οι παίκτες είναι σε κατάσταση αξιοσέβαστη.
Για παράδειγμα στην ομάδα μου έχω παίκτη με καταρτισμένη κατάσταση και DMI 346800, όταν κανονικά το DMI του σε τέτοια κατάσταση ξεπερνάει το 1.000.000!
Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια που κάνουμε όλη τη σεζόν να κρατάμε τους παίκτες σε καλή κατάσταση μέσω του χρόνου συμμετοχής να γίνει φύλλο και φτερό σε μία ημέρα. Και πιο συγκεκριμένα για την ομάδα μου, μετά από 10 συνεχόμενες νίκες να γνωρίζω την ήττα επειδή έπαιζα στην έδρα αντιπάλου που είχε πιο παχυλούς μισθούς και ευνοήθηκε από το bug γιατί φυσικά ήταν και τα DMI των παικτών του ανεβασμένα.
Το λιγότερο που πρέπει να κάνουν οι ιθύνοντες έτσι και έχουν τσίπα, είναι να ακυρώσουν την 11η αγωνιστική σε όσες χώρες είχαν πρόβλημα και να διεξαχθεί εκ νέου με τα DMI που έπρεπε να υπάρχουν στην πραγματικότητα.
Υ.Γ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στον GM-Nickleon που μου απάντησε άμεσα για το θέμα σήμερα, ελπίζω Νίκο να διαβιβάσεις και το παραπάνω ποστ στα μεγάλα κεφάλια του εξωτερικού, που μας απογοητεύουν συνεχώς εδώ και πολλές σεζόν.