BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων U21

Ομιλίες Υποψηφίων U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Rivers
This Post:
00
266472.3 in reply to 266472.2
Date: 01/21/2015 07:34:14
Overall Posts Rated:
33
Καλησπέρα σε όλη την ελληνική κοινότητα...ονομάζομαι Παναγιώτης και αυτή τη σεζόν αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές της Εθνικής νέων.Γνωρίζοντας οτι είμαι ψιλοάγνωστος στο ευρύ κοινό τηνς ελληνικής κοινότητας,θα ήθελα να σας ανάλυσω το αγωνιστικό μου πλάνο και όχι μόνο,αλλα να πω και δύο λόγια για την πορεία μου στο ΒΒ,προκειμένου να με γνωρίσετε και να σας πείσω να μου εμπιστευτείτε την ψήφο σας.

Μια φορα και ένα καιρό πάτησα λοιπόν το μαγικό κουμπάκι που λέει "εγγραφη" και όλα ξεκίνησαν...

Τι προτίθεμαι να κάνω αν αναλάβω?

Αρχικά σέβομαι απόλυτα την προσπάθεια του Βασίλη αλλα και των υπόλοιπων παιδιών που τον πλαισίωναν,και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλλαν.Τωρα 'αν εκλεγώ δεν προτίθεμαι να παρεκλείνω καθόλου απο το πλάνο που εχει τεθεί σε εφαρμογή σε συμφωνία με την μεγάλη εθνική ομάδα(δηλ την προσθηκη παικτών στην ομάδα οι οπόιοι προπονούνται επι μονίμου βασεως και σωστά με έμφαση στην αρχή στα δευτερεύοντα σκιλλς,αφού η δημιουργεία ολοκληρωμένων παικτων τους βοηθά να αποδίδουν καλύτερα και εξυπηρετεί την εφαρμογή περισσοτέρων τακτικών)
Όπως καταλαβαίνετε η προπόνηση θα εξακολουθήσει να ειναι σε προτεραιότητα.Παρ'ολα αυτα έμφαση στην προπόνηση δεν σημαίνει οτι θα εγκαταλείψουμε την αγωνιστική μας πορεία.Θα προσπαθησουμε για την ΄νικη σε καθε ματς,και γιατι όχι ισως καταφερουμε να κάνουμε και την υπερβαση.

Άντε ρε ποιος ειναι αυτος που θελει να τον ψηφισουμε κι ολας?
Αυτή η σεζόν στο παιχνίδι θα ειναι η 5η μου(μιας και ξεκίνησα στο τέλος της σεζον 24,οποτε δεν πιάνεται).Γνωρίζω οτι αυτό ισως αποτελεί ανασταλτικό παραγοντα για καποιους να με εμπιστευτουν.,αλλα θα ήθελα να διαβασετε και την συνέχεια.Μεχρι στιγμης εχω καταφερει να παρω δυο ανόδους,ετσι ωστε να βρεθω φετος στην ΙΙΙ κατηγορία.Προσπάθησα να εστιάσω στο να δημιουργήσω μια ομάδα ανταγωνιστική και συνάμα οικονομίκη.Με ένα πολυ χαμηλό μπατζετ καταφερα να παρω την άνοδο,παρ'ολο που ημουν απο τους πιο άτυχους στα πλει οφ,αφου μου τραυματίστηκαν 2 απο τους καλύτερους παίκτες μου.Είμαι λάτρης την προπόνησης αφου θεωρώ οτι οι καλλυτεροί παικτες είναι αυτοι που μπορόυμε να τους φτιάξουμε εμεις,ετσι ώστε να φτιάξουμε ακρίβως αυτό που μας λείπει απο την ομαδα μας.Το εχω κάνει στο παρελθον,θα το κάνω και στην εφετίνη σεζον,με ενα 8αρη σε προοπτικη που εχω.


Εν κατακλείδι,αν και σχετικά νεος μανατζερ για τους περισσότερους,θεωρώ οτι έχω αποκτήσει επαρκή εως καλή γνωση,στο τακτίκου και προπονητικό κομματι,2 απαραίτητα στοιχεία για αυτην τη θέση.Είχα ενδιαφερθει και την προηγούμενη σεζον για τις εθνικές ομάδες,οπότε δεν θεωρώ οτι το ενδιαφέρον μου ειναι εφήμερο.Είμαι ανοικτός σε προτάσεις συνεργασίας(άλλος Θεοδωρακης μα βρηκε μιας που ειναι και καιρος).

Ευχομαι καλη επιτυχεια σε όλους του συνηποψηφιους μου

Υ.Γ Οποιαδιποτε απορία σας ειμαι πρόθυμος και έτοιμος να σας τη λύσω...

This Post:
11
266472.4 in reply to 266472.3
Date: 01/21/2015 14:10:29
Ionikos Lamias
II.2
Overall Posts Rated:
9999
Καλησπερα παιδια... Ειμαι ο Θανασης ειμαι 35 και ειμαι απο Λαμια, παιζω το παιχνιδι απο την σεζον 8

Μετα απο σχεδον 2 χρονια ειμαι σε θεση να ξανα βαλω υποψηφιοτητα..
Στους περισσοτερους ειμαι γνωστος οχι γιατι μιλαω στα φορουμ αλλα γιατι προπονουσα ανεκαθεν παιχτες για την μικρη εθνικη, γενικα παλιοτερα ειχα ακρος ελληνικη ομαδα με μονο ελληνες παιχτες..

Δεν θα πω πολλα για μενα απλα θα προσπαθησω για το καλυτερο

Καλη επιτυχια ολους συνυποψηφιους μου και καλη σεζον σε ολους

This Post:
44
266472.5 in reply to 266472.4
Date: 01/22/2015 05:26:08
Overall Posts Rated:
419419
Καλημέρα και από μένα, είμαι ο Βασίλης, 32 ετών και βρίσκομαι στο ΒΒ από τη σεζόν 20.

Μετά την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο έτερος Βασίλης (Meteoritis) στην Εθνική U21, ο πήχης έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Εθνική για δύο λόγους:

1. Επειδή συμφωνώ με την στρατηγική σύνδεσης της Εθνικής U21 με την Εθνική Ανδρών. Από τον πρώτο καιρό που είχα ασχοληθεί με το παιχνίδι δεν μπορούσα να καταλάβω πώς αυτές οι δύο Εθνικές δεν συνδέονται. Η Εθνική U21 πρέπει να αποτελεί προπύργιο της Εθνικής Ανδρών και παίχτες που προπονούνται σωστά και έχουν προοπτική για την μεγάλη Εθνική, πρέπει να βρίσκονται στην Εθνική U21, ώστε και οι μάνατζερς να επιβραβεύονται, αλλά και να παίρνουν κουράγιο να συνεχίσουν την επίπονη διαδικασία της προπόνησης.

Επιτέλους λοιπόν οι δύο Εθνικές συνδέονται και συμφωνόντας με αυτό το πλάνο (πρόταση είχα καταθέσει από τότε που είχε ξεκινήσει η κουβέντα, περίπου έναν χρόνο πίσω: http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...) και έτσι μπορώ

2. Λατρεύω την προπόνηση. Εντελώς κλισέ δήλωση, αλλά είναι γεγονός. Προπονώ 3 παιχτάκια από τη σεζόν 24. Με αυτά ανέβηκα από την ΙΙΙ στην ΙΙ, με αυτά διεκδίκησα άνοδο στην Α1, παίζοντας στους τελικούς της σεζόν που μόλις τελείωσε. Νομίζω οι γνώσεις μου για την προπόνηση βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και θα χαρώ να βοηθήσω μάνατζερς που ενδιαφέρονται να μπουν στη διαδικασία ή βρίσκονται ήδη να παράξουν τους καλύτερους δυνατούς παίχτες για την Εθνική.

Επίσης η ομάδα μου της Ουτοπίας δημιουργήθηκε για την προπόνηση για την Εθνική Ανδρών, ενώ αυτή τη στιγμή γράφω έναν μίνι-οδηγό προπόνησης για όποιον ενδιαφέρεται, ο οποίος θα βγει είτε εκλεγώ προπονητής είτε όχι.

Το πόσο σημαντική είναι η προπόνηση και για το Ελληνικό ΒΒ, αλλά και για το παιχνίδι γενικότερα είναι αυταπόδεικτο. Σκεφτείτε το εξής: Αν όλοι προπονούσαμε παίχτες (όχι απαραίτητα 18χρονα, αλλά ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας), ακόμα και οι τιμές στη λίστα μεταγραφών θα ήταν χαμηλότερες, αφού η ζήτηση για καλούς παίχτες δεν θα ήταν τόσο μεγάλη ή αλλιώς θα προσφέρονταν περισσότεροι καλοί παίχτες προς μεταγραφή. Όλους μας συμφέρει να προπονούμε.

Η απόλυτη πίστη και η αφιέρωση στο πλάνο της προπόνησης είναι ο οδηγός στην ενδεχόμενη εκλογή μου στην Εθνική U21.

Κλείνοντας, να πω ότι μαζί μου βρίσκονται δύο μάνατζερς ακόμα. Πρόκειται για τον ALEXANDROS7 (142947), οποίος βρέθηκε και στην Α1 με παίχτη-ντραφτ του που προπόνησε εδώ και πολλές σεζόν και ο Fataoulas (89410), ο οποίος είναι και αυτός στην ΙΙ, με βασικούς ψηλούς δύο ντραφτ που προπόνησε από τότε που ήταν στην IV.

Αλλά το team μπορεί και θέλω να διευρυνθεί με όποιον μάνατζερ έχει διάθεση να βοηθήσει, από όποιο μετερίζι και αν ζητήσει. Η Εθνική μας είναι υπόθεση όλων μας και όσο περισσότεροι βρεθούμε στην ομάδα, τόσο το καλύτερο.

Σας ευχαριστώ.