BuzzerBeater Forums

Hong Kong - IV.22 > 頂,頭2場就打2場重要比賽

頂,頭2場就打2場重要比賽

Set priority
Show messages by
From: fklam
This Post:
230966.1
Date: 11/27/2012 11:18:24
Overall Posts Rated:
一場TV,一場勁敵,本來已經唔夠人用了.情何意享啊.[team=XXX]

This Post:
230966.2 in reply to 230966.1
Date: 11/28/2012 10:01:00
ILoveNatalie
IBL
Second Team:
Dragon and Lion
頭兩場+杯賽全部電腦隊:p
積極擴軍中

This Post:
230966.3 in reply to 230966.2
Date: 11/29/2012 09:45:18
睇出你好有心想坐上1哥既位置,:)你有錢人買人,打左一季我得30萬.買唔到咩勁人,新秀又冇人要.唉.

This Post:
230966.4 in reply to 230966.3
Date: 11/29/2012 12:42:22
IBL
今季我唔升唔得><
兩隻內線苗下季人工開始極速增長
點會得30萬咁少既?

This Post:
230966.5 in reply to 230966.4
Date: 11/29/2012 19:50:59
Hong Kong Legend BC
III.3
坦白講,對你地稍為上力,儲到既積極程度愈多,就算作客都贏到波,到時睇凈分多,對你地無好處!

而且與其人都係中間段時間入貨,季初或者季尾好易做水魚,IV聯大把電腦隊,我個邊就係一個好例子,只要有5條友就算擺到好爛都贏!!

最後得罪講句,睇返你上季好明顯消極比賽,季中就自我放棄,你前後都打過IV聯好多季,都習慣做升降機,無理由唔知油水有幾少,點似得上面撈得咁多,就算你將門票禁到最低,都未必場場爆滿,杯賽就有可能(但只有5皮),殺到8強先加倍!!!

This Post:
230966.6 in reply to 230966.5
Date: 11/29/2012 22:22:35
IBL
之前有幾季因要準備AL擺爛
而上季唔小心上左3聯,苗未成形,冇辦法唔繼續擺
今季開始正式玩返,我有D舉動,或者你依家唔明,但我好有信心係對球隊有利

This Post:
230966.7 in reply to 230966.5
Date: 11/29/2012 23:08:01
IBL
今季係4聯...1季都應該可以輕鬆賺100w以上啦

This Post:
230966.8 in reply to 230966.7
Date: 11/30/2012 03:42:59
III.3
1季都應該可以輕鬆賺100w以上??你咪玩啦!我自問呢組算係利潤最多錢,週淨收入只有差唔多3皮,成季咪至多賺得30萬。唔使解釋咁多,你係下個禮拜就體會得到啦~

雖然你成隊人工係高過我地,要睇臨場表現同受傷,你係要升上去做升降機就唔會阻人發達,我幫了都幾個升上去,升班費得咁少,我寧願做下山寨王儲到過億就一衝衝上I聯~

This Post:
230966.9 in reply to 230966.8
Date: 11/30/2012 04:17:12
IBL
純粹分享,冇惡意的
我今季預15w人工左右,賺100w呢個數係好保守估計(門票+杯賽),應該唔止...
睇黎你未對bb呢個遊戲有好深了解,未識賺錢之道...
港聯最易賺錢係4聯,計埋練苗成果,每季淨賺2-300w
而做升降機可以賺更多,不過要捱打
不過只為賺錢會好悶,我寧願升上去

This Post:
230966.10 in reply to 230966.9
Date: 11/30/2012 04:22:41
IBL
同埋,升上去前有準備就唔會捱打

This Post:
230966.11 in reply to 230966.9
Date: 11/30/2012 05:25:07
III.3
呢位大大,你睇返自己財政狀況週淨收入就知你仲會唔會,如你所講真係咁易賺到200W~300W呢?7日之後就知答案啦!

環觀晒IV聯,15w人工絕對係數一數二既高薪一族,兼且大材少用,但同時你唔好忘記你練苗係要時間同高級訓練員先成事,無錯你係有既2W幾大場,但入座率一半都冇先至係問題關鍵,好在呢度冇其他game係有收咩場地維修費用,以依家既情況13w觀眾連球員人工都俾唔起,愈低級入座率都會降低,到時連維到皮都難~杯賽又打到幾多圈,好彩既有人入到32強,仲係收緊5皮,以前仲有主收2∕3,現在冇啦!