קיבלתי שאלה למייל ומצאתי את עצמי עונה תשובה ארוכה ומפורטת ביותר שאני חושב שיכולה לעזור ללא מעט אנשים שקוראים פה את הטרד
אני אומר מראש לא לשאול אותי שאלות במייל בצורה אישית שאנשים יכולים לענות לך בטרד הזה או בפורום עזרה מהסיבות הפשוטות שאני לא הפורום עזרה ואני לא רוצה להיות מוצף בהודעות כל הזמן יש לי גם חיים מחוץ לבאזר ואם תפרסמו את השאלות פה ובפורום עזרה הסבירות שתקבלו תשובה מהירה יותר ומנומקת יותר גדולים יותר מאשר לשלוח לי מייל כי אני מן הסתם לא זמין באתר 24-7 למרות מה שחושבים
בכל מקרה הנה המייל
> היי ,חג שמח ,מעניין אותי מדוע אתה קונה שחקנים ב-1000$ ואחר כך מוציא אותם לפרישה ?אולי נלמד משהו?תודה ובהצלחה בפלייאוף
דברים כאלה אתה יכול לשאול בשאלות תשובות ואנשים יענו לך הרבה יותר מהר ואני לא נוטה לענות על שאלות כלליות כאלה בהודעות אבל הפעם אני אענה לך
בכל אימון ביום שישי חוץ מעליות של המתאמנים יש שינוי בכושר המשחק
כושר המשחק נקבע לפי מספר הדקות שהשחקן שיחק בשבועות האחרונים 2-3 שבועות ליתר דיוק והכושר משחק שהיה לו באותו שבוע בנוסף לפאקטור ראנדומאלי מסויים
הדקות האידיאליות לפי דעת רבים הם בין 40-85 דקות שבועייות כאשר כל חריגה צפונה או דרומה מהדקות האלה תגרור הבטחה של ירידת כושר המשחק בסבירות גבוה הרבה יותר
ועדיף לשמור על השחקנים בסדר גודל של 50-70 דקות שבועייות להורדת אפשקט הרנדומאליות
בנוסף יש את הדקות המינימאליות לאימון מלא שזה 48 דקות לשחקן בעמדה מתאמנת
בשבוע יש 2-3 משחקים שהדקות משחק נכנסות בהם לדקות השבועיות שני משחקי הליגה והמשחק גביע\ידידות
בדרך כלל אני משחק עם השחקנים החזקים שלי (הפותחים) במשחקי הליגה וסוגר את הדקות השבועייות שלהם בשני המשחקים האלה אבל מה עם המחליפים? לא מעט פעמיים המחליפים לא מתקרבים אפילו ל30 דקות שבועיות שלא לדבר על 50-60 דקות אז הם פותחים במשחק הידידות ולא מעט פעמים ישחקו 48 דקות מלאות במשחק הידידות
אבל מה קורה כאשר שחקן שיחק 40 דקות באותו שבוע למשל השבוע ישש לי שני שחקנים על 41 דקות בגלל שני משחקים שכללו ג'ארבג אני לא יכול לתת להם 48 דקות כי הם כבר יתקרבו ל 90 דדקות שאמרנו שזה רע
מה שאני עושה זה קונה שחקנים גרועים שיהיו המחליפים שלהם למשחק הידידות וכך מוריד את כמות הדקות שהם משחקים במהלך השבוע
שים לב שאם אתה רוצה שלשחקן מסויים יהיה מחליף אתה צריך מינימום של 6 שחקנים בסגל כי אחרת הוא פשוט ישחק בחמישיה בעמדה שלא שמת בה שחקן
בנוסף אם יש לך פחות מ 3
שחקנים בהרכב למשחק מסויים אתה מפסיד טכני 25-0 ודקות המשחק של השחקנים שלך לא יכנסו לאימון ולכן זה סיבה נוספת לקנות שחקנים
הסיבה שאני מפטר אותם היא לא משתלם לי למכור אותם בחזרה לשוק אני אקבל עליהם 1000 בחזרה אבל זה יוריד לי את אחוזי המכירה שלי (הסכום שאתה מקבל על שחקן שאתה מוכר הוא הסכום שהקבוצה שקנתה מביאה לך עליו פחות אחוז מכירה מסויים שיורד כל עוד אתה מוכר הרבה יותר שחקנים בטווח של ה 14 שבועות האחרונים) ואתה מחוייב לשלם משכורת אחת לכל שחקן שאתה קונה לפני שאתה מוכר אותו מחדש אז יוצא שאני מפסיד הרבה יותר כסף אם אני מנסה למכור אותו מחדש
לדוגמא קניתי שחקן ב 1000 מכרתי אותו לאחר שבוע ב 1000 המשכורת השבועיית שלו היא 3000 שילמתי עלי בסך הכול 4000 קיבלתי עליו בחזרה 800 לאחר הורדת המיסים הפסדתי 3200 אם אני מפטר אותו לפני שאני משלם לו משכורת הפסדתי עליו 1000
זה הכול אני מקווה שהיה ברור הפוסט הארוך הזה
ניר
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain