BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.52 > eurobasket

eurobasket

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196125.1
Date: 09/10/2011 04:12:50
Overall Posts Rated:
99
Ίσως έπρεπε να έχουμε ανοίξει πιο νωρίς ένα τέτοιο post, αλλά όπως λένε κ στο χωριό μου, it's never too late.

Πώς σας φαίνεται η εθνική ρε συνάδελφοι; Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση με τη Σλοβενία. Δε μπορώ να πώ ότι ξετρελαίνομαι με το ρόστερ, λογικό όμως αφού αναγκαστικά συγκρίνω τους τωρινούς παίχτες με Διαμαντίδη, Σπανούλη, Παπαλουκά κλπ.
Παρόλα αυτά είναι η πρώτη διοργάνωση όπου δε έχω απαιτήσεις για βάθρο, οπότε μπορώ να πώ πως είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
Καθαρά αγωνιστικά, νομίζω δεν έχουμε κάποιο χαρακτηριστικό πέρα από το πάθος των παιδιών που περισσεύει. Μου λείπει το συναίσθημα να χάνεις 20 πόντους από τη Κίνα κ να ξέρεις πως θα γυρίσεις το παιχνίδι.. Κ νομίζω θα κάνουμε καιρό να δούμε τις επικές ανατροπές, βλ. Γαλλία, Σλοβενία.
Δε ξέρω αν συμφωνείτε με τη κλήση του Μαυροειδή στην ομάδα. Νομίζω ότι ο Βουγιούκας θα έκανε καλύτερη δουλειά, αλλά εμπιστεύομαι Ζούρο.
Όποιος έχει δεί Ισπανία, θα συμφωνήσει μαζί μου πως πρέπει να διακόψουν το Ευρωμπάσκετ κ απλά να τους δώσουν το χρυσό. Δε φτάνει που έχουν πάντα μαζί τους τη διαιτησία οι καραγκιοζοπαίχτες, νομίζω καμμία ομάδα δε μπορεί να τους σταματήσει..

This Post:
00
196125.2 in reply to 196125.1
Date: 09/10/2011 05:38:59
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
648648
συμφωνω σε ολα απολυτα μαζι σου.απλα πιστευω πως η εθνικη κανει αυτες τις εμφανισεις εξαιτιας της βαριας φανελας που κουβαλαει.και επειδη μας εχουν καλομαθει θα γουσταρα πολυ να ξαναπαμε τελικο με τους ισπανους και να κατορθωσουμε να τους ταπεινωσουμε.πραγμα σχεδον ακατορθωτο,αλλα ποτε δεν ξερεις...για ειμαι ομως ρεαλιστης θα ηθελα ενα οποιοδηποτε μεταλλιο και προπαντος νικη απεναντι στους σκοπιανους γιατι αυτη η ηττα οπως ολους με πειραξε πολυ.
Οσον αφορα το αγωνιστικο θα προτιμουσα ο σλουκας να παιζει περισσοτερο γιατι ειναι ικανος πλει μεικερ με γεματη χρονια και πολυ καλες εμφανισεις σε αντιθεση με τον ξανθοπουλο.Η μεγαλη εκπληξη για μενα ειναι το μικρο αρειανακι ο παπανικολαου που πιστευω οτι ειναι αξιος αντικαταστατης του μεγαλου φωτση.

From: PanG11
This Post:
00
196125.3 in reply to 196125.2
Date: 09/10/2011 10:58:01
Spartakos
III.8
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Coffee Junkies
Αυτή η εθνική για μένα δεν έχει δείξει ακόμα το φούλ των δυνατοτήτων της κι αυτό γιατί με εξαίρεση κάποια δεκάλεπτα δεν έχουμε τρέξει το γήπεδο καθόλου που για μένα είναι το δυνατό μας σημειο. Η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να βγάλουν τρομερή ενέργεια κι αν εκμεταλευτούμε τα breaks θα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια. Τώρα αγωνιστικά νομίζω ότι λοίπει ο σπανούλης, τα drive του ειδικά όταν κολλάμε στη ζώνη θα έδιναν πολλές λύσεις, για τον βουγιούκα τώρα ευτυχώς για μένα που δεν τον πήρε (αν και είμαι παο) γιατί είναι πάρα πολύ ντεφορμέ συν του ότι είναι πάρα πολυ αργός στον να κινηθεί, να σηκωθεί δεν θα τη πάλευε. Επίσης θέλω να δωσει κι άλλο χρόνο στο κουφό πιστεύω ότι είναι ο επόμενος μεγάλος σέντερ της εθνικής στα χρόνια που θα έρθουν. Το σημερινό με ρωσσία, μεγάλο ντέρμπυ πολύ έμπειρη ομάδα συν τους κιριλένκο μόνια, έχουν το προβάδισμα.