Για καντε λιανο αυτο που αναμασατε μερικες μερες τωρα...
"που οταν εγραφε στο φορουμ καταφερνε να μηδενιζει για πλάκα τους χαρακτηρες που απεμεναν!"
Εγω παντως δεν πιανω το υπονοουμενο.
Οσο για τα υπολοιπα που γραφετε, σας παρακολουθω. Προσοχη στο τι λετε για να μη το βρειτε μπροστα σας.
Κοιτα κατι παλικαρια, τα κουρασαν αυτα που εγραφα...Βαλτε προπονηση αντοχη μαγκες, γιατι μαλλον σας πηραν τα χρονια!
Υ.Γ. (ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ!)
Τωρα εξηγειται γιατι ο Κοσμας με απεφυγε 2 φορες σε 4 μηνες στην Αθηνα. Νομιζε οτι θα τον κουρασω...Το προβλημα ομως ειναι ο ιδιος και ας μη το βλεπει. Οταν τον πηρα μια φορα να μιλησω στο τηλεφωνο, μιλουσαμε για αλλα και αυτος εκει, buzzerbeater, και τι εκανε ο ταδε και ο ταδε. Ακομα και οταν του απαντουσα μονολεκτικα ναι και ναι και ναι, αυτος πολυβολο!
Αποτελεσμα, μια υπολογιζομενη κληση των 3 λεπτων απο το σταθερο μου στο κινητο του, κατεληξε στη 1 ωρα και 10 λεπτα με τον Κοσμα να αλωνιζει τα παιχνιδια της μερας στο site και να μου λεει τι εκανε ο ταδε παικτης της ταδε ομαδας. Περα απο αυτο, ειναι και βαζελοπαδος, και δεν τα παω καλα γενικως με οπαδικα κολληματα. Οσο μου ξινιζει το πρασινο, αλλο τοσο το κοκκινο, αλλο τοσο το κιτρινο. Γι' αυτο την επομενη φορα θα δοκιμασω τον Ανδρεα (SymTeam) μηπως και ο ανθρωπος μπορεσει να επιβεβαιωσει οτι το προβλημα τελικα δεν ειμαι εγω, απλα αρεσει του Κοσμα να το μεταφερει μακρια του!
Ανδρεα, την επομενη που θα ανεβω Αθηνα θα το κανονισουμε μαζι, να παμε να βρουμε τον Κοσμα μαζι για να επιβεβαιωθω πανηγυρικα!